se înregistrează până la 4 aplicații pe Surface Pro 3

Câțiva cititori WPCentral întrebat dacă este posibil să te înregistrezi mai mult de două aplicații pe Surface Pro 3. Raspunsul este da. să faci clic și să rulezi până la trei aplicații una lângă alta în mod implicit. Adăugarea unui al patrulea necesită câțiva pași suplimentari. Surface Pro 3 are un ecran de 12 inchi cu rezoluție 2160 x 1440, care este cu 38% mai mare decât Surface Pro 2. Cu siguranță dar există spațiu pentru a treia a patra aplicație, fi prea aglomerată, în funcție de aplicații pe care să le utilizeze. Treceți de pauză pentru a vedea cum arată în videoclip.

Mai întâi, deschideți aplicația pe care să aveți nevoie să o rulați. Glisați dinspre marginea de sus a ecranului și trageți-l pe fiecare parte a ecranului. Deschiderea unei a doua aplicații o va afișa chiar lângă prima aplicație.

Când deschideți o a treia aplicație, miniatura trece deasupra primelor două. Îl poți trage la stânga sau la dreapta până când vezi că se deschide spațiu. După ce eliberați degetul, veți observa că acum trei aplicații care rulează în același timp.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O altă modalitate este să glisați degetul înăuntru de la marginea din stânga apoi trageți o aplicație folosită recent spre dreapta când apare un divizor. Mutați aplicația unde și glisați separatorul pentru a ajusta dimensiunea aplicației.

Iată cele mai frecvente scenarii în care folosesc 3 aplicații lângă alta pe Surface Pro 3:

  • Tweetium + Internet Explorer + Netflix
  • Tweetium + Internet Explorer + Internet Explorer
  • Tweetium + Internet Explorer + Wordament Snap Attack

Dacă puteți să rulați 4 aplicații în timp, trebuie să modificați sau să setare de afișare. Accesați setări – vizualizaj și selectați dimensiunea „mai mică” pentru aplicații și text. Nu suntem fani ai aceste opțiuni, dar unele dintre voi poate să vă placă.

Nu ne vedem că facem o treia sau a patra aplicație frecvent, dar este plăcut să avem acele opțiuni suplimentare. Plănuiți să obțineți Surface Pro 3? Ce aplicații intenționați să rulați frecvent în același timp?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here