Da, Apple tocmai a anunțat o tastatură iPad Pro care costă mai mult decât Xbox One X

Sursa: Apple

Având în vedere situația globală actuală Apple a renunțat astăzi la o grămadă de hardware fără fanfară unui eveniment și, desigur, atunci când Apple face ceva, toată lumea ia în mare. Indiferent dacă îl iubești sau vrei să-ți bată joc de el, zilele hardware Apple merită întotdeauna atenție.

Un lucru iese totuși în evidență: o carcasă cu tastatură de 350 USD pentru 12.iPad Pro de 9 inchi. Nu, nu ai citit greșit și da, ai scuipat cafea pe ecran din motive întemeiate.

Este la fel de rău ca un suport de monitor de 999 USD? Probabil că nu, cel puțin este de fapt util, dar la naiba, Apple. O carcasă cu tastatură care costă mai mult decât Xbox One X? Folosesc o tastatură Razer Viper Ultimate și o tastatură Razer Huntsman la PC-ul meu care costă mai puțin combinat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Apple

Evident, niciuna dintre acestea nu este comparație de mere cu mere (fără joc de cuvinte), dar este încă destul de nebunesc. De asemenea, face să se plângă de costurile costisitoare ale Microsoft Surface Type Covers destul de irelevante. Dar hei, cel puțin Apple a adăugat un trackpad acum.

De fapt, am folosit iPad Pro 12.9 cu o tastatură de aproximativ un an și este foarte bun, chiar foarte bun, dacă este foarte scump. De fapt, îmi place foarte mult aspectul noii tastaturi și că în sfârșit există un trackpad. Dar în nici un univers nu sunt atât de mulți bani care îmi lasă buzunarul pentru o husă pentru tastatură pentru un dispozitiv încă predominant tactil.

Există o grămadă de noi, de la noi iPad Pro la o reîmprospătare Mac Mini, noul MacBook Air, iar prietenii noștri de la iMore vor lucra la toate. Așa că mergeți peste el și verificați-l sau accesați comentariile de mai jos cu idei mai bune pentru a cheltui 350 USD. Poate o nouă placă grafică pentru computerul tău? Un monitor de gaming dulce?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here