Remakeul XIII primește în sfârșitul unei date de lansare în noiembrie 2020

Ce trebuie sa stii

  • XIII remake-ul are în sfârșitul unei date de lansare și urmează să apară în noiembrie. 10, 2020.
  • Un nou trailer de joc arată grafica actualizată.
  • Va fi disponibilă pentru cumpărare sau ediție limitată.

A trecut mult timp de când nu am auzit nimic despre remake-ul XIII, dar nu numai că am primit un nou trailer de joc joi în timpul evenimentului Summer of Gaming de la IGN, dar avem și o dată de lansare: nov. 10, 2020.

Ultima dată pe care am auzit-o a fost că remake-ul urma să fie lansat cândva în 2020, după ce a fost amânat de la începutul lui noiembrie. Lansarea din 13, 2019.

În joc, care a fost lansat inițial pe Playstation 2 în 2003, joci Thirteen, un soldat care se trezește pe o plajă fără amintiri. Ai doar două indicii despre identitatea ta: o cheie mică și XIII tatuat lângă claviculă. Depinde de tine să-ți dai seama ce s-a întâmplat cu amintirile tale folosește nimic altceva decât abilități tale de crimă. Este ca Jason Bourne jocul video.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

XIII este un clasic de cult, cunoscut pentru incursiunea în povestirile FPS și pentru utilizarea cel-shading-ului. La aceea vreme, campaniile lungi de FPS pentru un singur jucător erau rare (și încă mai sunt, într-o măsură), așa că a avea 34 de niveluri de jucat era o aspirație. Este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care Microids a fost interesat de recrearea jocului.

XIII pentru PlayStation 4: Tot ce trebuie să știi

„Ideea pentru această idee de remake a venit de la sine, deoarece am simțit acest tip unic de experiență FPS bazată pe povești lipsea din peisajul jocurilor de astăzi”, a declarat François Coulon, șeful producției, într-o postare pe blog în aprilie. 2019. „Scopul nostru este să aducem povestea convingătoare a lui XIII unei noi generații de jucători cu cea mai bună grafică și animație posibilă."

Din trailerul gameplay-ului, se pare că estetica originală este încă prezentă, deși evident a fost actualizată. Panourile de benzi desenate, care au fost folosite pentru a sparge povestea, sunt si ele aici. Suntem obișnuiți cu cel-shading în zilele noastre - este stilul preferat în Telltale Games, de exemplu - dar arată curat aici. Nu copleșește peisajul, ci în schimb permite elementelor importante să apară.

În timp ce XIII este numit un remake, este mai mult un remaster. Dialogul original (da, acesta este David Duchovny în rolul principal) este încă aici și nu au fost raportate modificări ale poveștii. Lansarea este un efort de a-l actualiza pentru console mai noi, împingând în același timp idei grafice din versiunea originală.

XIII este programat să fie lansat pe toate platformele - PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Precomandarea jocului vă oferă piei de cuțit de aur și de pistol. Există, de asemenea, o ediție limitată disponibilă pentru cumpărare, care vine cu jocul, o carcasă metalică, trei cărți de artă și piese de arme aurii (împreună cu cuțitul de aur și pistolul).

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here