XEL este un joc „Zelda-like” anunțat pentru Xbox și alte platforme, care va veni în 2022

Sursa: Assemble Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • XEL este un viitor joc de aventură dezvoltat de Tiny Roar și publicat de Assemble Entertainment.
  • Este prezentat ca un titlu „Zelda-like”, oferind o varietate de gadgeturi și abilități de colectat.
  • XEL vine pe Xbox Series X, Xbox Series S, PS5, PC și Nintendo Switch.
  • În prezent, XEL este programat să fie disponibil la un moment dat în T2 2022.

XEL este un joc de aventură de la dezvoltatorul Tiny Roar și editorul Assemble Entertainment. Potrivit comunicatului de presă oficial, este titlul „Zelda-like”, cu o protagonistă pe nume Reid care și-a pierdut memoria și se trezește spălată pe o insulă tropicală cu secrete misterioase. Puteți consulta mai jos trailerul de dezvăluire a jocului:

În timpul aventurii pe această insulă ciudată, Reid va explora diferite biome, colectând gadget-uri și abilități care deblochează noi zone și îi permit să manipuleze spațiul și timpul, ceea ce este necesar pentru unele dintre puzzle-urile ciudate în care se vor întâlni.

Vor fi, de asemenea, temnițe provocatoare de finalizat, care sunt din nou direct inspirate de temnițele din franciza Nintendo de lungă durată, The Legend of Zelda. Jucătorii își vor putea, de asemenea, să-și îmbunătățească armele în timp ce stăpânesc sistemul de luptă de eschivuri, parade și multe altele. Coloana sonoră este compusă de Gidon Wolff, un compozitor german care a lucrat anterior la muzică pentru o varietate de proiecte, cum ar fi trailere pentru Metro Exodus și The Elder Scrolls Online.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În prezent, XEL este programat să se lanseze cândva în Q2 2022. Vine pe Xbox Series X, Xbox Series S, PS5, PC și Nintendo Switch. Îl poți adăuga la lista de dorințe Steam chiar acum.

Dezvoltatorii caută să creeze versiuni XEL pentru Xbox One și PS4, însă merită remarcat că acest lucru nu este o garanție.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here