Acum puteți îmbina apeluri pe Microsoft Teams pentru desktop

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Fuziunea apelurilor vine la Microsoft Teams.
  • În prezent, este limitată versiunea desktop a Teams.
  • Funcția este lansată chiar acum.

Dacă ați fost vreodată într-un apel unu-la-unu cu cineva din Teams și sperați să conectați un alt grup de colegi în chat printr-o îmbinare a apelurilor, sunteți norocos. Microsoft aduce îmbinarea apelurilor la Teams pe desktop. După cum se poate vedea pe lista de parcurs Microsoft 365 a caracteristicii (prin OnMSFT), aceasta se lansează chiar acum, cu o dată de lansare din aprilie 2021 atașată, ceea ce înseamnă că până la sfârșitul acestei luni ar trebui să fiți gata să fuzionați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea funcției din foaia de parcurs 365:

Îmbinarea apelurilor oferă utilizatorilor finali posibilitatea de a îmbina apelul 1-1 activ nereținut într-un alt apel 1-1 sau un alt apel de grup. Acest lucru se aplică apelurilor VOIP Teams și apelurilor PSTN.

Nu este clar când această funcție va pierde statutul de exclusivitate pentru desktop, dar atunci când o face, nu vom asigura că vă vom anunța.

În știrile conexe, Microsoft Teams vă va permite în curând să blocați întâlnirile, împiedicând astfel oamenii să se alăture sau să încerce să se alăture. Și Teams pentru macOS permite acum utilizatorilor să partajeze sunetul sistemului în cadrul întâlnirilor, ceea ce este o altă știre pozitivă.

Microsoft Teams

Versiunea desktop a Microsoft Teams acceptă acum îmbinarea apelurilor, care este doar o altă caracteristică utilă de adăugat la teancul pe care îl oferă deja această platformă de comunicații. Dacă aveți nevoie de mod eficientă a vorbi cu colegii dvs., Teams este o alegere excelentă.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here