Revizuire XP Pen Artist 24 Pro: un afișaj stilou accesibil și profesional

Sursa: Windows Central

În urmă cu câțiva ani, nu există prea multe opțiuni pentru afișare cu stilouri și digitizatoare pentru artiștii digitale. Wacom și-a susținut capul drept standardul din industrie și au fost mai mult decât fericiți să perceapă o sumă pentru echipamentele lor. Din păcate, termenul „artist înfometat” există dintr-un motiv, iar aceste prețuri mai mari au însemnat că dispozitivele Wacom nu erau la îndemâna multor creatori. XP-Pen a văzut o oportunitate de a lansa o linie de dispozitiv ieftine pentru artiștii digitale, dar lansarea lor inițială a fost plină de probleme de software.

Cu toate acestea, după ce au ascultat nevoile și nevoile lor, software-ul XP-Pen s-au făcut treptat și au trezit așezați la masă ca una dintre cele mai bune alternative la Wacom disponibil pentru începători, pasionați și pasionați. bugetari. artiști deopotrivă. Odată cu succesul digitizatoarelor și al ecranelor cu stilouri mai mici, XP-Pen a început să-și mărească dimensiunile și punctele de preț ale afișajelor cu stilouri. Artist 24 Pro este cel mai mare display pentru stilou disponibil în prezentarea XP-Pen. Așadar, haideți să încercăm să vedem dacă justifică prețul mai mare pe care îl aduceți spațiul de lucru mai mare cu el.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Recenzie XP-Pen Artist 24 Pro:

 • Pret si disponibilitate
 • Hardware și design
 • Software și performanță
 • Competiție
 • Ar trebui să-l cumperi?

XP-Pen Artist 24 Pro

Concluzie: XP-Pen oferă o calitate afișată cu stilou de profesională, care poate merge cu ușurință de la picioare la picioarele cu afișaje cu stilouri care sunt aproape de două ori mai scumpe. Artist 24 Pro oferă o alegere solidă de afișare a nivelului mediu pentru care să ai grijă că afișează-ți pentru a începe să vezi că sunt lipite de caracteristici, dar prețurile concurenței sunt în afara limitelor.

Binele

 • 23.Zona de desen de 5 inci
 • 20 de taste rapide personalizabile
 • 2 roti rotative personalizabile
 • Pix fără baterie
 • Conectivitate USB-C la USB-C
 • Precizie de culoare Adobe RGB de 90%

Răul

 • Nu este un ecran complet laminat
 • Fără buton de radieră dedicat pe stilou
 • 900 USD pe Amazon
 • 900 USD la XP-Pen
 • 900 USD la Newegg

XP-Pen Artist 24 Pro: preț și disponibilitate

XP-Pen Artist 24 Pro a scăzut cu un preț de 900 USD, făcându-l cel mai scump display stilou disponibil în prezent în gama XP-Pen. Acestea sunt spuse, prețul nu ar trebui să fie neapărat un factor de descurajare dacă sunteți interesat de acest lucru, deoarece este disponibil frecvent pe Amazon cu cupoane până la 180 USD. Este adesea disponibil la prețuri similare online cu alți comercianți cu amănuntul de electronice, inclusiv site-ul propriu al lui Newegg și XP-Pen.

XP-Pen Artist 24 Pro: Hardware și design

Sursa: Windows Central

Categoria XP-Pen Artist 24 Pro
Afişa Raport de aspect 16x9, rezoluție 2560x1440 (123 ppi), QHD, 60 Hz
Touch screen Nu
Tip de ecran IPS, unghi de vizualizare 178 grade, luminozitate maximă de 250 cd/m2
Gama de culori 90% Adobe RGB
Porturi 2x USB 2.0, 1x HDMI, 1x USB-C, 1x DC
Pix 8192 puncte de presiune, funcționalitate de înclinare la 60 de grade, rata de raportare de 200 RPS
Dimensiuni 25 inchi x 14 inchi, 23.Diagonala de 8 inchi
Greutate 15.43 de lire sterline

Acesta este un monitor imens, greu, bine construit. Cu un 23.Spațiu de lucru de 8 inchi, Artist 24 Pro măsoară în general aproximativ 25 pe 14 inchi ajustat și puțin sub 2 inchi adâncime, fără a include suportul atașat. Monitorul este proiectat ținând cont de ușurința de utilizare a suportului respectiv, inclusiv de picioare cauciucate în partea de jos a ecranului pentru a preveni alunecarea și o clapă de tragere în partea de sus a suportului pentru a regla unghiul monitorului. Suportul poate fi reglat astfel astfel monitorul să stea oriunde de la 16 grad până la 90.

Monitorul are, de asemenea, 15 lire sterline, așa că, deși este posibil să scoateți suportul și să-l atașați la un suport VESA, este posibil să puteți verifica din nou limitată de greutate. În entuziasmul meu, am optat să pună afișajul XP-Pen pe brațul monitorului meu și am fost destul de surprins că întreaga configurație a zburat înainte. Apariția m-a luat prin surprindere, deoarece aveam anterior un Huion GT220 v2 cu aceeași configurație timp de aproape un an și fără nicio problemă. După dezastrul brațului monitorului, am decis să reatașez suportul pentru monitor care a venit cu afișajul și să-l numesc o zi.

Sursa: Windows Central

Veste bună este că suportul pentru monitor include acest fel de solid ca și restul dispozitivului. Acest lucru este incredibil de important, deoarece însăși natura unui monitor de este că vei pune ceva greutate pe dispozitiv pentru a desena. Iterațiile anterioare ale acestor afișaje s-au luptat să se clătinească pe suporturi care nu puteau rezista la utilizare. Din fericire, XP-Pen Artist 24 Pro a depășit acest lucru și este foarte capabil să reziste utilizării prin care o vor face artiștii obișnuiți.

Suportul de a vă asigura pentru monitorul nu este singura actualizare pe care XP-Pen Artist 24 Pro a văzut-o. Monitoarele XP-Pen anterioare au făcut greșeala critică a unei reguli cablurile în jos, ce a dus la o problemă în care se îngrijește cablurile ar suferi deteriorări din cauza îndoirii dacă utilizați monitorul într-un unghi mai plat. Artist 24 Pro sunt toate porturile, inclusiv două USB 2.0, un port HDMI și un port USB-C, precum și mufa de priză — sunt situate în partea dreaptă a utilizatorului, în siguranță, departe de orice eventual daune.

Suportul de a vă asigura pentru monitorul nu este singura actualizare pe care XP-Pen Artist 24 Pro a văzut-o

Ecranul XP-Pen Artist 24 Pro are o rezoluție de 2K la 60 Hz, îl face perfect potrivit pentru utilizarea unui singur monitor. Cu toate acestea, merită subliniat că Artist 24 Pro nu are un ecran complet laminat. Laminarea completă a unui afișaj cu stilou ajuta la scăderea paralaxei, acea distanță dintre desenul de sub ecran și vârful stiloului, ceea ce vă poate ajuta să vă simțiți mai mult ca și cum să desenați direct pe imagine, decât să împingeți desenul prin sticlă. Există laminare pe ecran, dar există și un strat subțire de sticlă care crește acea paralaxă, dar nu într-un grad dezorientator.

Sursa: Windows Central

Laminarea existentă Artist 24 Pro oferă câteva caracteristici frumoase. În primul rând, ajuta la reducerea strălucirii pe monitor. Stralucirea a fost o problemă cu care m-am ocupat destul de mult cu Huion GT 220 v2 pe care l-am folosit anterior, deoarece nu avea niciun fel de laminare. Dacă luminile de deasupra plafonului sau lămpile de birou ar fi aprinse în cameră, strălucirea de la Huion l-ar face aproape inutilizabilă. Artist 24 Pro, în schimb, face mai mult pentru a difuza strălucirea acestor lămpi atunci când sunt aprins în cameră și lucrez. Pe lângă proprietățile anti-orbire, monitorul are și o senzație plăcută de „dinte”, oferind stiloului un pic mai multă aderență, ceea ce îl face să se simtă mai mult ca desenul pe hârtie.

Rama exterioară a lui Artist 24 Pro este un negru mat frumos pentru a reduce petele de amprentă. Include 20 de taste rapide personalizabile și 2 roți rotative cu inele roșii care pot fi personalizate și în interfața de utilizare a driverului monitorului. Utilizarea tastelor expres poate fi un subiect fierbinte în rândul utilizatorilor de vedere cu stilou, dar personal, le-am găsit a fi un plus bun. Datorită dimensiunii mari a lui 24 Pro, a trebuit adesea să-mi mut tastatură pentru a o folosi corect, așa că am tastele expres la care să recurg înapoi, m-a împiedicat să ajung la tastatură ori de câte ori voiam. ceva la fel de simplu ca undo.

Sursa: Windows Central

Roțile rotative personalizabile au un inel roșu metalic, care este un design frumos atrăgător, care ajută, de asemenea, să facă roțile vizibile în vederea periferică în timp ce vă concentrați pe desen. Deoarece nu există suport pentru atingere pentru Artist 24 Pro, rotative vă oferă opțiunea de a avea zoom panză și dimensiunea unei periei doar cu atingerea cadranului mic. Având roțile pe fiecare parte a afișajului înseamnă că sunt potrivite atât pentru utilizatorii stângaci, cât și pentru cei dreptaci. Iterațiile anterioare ale acestor afișaje au forțat utilizatorii să aleagă dacă doresc să folosească gustul expres din partea stângă sau dreaptă, dar acest 24. discreție.

Împreună cu monitorul și cablurile necesare, Artist 24 Pro vine cu nu doar unul, ci și două pixuri fără baterie, un suport pentru stilouri la îndemână și optați vârfuri de schimb de care, în tuturor anilor de artă ciudată, nu am niciodată nevoie. Fiecare stilou are mânerul cauciucat pe jumătatea inferioară a cilindrului, similar cu ceea ce este folosit pe picioarele monitorului și ale suportului, și elementul inel roșu metalic văzut pe rotativ, ceea ce este o notă de design plăcută. Pixurile au, de asemenea, un buton basculant care poate fi personalizat și este, de obicei, cel mai bine utilizat pentru a schimba din mers instrumente pentru pensulă și radiera.

Sursa: Windows Central

Apropo de radieră, acesta este singurul element care îmi place lipsește cel mai mult pe aceste aspecte de tip stil de buget. Dispozitivele mai scumpe de la Wacom și Xencelabs includ adesea un buton „eraser”, permițându-vă să răsturnați casual stylus-ul pentru a le șterge, ca un creion tradițional, și apoi să comutați dinamic înapoi la perie când vârful revine pe ecran. Stylus-ul pentru Artist 24 Pro nu are acest buton de șters; Rămâneți să vă legați butoanele pixului cu această funcție. Asta nu mă împiedică să încerce să șterg cu sfârșitul cel puțin o dată pe pictură.

XP-Pen Artist 24 Pro: software și performanță

Sursa: Windows Central

Ideea unui display cu stilou poate părea copleșitoare dacă nu există experiență cu ele, dar sunt surprinzător de ușor de configurat. Pentru Artist 24 Pro, există două moduri prin care puteți alege să vă conectați la computer. Primul este cablul USB-C la USB-C inclus. Dacă computerul dvs. nu are o conexiune USB-C, totuși, puteți utiliza a doua opțiune: un cablu HDMI și un cablu USB-C la USB-A, ambele fiind, de asemenea, incluse în cutie pentru confortul dvs.

Vă recomandăm să vizitați site-ul XP-Pen pentru a descărca și a instala software-ul pentru a accesa web-ul stilou înainte de a conecta monitorul la computer. Numai acel pas este cea mai complicată parte a acestui proces. După ce ați trecut prin procesul de instalare, puteți încărca interfața de utilizare pentru a începe procesul de personalizare.

Din interfața de utilizare, opțiunea de a calibra monitorul, astfel încât plasarea stiloului și a cursorului să se alinieze într-un mod confortabil pentru unghiul în care utilizați monitorul. Acest lucru este la fel de simplu ca și atingerea punctelor încrucișate care apar pe ecran și este într-adevăr un proces rapid și nedureros. Software-ul UI vă oferă, de asemenea, opțiunea unei realocări de gust rapid și roțile rotative pentru a se potrivi nevoilor propriului flux de lucru personal. Atingerea plăcută aici este câteva opțiuni implicite sunt deja program pentru unele dintre cele mai frecvente aplicații de desen, așa că, dacă nu sunteți deosebit de agitat, puteți utiliza o setare implicită.

Sursa: Windows Central

Indiferent dacă utilizați Sketchable sau Adobe Illustrator sau toate aplicațiile posibile între ele, vă veți putea baza pe Artist 24 Pro pentru a funcționa și a funcționa bine. Există trepidații minime ale stiloului datorită unei combinații dintre stiloul fără baterie și dimensiunea monitorului, permițând mișcări mari ale stiloului. Cea mică agitație a existat a fost destul de ușor de netezit cu setările periei.

Cu toate acestea, nu este chiar o experiență de desen ireproșabilă, deoarece au existat cazuri în Corel Painter 2019 în care un semn ciudat de „vărfă” ar fi lăsat la sfârșitul unei linii după ridicarea stiloului pe ecran. Nu am reușit să recreez această problemă în Krita, Sketchable sau Realistic Paint Studio, așa că poate fi limitată exclusiv pentru că foloseam sau versiunea mai veche a Painter 2019. Cel mult, acesta a fost un inconvenient minor în care puteam să mă întorc, să șterg vârful suplimentar și să continue să lucrez. Interfața de utilizare și software-ul driverului sunt, de asemenea, actualizate frecvent, așa că este probabil ca, dacă aceasta este sau eroare legată de driver, aceasta ar putea fi rezolvată în viitor.

XP-Pen Artist 24 Pro: Competiție

Sursa: Windows Central

XP-Pen îi place să spună că Artist 24 Pro este primul monitor de desen cu rezoluție 2K de dimensiunea sa; nu sunt în întregime exact. Huion a lansat un monitor 2K de 24 de inchi în linia lor Kamvas aproximativ în același timp cu lansarea Artist24 Pro, iar Huion Kamvas are de fapt avantajul de a fi complet laminat, în timp ce 24 Pro nu este. În afară de asta, cele două monitoare sunt incredibil de similare, deși Kamvas are bare sensibile la atingere în locul cadranelor XP-Pen. Cei doi chiar au preț.

În timp ce Huion poate fi cel mai apropiat concurent de nivel mediu sau de buget al XP-Pen, acesta este punctul de vârf pe care să caute toată lumea să compare marca. Va fi ucigașul Wacom? În ceea ce privește Wacom, XP-Pen Artist 24 Pro are câteva dezavantaje serioase, deoarece dispozitivul Wacom de 24 de inci acceptă atât 4K, cât și suport tactil. Acolo unde XP-Pen fuge cu victoria, totuși, este în preț. Afișajul stilou de 24 de inchi de la Wacom cu suport 4K și atingere vine cu un preț ridicat de 2200 USD, unde XP-Pen poate oferi 24 Pro redus cu o rezoluție de 2K și fără suport tactil pentru un preț mai ieftin de 900 USD.

Este posibil ca XP-Pen să nu fie pe cale de a detronă com ca regalitate pentru afișajul stiloului, dar Artist 24 Pro este cu siguranță o alternativă solidă care oferă concurenței sau alergare pentru banii săi.

XP-Pen Artist 24 Pro: ar trebui să-l cumpărați?

Sursa: Windows Central

Ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Sunteți un artist care „desenează de la umăr” în mod obișnuit pentru a face linii mari în opera dvs. de artă.
 • Creați imagini mari, de înaltă rezoluție, care vor fi folosite pentru printuri.
 • Nu bugetul pentru vizualizare comparabil cu prețuri mai mari.

Nu ar trebui să cumperi asta dacă...

 • Vrei un ecran complet laminat, fără paralaxe.
 • Vrei un display 4k.
 • Nu aveți un PC sau laptop la care să vă conectați.

Cu toate ecranele cu stilouri de 13-16 inchi de pe piață – inclusiv opțiunea proprie de 16 inchi, care acceptă 4k, a lui XP Pen – a vă convinge să plătiți peste 900 USD pentru un monitor mare și greu de 24 inchi poate părea un vanzare grea. Cu toate acestea, există un motiv bun pentru a investi într-o suprafață de desen atât de mare.

Ecranele mai mici, tabletele și digitizatoarele sunt toate grozave, dar limitează gama de mișcare pe care o poți folosi pentru mișcări. Când sunteți limitat să desenați în primul rând de la încheierea mâinii, vă expuneți la răni pe termen lung și, de aceea, este o practică obișnuită ca artiștii tradiționale să pună accent pe desenul de la umăr. În plus, trăsăturile mai mari și mai rapide fac ca desenele să pară mai sigure, iar acest tip de marcare este mai ușor de realizat cu o suprafață de desen mai mare.

4.5 din 5

Nu numai că monitorul mai mare este un spațiu de lucru mai confortabil de utilizat, dar ecranul acceptat de 2 înseamnă că ilustrațiile tale vor fi frumoase și clare, chiar și atunci când sunt vizualizate rezoluțiile mai mici. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că puteți utiliza XP-Pen-ul ca afișaj de 1080p, deoarece va deveni distorsionat și pixelat dacă încercați să reduceți rezoluția.

Artist 24 Pro a preluat desktopul meu ca noul meu monitor de desen „driver zilnic”, înlocuind Huion GT 220 v2. Între rezoluția mai mare, acuratețea precisă a stylusului și tastele expres personalizabile, decizia de a adăuga această tabletă la fluxul meu de lucru pare o problemă.

Acum, dacă am putea convinge XP-Pen să pună o gumă de șters pe stylus.

XP-Pen Artist 24 Pro

Concluzie: Afișajul pentru stilou Artist 24 Pro de la XP-Pen este o alternativă excelentă la dispozitivele mai scumpe, oferind un nivel profesional de calitate fără a pierde banii.

 • 900 USD pe Amazon
 • 900 USD la XP-Pen
 • 900 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here