În curând veți putea dezactiva videoclipurile oamenilor din Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams vă permite în curând să dezactivați și să activați videoclipurile persoanelor dintr-o întâlnire.
  • Asistența este pe cale de a vă permite să dezactivați videoclipul unei singure persoane sau videoclipul tuturor.
  • În prezent, noi opțiuni sunt programate să fie lansate în aprilie, deși acest lucru s-ar putea schimba.

Microsoft și-a petrecut ultimul an și-a mărit dramatic numărul de persoane care pot fi într-o întâlnire simultană. Este grozav atunci când aveți nevoie de ecran de 49 de persoane simultan pe și toată lumea se comportă bine, dar nu este grozav dacă fluxul video al cuiva vă distrage atenția. În curând, veți putea dezactiva fluxul video al persoanelor din cadrul întâlnirilor Teams.

Pe foaia de parcurs Microsoft 365 apar două caracteristici, o care descrie capacitatea de a dezactiva și activa videoclipul unui singur participant și alta despre dezactivarea și activarea videoclipului tuturor participanților.

Iată descrierile caracteristicilor:

Microsoft Teams: Dezactivați/Activați videoclipul unui singur participant

Posibilitatea de a dezactiva și activa videoclipul unui singur participant la întâlnirea Microsoft Teams.

Microsoft Teams: Dezactivează/Activează toate videoclipurile participanților

Posibilitatea de dezactivare și activare a videoclipurilor pentru toți participanții înainte sau în timpul unei întâlniri Microsoft Teams.

Gazdele ar putea dori să dezactiveze videoclipul cuiva din mai multe motive, inclusiv cineva care afișează accidental ceva în videoclip, ceea ce nu ar trebui să facă și videoclipul cuiva distrage atenția. Ar putea fi ceva la fel de inocent ca o cameră web care cade și provoacă o distragere a atenției. Indiferent de motiv, gazdele ar trebui să poată controla în curând ce fluxuri video apar într-o întâlnire.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Funcțiile sunt etichetate pentru toate platformele majore, așa că se pare că ar putea veni la Teams pe o serie de dispozitive.

Descrierile nu menționează în mod specific gazdele care dezactivează fluxurile video, dar probabil că acesta este cazul. În caz contrar, ar putea apărea haos, dacă oamenii dezactivează reciproc videoclipuri.

Foaia de parcurs Microsoft 365 enumeră caracteristicile ca fiind disponibile în aprilie 2021, dar foaia de parcurs este întotdeauna supusă modificărilor. Este un ghid pentru caracteristicile care sunt pe drum, nu un set de termene limită stricte pentru ca funcțiile să apară.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here