Kinect de la Xbox găsește o nouă viață ca ochi pentru un roi de roboți de băcănie

Sursa: Ocado / YouTube: Tom Scott

Terminatorii robopocalipsei ar putea avea ochi alimentați de Xbox Kinect, dacă această fabrică de ambalaj pentru băcănie este ceva care să iasă cel puțin puțin.

Perifericul Kinect de la Microsoft este o cameră 3D puternică care poate determina adâncimea cu o precizie uluitoare. Deși a fost la un moment dat accesoriul de gaming cel mai rapid vândut din toate timpurile, nu a ajuns niciodată să fie o piesă esențială a kit-ului de gaming, fiind în cele din urmă exclus complet. Cu toate acestea, Microsoft încă le fabrică pentru a fi folosit în diverse alte industrii, tehnologia aparând în căștile HoloLens ale Microsoft, precum și în matricea actualizată de camere Azure Kinect.

Cum îl folosesc companiile? Ei bine, aruncați sau privire la videoclipul de mai jos pentru un exemplu.

La aproximativ 2:20, puteți vedea un Xbox One Kinect clasic montat pe un braț robotic, folosit pentru a determina cel mai bun mod de a împacheta produsele alimentare în această unitate de ambalare viitoare sălbatică din sudul Londrei. Planta folosește un roi de mii de roboți în formă de cub care navighează în jurul unei rețele, adunând produse alimentare ca o mașină cu gheare de macara pe care ai vedea-o într-un parc de distracții vechi. Mărfurile apoi transportate într-un braț de ambalare mai sofisticat, care poate manipula într-un mod mai „similar uman”, sunt folosite articole Kinect ca „ochi” robotului."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Echipa de la Ocado remarcă faptul că ambalarea bunurilor este concepută pentru oameni, nu pentru roboți, motiv pentru care au nevoie de un ansamblu ca cel de mai sus pentru a rezolva formele și dimensiunile ciudate pe care le au diferite alimente ambalate. Kinect determină ce articole trebuie să se împacă împreună, confirmând cum sunt corecte, asigurându-se că în același timp articolele grele și dure nu sunt ambele cu articolele ușoare și moi, de exemplu.

Videoclipul este un alt exemplu în care Kinect și-a găsit o nouă viață în zilele sale de după joc. Deși personal simt că Kinect a fost destul de grozav pentru jocuri, este adevărat că în marea majoritate a timpului aș prefera să mă relaxez pe canapea decât să sar în jurul unei camere 3D. Cu toate acestea, este minunat să vezi că tehnologia este reutilizată și, în cele din urmă, nu este irosită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here