„Moonlighter” asemănător lui Zelda primește un mod nou Joc + și articole pirat

Moonlighter este un joc destul de popular asemănător lui Zelda, care combină târâtul în temniță cu conducerea unui magazin. Titlul folosește temnițe randomizate pentru a menține jucătorii implicați. Cu „Actualizarea aventurilor” de astăzi, studiourile de dezvoltare pe 11 biți și-au crescut foarte mult rejucabilitatea.

Adăugările majore sunt enumerate mai jos. Toate acestea, modul „Joc nou +” și „Arme pirat” ies în evidență. Patch-ul este deja disponibil pe PC și ar trebui să ajungă curând pe Xbox One și PlayStation 4.

  • Joc nou +: Joacă Moonlighter din nou cu inamici și șefi mai provocatori.
  • Arme de pirat: Nou set de arme care sunt create cu cunoștințe dimensionale.
  • Amulete: Inele misterioase găsite în temnițe care vor oferi noi abilități pentru jucători.
  • Sloturi pentru jocuri: Acum puteți avea mai mult de un slot de joc.
  • Vindem oglinda: Acum puteți selecta oglinda și faceți clic pe articolele pe care doriți să le vindeți.

Moonlighter este un joc de rol cu ​​​​elemente "rogue-lite". Acesta îl urmărește pe Will, un negustor aventuros care visează în secret să devină un erou. În timpul unei săpături arheologice, un set de „porți” magice au fost descoperite în Rynoka, un mic sat comercial. Oamenii și-au dat seama repede că aceste pasaje străvechi au condus la tărâmuri și dimensiuni diferite. Portalurile oferă aventurilor curajoși și nesăbuiți ca peste măsură.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Moonlighter costă 19 USD.99 și lansat pe 29 mai 2018. Recent, dezvoltatorul a actualizat jocul cu suport Xbox Play Anywhere. Aceasta înseamnă că trebuie să cumpărați o dată și să puteți continua progresul pe Xbox One sau PC.

Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here