Zoom a furat titlurile, dar 2020 a fost anul Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

2020 a fost anul în care Zoom a devenit un verb. A fost anul în care întâlnirile virtuale au devenit norma, iar sălile de clasă virtuală au fost metoda de predare. În timp ce Zoom a furat titlurile și a devenit aplicația preferată de mulți oameni când vine vorba de videoconferințe, Microsoft Teams a decolat în 2020.

În orice mod în care îl măsurați, Microsoft Teams a avut un monstruos. Lista sa de funcții a crescut, ratele de utilizare au crescut vertiginos și a câștigat un sentiment de normalitate în ochii publicului. Acest lucru a venit ca urmare a unei pandemii fără precedent și a investiției Microsoft de timp, bani și efort pentru a satisface sau a cere cerere aproape ireala pentru a obține video.

Mai multe trăsături

Sursa: Windows Central

Deși Teams există din 2017, nu a decolat până în acest an. Acest lucru este adevărat atât pentru setul de caracteristici, cât și pentru rata de utilizare. La începutul anului 2020, vizualizarea grilă în apelurile Teams putea apărea doar patru persoane deodată. Acum puteți vedea până la 49 de persoane simultan în întâlnirile Teams. Microsoft a crescut, de asemenea, numărul maxim de participare pentru întâlniri cu până la 300 și a lansat noi funcții precum Modul Împreună și vizualizarea Galerie.

Camerele de lucru vor face o sesiune de antrenament mai interactivă ... Cred că vor transforma modul în care predau."

În fiecare lună, Microsoft a distribuit un rezumat tuturor noilor funcții care au fost lansate în luna anterioară, în fiecare lună, această listă include un set semnificativ de modificări și îmbunătățiri. În calitate de scriitor de știri care a acoperit destul de multe actualizări ale aplicațiilor în zilele mele, este clar că acestea nu sunt doar remedieri de erori și actualizări standard pentru a menține o aplicație de siguranță. Microsoft investește în mod clar în Teams ca serviciu.

Teams nu a fost întotdeauna prima aplicație de videoconferință care a dobândit funcția noi, dar Microsoft a muncit din greu pentru ca platforma să fie considerabil mai bună, iar această investiție pe drum.

Camerele de lucru sunt o caracteristică relativ nouă pentru Teams, dar sunt un exemplu excelent de a avea o platformă către Microsoft. Din nou, Teams nu a fost prima aplicație care a avut camere de lucru, dar adăugarea acestora sau face mult mai utilizabilă.

Cumnata mea, Lyd Freeman, este profesor și folosește Teams pentru muncă. Lyd a urmărit îndeaproape lansarea sălilor de lucru, deoarece ar putea face o diferență substanțială în învățarea online. Când s-a lansat în sfârșit, Lyd a sărit pe el imediat și biroul ei l-a testat în timpul unei petreceri de vacanță. Lyd spune că „Breakout Rooms vor face o sesiune de antrenament mai interactivă, înlocuind acea tăcere incomodă a tuturor celor care te privesc vorbind într-o întâlnire. Cred că vor transforma modul în care predau."

Utilizatori în creştere

Sursa: Windows Central

Cea mai mare zonă de creștere a echipelor este în ceea ce se utilizează. Serviciul a câștigat aproape 100 de milioane de utilizatori activi zilnic de la an și a devenit un pilon al comunicării corporative și al învățării online.

În noiembrie 2019, numărul zilnic de utilizatori activi ai echipei Teams a fost de 20 de milioane, o cifră care pare mizerabilă acum. Până în martie 2020, acest număr a ajuns la 44 de milioane. Martie a fost prima luna de blocari majore in multe regiuni, iar din martie pana in aprilie numarul zilnic de utilizatori activi a crescut de la 44 de milioane la 75 de milioane. Microsoft a distribuit ultima dată cifrele de utilizare a Teams în octombrie, când a declarat că Teams a atins 115 milioane de utilizatori activi zilnic.

Este ușor să anulați echipele, câștigând mai mulți utilizatori, ca urmare a faptului că toată lumea trebuie să folosească instrumente de conferințe video, dar există o mulțime de instrumente din care să alegeți, iar oamenii au ales Teams. Asta din mai multe motive, inclusiv pentru faptul că este livrat cu Microsoft 365, dar concluzia este că oamenii folosesc Teams.

Fiind recunoscut

Sursa: Windows Central

Acest ultim punct este anecdotic, dar din experiența mea, Microsoft Teams a devenit normal în 2020. În luna mai, am scris despre cum Microsoft Teams mi-a schimbat echipa de fotbal în timpul pandemiei. Echipa mea de fotbal a continuat sa foloseasca Teams de atunci si a devenit si mai important pe masura ce Marea Britanie intra si iese din bloc.

A avea o platformă consistentă prin care să predați și să comunicați a fost o resursă incredibilă și am observat că oamenii sunt mai bine să intre în organizația noastră Teams decât înainte. În timp ce mulți oameni auziseră de Teams când am trecut la începutul anului, acum se pare mai normal. Primesc o mulțime de mesaje de la potențiali jucători și, după ce este clar că vor să se alăture echipei, le cer e-mailul pentru a-i putea adăuga la Teams. Aproape fără greșeală, nu există întrebări suplimentare. În aproape toate cazurile, au auzit de el, l-au folosit și știu cum să îl configureze.

Doar începutul

Sursa: Windows Central

În timp ce echipele au crescut vertiginos în 2020, nu cred că creștea sa este o anomalie. Deși s-ar putea să ne întoarcem la muncă în persoane și la educație, pasta de dinți este scoasă din tub, iar comunicarea virtuală este aici pentru a rămâne. Mă așteaptă ca Microsoft să lanseze noi funcții pentru Teams în 2021 și mai departe și pentru ca baza sa de utilizatori să crească.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here