Acum puteți testa suprimarea zgomotului în timp real pentru Microsoft Teams pe macOS

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Previzualizarea Microsoft Teams pe macOS acceptă acum suprimarea zgomotului în timp real.
  • Funcția are mai multe niveluri de suprimare pentru a limita zgomotul de fundal în timpul apelurilor și întâlnirilor.
  • Nu puteți utiliza funcția pe Mac-uri cu cipurile M1 de la Apple în acest moment.

Pe măsură ce oamenii continuă să lucreze și să studieze acasă, zgomotul de fundal poate fi o problemă reală. În timpul unei întâlniri sau unui apel Microsoft Teams, utilizatorii de previzualizare a dispozitivelor macOS pot folosi acum suprimarea zgomotului în timp real pentru a limita zgomotul de fundal. Caracteristica este deja disponibilă pentru Windows 10 și se îndreaptă acum către Teams pe macOS.

Microsoft a anunțat că caracteristica a fost în previzualizare la sfârșitul săptămânii trecute. Folosește inteligența artificială pentru a limita zgomotul de fundal în timpul întâlnirilor și apelurilor pentru a vă ajuta să sunați mai clar. AI care alimentează suprimarea zgomotului în timp real funcționează pentru a elimina zgomotul de fundal, lăsând vorbirea nemodificată. This suprimare a zgomotului în timp real bazată pe inteligență artificială este o actualizare la suprimarea zgomotului deja existentă în cadrul Teams.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

activa suprimarea zgomotului în timp real în setările pentru echipe sau în timpul unei întâlniri. Microsoft explică caracteristica în profunzime într-o postare recentă în Comunitatea tehnologiei.

Există mai multe opțiuni pentru suprimarea zgomotului, inclusiv setări ridicate și scăzute. Pentru a utiliza setarea înaltă, dispozitivul trebuie să accepte Advanced Vector Extensions 2.

Suprimarea zgomotului în timp real are unele limite pe macOS în acest moment. Nu puteți utiliza setarea înaltă atunci când apelați la întâlnire cu această înregistrare sau vă îngrijiți să activați subtitrări live. De asemenea, nu puteți utiliza deloc funcția pe dispozitivele Mac cu cipurile M1 de la Apple în acest moment.

Dacă sunteți un utilizator de previzualizare al Teams, puteți încerca acum. Avem un ghid complet despre cum să activați suprimarea zgomotului pe Microsoft Teams pentru Windows 10. Procesul ar trebui să fie similar pe macOS.

Microsoft Teams

Utilizatorii de previzualizare Teams pot încerca suprimarea zgomotului în timp real pentru apeluri și întâlniri. Funcția reduce zgomotul de fundal fără a vă reduce vocea.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here