Da, Bluetooth este nasol, dar a fost suficient de bun pentru a ucide mufa pentru căști de pe telefoane,

Sursa: Andrew Martonik / Android Central

Un smartphone care nu are mufă pentru că nu mai este un lucru demn de remarcat. Chiar și Samsung, bastionul caracteristicilor și al expansibilității, a renunțat la linia sa Galaxy Note cu cea mai mare putere de utilizare. Deși există multe motive pentru moartea mufei pentru căști în telefoane - nu în ultimul rând simplificând designul hardware și complexitatea internă - poate cel mai mare factor determinant este faptul că Bluetooth este suficient de bun pentru marea majoritate a oamenilor.

Da, Bluetooth-ul este încă dezastruos de mult timp. Bluetooth este defect. Cu toate acestea, în acest moment, defectele sale nu sunt în mod clar deficiențe critice pentru o persoană care care cumpără telefoane. După cum am cu toții, cel puțin atunci când privim lucrurile critic, nici măcar pentru că în sine nu este perfectă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Android Central

Oamenii apreciază în mod clar avantajele Bluetooth mult mai mult decât urăsc dezavantajele. Scoaterea cablului din ecuație deschide imediat noi experiențe și scade bariera în calea ascultarii a ceea ce este pe telefon. asculta căștile de la zeci de metri distanță, poți mișca liber, fără teamă de a prinde un cablu, poți pune un difuzor unde ar trebui să fie pentru calitatea audio timp ce continuați să utilizați telefonul confortabil, să stați în mașină. ascultați în timp ce telefonul este așezat. buzunarul sau poșeta și comutați rapid sursa audio între dispozitive (sau conectați-vă la două simultan), toate îmbunătățesc experiența audio a telefonului printr-o conexiune prin cablu.

Să ne amintim că, chiar și atunci când fiecare telefon avea o mufă pentru căști, sunetul Bluetooth era popular și preferabil pentru mulți oameni. Sigur că are o calitate audio mai scăzută decât o conexiune prin cablu, dar sunt și alte beneficii. Pentru mulți oameni, în funcție de aceste cazuri de utilizare, beneficii de depășesc utilitatea unei conexiuni prin în general. Majoritatea oamenilor le pasă de confort mult mai mare decât calitatea sunetului mai scăzută.

Oamenii preferă în mod clar avantajele Bluetooth mult mai mult decât urăsc dezavantajele.

Cele mai recente evoluții în căști și difuzoare Bluetooth au făcut, de asemenea, lipsa unei mufe pentru căști în telefoane mult mai plăcută - chiar și pentru persoanele care au fost sceptice de la început. Utilizarea devine considerabil mai bună bună bună tehnologie, tehnologie Bluetooth mai eficientă, mai bune a baterie, încărcării USB-C și Qi și huselor reîncărcabile pentru căști.

Ubicuitatea tehnologiei Bluetooth și jonglarea cu mufele pentru căști care au dispărut din telefoane au dus, de asemenea, la un sistem robust și diverse de căști și difuzoare de orice stil, dimensiune, nivel de capacitate și preț. La un moment dat, piața era limitată și pentru cei dispuși să spargă banca, dar nu mai este cazul.

oferă căști de gamă superioară cu anulare a zgomotului în ureche de 30 USD, mușchii de gât grozav care variază de la 40 USD la 200 USD și difuzoare de orice dimensiune imaginabilă. Datorită celor mai recente implementări Bluetooth, avem acum zeci de opțiuni fantastice pentru căști cu adevărat wireless, care în cele din urmă scot cablurile din ecuație completă - asta în sine a fost suficient pentru mulți oameni să renunțe la mufa pentru căști.

Un ecosistem robust și diverse de căști și difuzoare a făcut ca scăderea mufei pentru căști să fie simplu.

Deci, în timp ce producătorii de smartphone-uri au un mare stimulent să elimine mufa pentru căști, deoarece face telefoanele mai ușor de construit din punct de vedere fizic, au fost aduse Bluetooth - și în special accesorii Bluetooth - au adus acceptarea pieței de masă până la punctul în care companiile ar putea elimina mufa fără a afecta vânzările. De asemenea, a ajutat faptul că întreaga industrie a făcut această schimbare aproape la unison, făcându-le greu pentru consumatori să găsească orice telefon cu o mufă pentru căști/ Pentru producătorii de accesorii a fost ușor să știi că viitorul este Bluetooth și să înceapă să-și facă. lanseze o astfel de mare diversitate de dispozitive.

Este Bluetooth un înlocuitor perfect pentru o conexiune pentru căști cu fir? Cu siguranta nu. Are propriile sale compromisuri și probleme. Dar, de companiile au început să vândă telefoane fără mufe pentru căști, Bluetooth nu a rămas nemișcat - protocolul s-a creat, la fel și varietatea și calitatea căștilor și difuzoarelor Bluetooth în general. Utilizarea unui telefon fără mufă pentru căști astăzi este mult mai bună decât a fost în 2016 - până la punctul în care nu acceptăm doar utilizarea audio Bluetooth, ci o preferăm.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here