Documentele dumneavoastră Word sunt pe cale să sun mult mai natural

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft testează voci cu sunet natural pe Word pentru Windows.
  • Aceleași voci sunt disponibile pe Microsoft Edge și alte servicii Microsoft.
  • Microsoft a testat pe scurt aceleași voci pe Outlook, dar le-a dezactivat temporar.

Office Insiders pot încerca voci mai naturale în Microsoft Word pentru Windows. Microsoft a început să lanseze funcția în testarea la începutul acestei săptămâni. Funcționalitatea abilității Citire cu voce tare este deja disponibilă pe Microsoft Edge și acum se îndreaptă către aplicațiile Office pentru desktop.

Funcția Citire cu voce tare poate fi utilizată pentru a verifica documentele. Uneori, oamenii le este dor de lucruri cu privirea în timp ce trec peste conținut. Ascultarea textului cu voce tare poate face greșelile mai evidente. Vocile cu sunet natural din testarea sună mai puțin robotic decât alternativele. Unii oameni preferă să asculte conținutul decât să îl citească.

Sunt disponibile 64 de voci noi cu sunet natural, ceea ce aduce numărul total de voci la 142.

Pentru a utiliza vocile care sună natural, trebuie să fii bine Microsoft 365 și să fii conectat la internet. Vocile disponibile anterior nu necesită o conexiune la internet. are accesa caracteristica accesând Revizuire clicul Citește cu voce tare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a testat noile voci Citiți cu voce tare și pe Outlook, dar această funcție temporară a fost dezactivată. Noile voci sunt încă disponibile în Word pentru Office Insiders. Vocile Read Aloud cu sunet natural sunt disponibile pentru Office Insiders care rulează versiunea Beta Channel 2109 (build 14427).20000) sau o versiune ulterioară sau versiunea curentă a canalului (build 14430.20000).

Chiar și pentru Windows Insiders, unele funcții sunt implementate treptat. Ca urmare, este posibil să nu vedeți noi voci cu sunet natural în acest moment.

Dacă nu sunteți încă un Office Insider, puteți consulta ghidul nostru despre cum să vă aflați în programul Office Insider.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here