Actualizarea dvs. Groove ajunge în sfârșit în Magazin pentru Windows 10 și Mobile, obțineți-o acum!

Microsoft a anunțat recent noul serviciu Your Groove pentru Groove Music. Listele de redare organizate se bazează pe colecția dvs. actuală de pe OneDrive și, dacă aveți un Groove Music Pass, acolo, de asemenea.

Primii oameni care vor pune urechile pe Your Groove vor fi cei de pe Inel rapid insider și, în timp ce o actualizare la Groove Music trebuia să apară ieri, evident că s-a blocat puțin în Magazin. Din fericire, poți obține acum.

Construi 3.6.2244.0 Este acum live pentru Windows 10 Mobile și Windows 10 PC pentru cei cu cea mai recentă versiune Redstone Insider. Pe lângă adăugarea Your Groove, această actualizare aduce și alte câteva remedieri, inclusiv:

  • Fișierele deschise în Groove din alte aplicații (de ex.g. e-mail) acum continuați redarea în fundal.
  • Aplicația omite acum coada de melodii neredabile atunci când redați albumul/artistul, astfel coada dvs. de redare este curată și ordonată.
  • Am remediat comanda rapidă de la tastatură pentru a accepta ESC pentru a ieși din ecranul complet acum redat.
  • Am rezolvat o problemă de performanță atunci când redăm un playlist mare.
  • Acum încercăm să ne redresăm din situațiile în care redarea pare „blocat”.
  • Am adăugat și mai multă telemetrie în jurul redării, pe măsură ce continuăm să crească calitatea.
  • Am făcut câteva modificări pentru a fi fiabilitatea redării conținutului Groove Music Pass în scenariul offline.

Tocmai am folosit Your Groove la sala si pana acum sunt impresionate. Serviciul ar putea folosi un sistem de feedback binar like/dislike, dar mi-a plăcut muzica recomandată pe care a prezentat-o. Am cumpărat chiar și un Groove Music Pass cu speranța că Your Groove va continua să crească și să se îmbunătățească, posibil să se înlocuiască Pandora și să compenseze cu siguranță că Songza va merge la Google.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deoarece mulți oameni au încă probleme separate de actualizare a magazinului e.g. Verificați actualizările nu funcționează, cel mai bun pariu este să utilizați fie un link direct către Groove, fie să vă găsiți în Magazin, ar trebui să vedeți un buton Actualizare când ajungeți în aplicație.

Spuneți-vă ce părere despre despre și nu uitați să oferiți feedback. Amintiți-vă, doar cei de pe Fast Ring pot primi această actualizare acum, dar ar trebui să fie lansată în alte inele Insider în următoarele săptămâni.

Descărcați Groove Music

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here