cost economisi mult la fiecare model de Surface Pro 7 chiar acum

Apple poate fi în prima pagină a noului său iPad Pro, dar nu este singurul dispozitiv 2-în-1 de pe piață. În acest moment, puteți economisi dolari pe Surface Pro 7 prin Microsoft și Best Buy. Există oferte de la mai modest Intel Core i3 Surface Pro 7 până la modelul Intel Core i7.

Surface Pro 7

Surface Pro 7 este unul dintre cele mai bune laptopuri Windows din jur. Designul său detașabil este adesea imitat, dar Surface Pro 7 rămâne în vârful sistemelor Windows 2-în-1. Dacă luați Best Buy, puteți obține tipul ca parte a prețului său de vânzare. Oferta Microsoft Store nu este la fel de bună, dar sunt o opțiune pentru modelul Intel Core i5.

  • De la 599 USD la Best Buy
  • De la 700 USD la Microsoft

Surface Pro 7 este unul dintre cele mai bune laptopuri Windows. În timp ce mulți concurenți imit factorul de formă și designul său, editorul nostru executiv numește Surface Pro 7 „regele Microsoft al 2-în-1” în recenzia lui Surface Pro 7.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu un preț de pornire de 599 USD cu o husă Black Type, acesta nu este cel mai ieftin pe care l-am văzut vreodată un Surface Pro 7, dar este aproape. Un lucru grozav despre vânzarea actuală este că nu se limitează la Surface Pro 7 de nivel de intrare. Best Buy are, de asemenea, o ofertă pentru Intel Core i7 cu 16 GB de RAM pentru 1.200 USD.

Modelul goldilocks, Intel Core i5 cu 8 GB de RAM nu este vândut prin Best Buy, dacă vă îndreptați spre Microsoft Store, vă puteți obține pentru 699 USD, dacă va trebui să alegeți Type Cover separat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here