Starfield de la Xbox: „Este ca Skyrim în spațiu”, spune Todd Howard de la Bethesda

După ce a difuzat devreme trailerul pentru Starfield, Washington Post a publicat un interviu cu Todd Howard de la Bethesda, oferind mai multe despre ce pot aștepta jucătorii de la noul lor misterios.

„Este ca Skyrim în spațiu”, a spus producătorul executiv Howard, ceea ce ar trebui să vă ofere imediat o idee despre ce ar trebui să vă așteptați. Te vei alătura unei organizații numite Constellation, care sunt o facțiune de exploratori spațiali. Jucătorii vor configura fundalul personajului, cu personalizarea mănătoarei Skyrim, așa cum v-ați aștepta de la un titlu Bethesda.

Bethesda descrie Starfield ca pe o experiență asemănătoare „Han Solo”. „Urcă-te într-o navă, explorează galaxia, fă lucruri distractive.„Spune Ashley Cheng de la Bethesda, care spune, de asemenea, că universul Starfield ar putea deveni la fel de mare ca Războiul Stelelor în ceea ce privește amploarea și tradiția. Interviul notează modul în care Fallout primește un serial TV cu Amazon, cu referire la posibilitatea ca Starfield să lovească serviciile de streaming ca produs de acțiune live.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Bethesda

Bethesda a recunoscut că au avut probleme într-un stabil stil artistic al jocului, dar în cele din urmă s-a hotărât pe termenul „NASA punk” pentru identitatea jocului, creat de Istvan Pely. Se pare că Bethesda acordă o atenție detaliată a Războiului Stelelor designurilor sale, cu nave spațiale și medii care se simt „trăite în."

„[Pely știe ce fac toți butoanele de pe nave. Chiar dacă este ficțiune științifico-fantastică, mintea ta poate să tragă linie până la întoarcere [la NASA. Totul ar trebui să pară trăit, chiar și pentru o navă.„Ei descriu stilul ca fiind SF realist. Mai degrabă decât nave strălucitoare în stil Star Trek, se pare că navele se vor simți trăiți în mod realist. Postul a menționat un MRE numit „Chunks”, care este un fel de hrană spațială procesată futuristă.

Într-adevăr, Bethesda dezvăluie că Starfield este plasat la 300 de ani în viitor, ceea ce nu este prea departe în comparație cu alte francize de acolo. Tehnologia pare familiară într-o oarecare măsură, deși cu o întorsătură din era spațială. Bethesda construiește o întreagă bibliotecă internă dedicată extinderii și înregistrării cunoștințelor Starfield, care detaliază diverse facțiuni, roboți, scheme tehnice și multe altele. Se pare că va fi la fel de bogat ca Fallout și Elder Scrolls pentru amploarea și consistența știrilor, ceea ce este ceva la care te-ai așteptat la studioul principal al Bethesda. Starfield va folosi, de asemenea, o versiune de nouă generație a Creation, numită Creation 2, care ar trebui să o ajute pe Bethesda să ocolească unele dintre ciudateniile jocurilor sale anterioare.

Sursa: Bethesda

Todd Howard spune că Starfield se va scufunda în subiecte profunde care însoțesc adesea genul de opera spațială, explorarea spiritualității și rolul umanității într-un vast cosmos nesimțit. Și suntem aici pentru asta. Starfield vizează 11.11.22, exact 11 ani după lansarea Skyrim. Și așa cum am scris anterior, este într-adevăr exclusiv pentru Xbox și Windows, atingând Xbox Game Pass în prima zi.

„O să sune un clișeu, dar vorbesc serios. Când te uiți în sus în cer, există această unitate de a ști ce este acolo? Suntem singuri? Care sunt originile spațiului și timpului și toate aceste lucruri? Ce rol joacă religia și în unele dintre acestea? Deci, intrăm în câteva întrebări mari. Cred că un astfel de joc este un loc bun pentru a face asta. Există filme și cărți care au făcut-o și ele, dar nu am văzut niciun joc să facă în acest fel. Și vom vedea cât de succes vom avea."

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here