Copertul „Grounded” de la Xbox la PAX East, arătând gameplay-ul și detaliile video

Sursa: Obsidian Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • La PAX East 2020, Obsidian Entertainment a găzduit un panou despre viitorul lor joc de supraviețuire Grounded.
  • Gameplay-ul a fost prezentat pentru prima dată, și dezvoltatorii au răspuns la întrebările comunității despre joc, dezvăluind și câteva detalii noi.
  • vizualizarea întregului panou urmărind videoclipul inclus în acest articol.
  • Grounded vine la Early Access pe Xbox One și Steam în primăvara anului 2020 și acest program va fi lansat oficial când va în 2021.

Dezvoltatorul legendar Obsidian Entertainment și-a prezentat următorul joc, Grounded, într-un panou la PAX East 2020. Pentru prima dată, publicului i s-au imagini de joc. În plus, dezvoltatorii au răspuns în mod activ la întrebările pe care le-au fost puse de mulțimea panelului și au oferit sau oarecare claritate asupra modului în care funcționează anumite părți ale jocului.

înregistrarea completă a panoului în videoclipul de mai sus. Punctul culminant a ceea ce am învățat pentru mine este că AI-ul bug-urilor pe care le puteți întâlni va fi incredibil de dinamic; de exemplu, furnicile vor schimba comportamentul față de tine în funcție de modul în care îi tratezi lucrătorii și cercetașii și poți să încurajeze creaturile prădătoare, cum ar fi păianjenii, să migreze în diferite zone, eliminând creaturile pe care le pradă. De asemenea, a fost destul de grozav să vedem cum au funcționat și sistemele de luptă și de crafting; din ceea ce ni s-a găsit până acum, cred că jocul are mult potențial.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru o detaliere completă a tot ceea ce știm despre Grounded până acum, ți-vă că consultați asigurați prezentarea noastră completă. Nu știm încă cât va costa, dar știm că va fi disponibil pentru Xbox atât prin cele directe, cât și prin Game Pass. Jocul va ajunge și pe PC prin Steam. Ambele versiuni ale jocului vor avea o durată de acces anticipat programat în primul anului 2020, iar jocul complet este anticipat să fie lansat în 2021.

O luptă microscopică pentru supraviețuire

Pământat

Este o lume mare acolo

Grounded este cel mai recent titlu al Obsidian Entertainment, oferind o experiență unică de supraviețuire în care jucătorul are dimensiunea unei furnici și tot ce se află în curtea din spate vrea să vă facă următoarea masă.

  • Vezi pe Steam
  • Vezi pe Xbox

Toate jocurile pe care le-ai putea dori vreodata

Xbox Game Pass

Jucă-te

Xbox Game Pass le oferă jucătorilor acces la nenumărate titluri, inclusiv Grounded când lansează, pentru doar 10 USD pe lună.

  • 10 USD/lună la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here