Referențele Xbox Series X, Series S VR apar în Microsoft Flight Simulator

Sursa: Microsoft

Microsoft Flight Simulator primește în curând prima sa versiune de suport pentru realitate virtuală (VR), după lansarea celor mai recente lansări, bazată pe cloud, în august. Microsoft a deschis recent aplicații pentru o versiune beta închisă iminentă VR, cu scopul de a testa implementarea sa inițială în rândul unui subset de jucători, înainte de o lansare mai amplă programată pentru lunile următoare. Cu toate acestea, modificările recente ale codului jocului pentru PC au atras atenția asupra viitoarelor versiuni Xbox Series X și Xbox Series S, inclusiv referiri la un mod VR compatibil Xbox pentru următoarea generație.

Microsoft a subliniat anterior planuri de a aduce noul Microsoft Flight Simulator pe consolele Xbox, deși eșalonat dincolo de lansare versiunii sale pentru PC. Dezvoltatorul, Asobo Studio, a rămas strâns cu privire la planurile sale pentru consolă, pur și simplu reafirmând că rămâne în curs. Dar actualizările recente ale clientului Microsoft Flight Simulator PC includ acum referințe la acea versiune Xbox, inclusiv apeluri la numele de cod Scarlett.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Descoperirile provin de la utilizatorul forumului Flight Simulator Cygnifick, susținând că mai multe șiruri legate de Xbox au găsit fișiere în joc, inclusiv referințe la PC_VR și Scarlett_VR. Acesta din urmă sugerează că Microsoft s-a jucat cel puțin cu conceptul de suport VR pe viitoarele sale console, deși probabil se referă la testele interne mai degrabă decât la un produs iminent de vânzare cu amănuntul. De atunci, Windows Central și-a verificat prezența în fișierele jocului Microsoft Flight Simulator cu utilizatorul.

Numele Scarlett denotă în mod tradițional o familie de dispozitiv, care include Xbox Series X și Xbox Series S, cunoscut și sub numele de Anaconda și respectiv Lockhart. Deși sugerează foarte mult o soluție VR consideră pentru dispozitivele din seria Xbox, Scarlett nu se referă exclusiv la consolele tradiționale și s-ar putea specula o nouă formă de dispozitiv wireless autonom. Știm, de asemenea, că Microsoft a considerat o dată suportul VR pe Xbox One X, dar a renunțat la suport înainte de lansarea din 2017.

Sursa: Windows Central

Reaprinde din nou potențialul VR sub numele Xbox. Cu toate acestea, compania rămâne contrariată, vicepreședintele executiv al Gaming la Microsoft, Phil Spencer, extinzându-și anterior raționamentul la începutul acestui an. „Nu vom face asta”, a declarat Spencer pe podcastul GamerTag Radio. „Înțeleg că anumiți oameni ar dori asta. Trebuie să ne concentrăm eforturile asupra lucrurilor pe care le facem acum. Și cea mai prețioasă resursă pe care o avem este echipa și capacitatea lor. Și trebuie doar să mă concentrez pe lucrurile pe care le-o fac acum. [... VR nu este la fel de simplu ca conectarea căștilor. Trebuie să refaceți tabloul de bord[board. Există o grămadă de muncă."

Dar planurile se pot schimba mereu, pe măsura ce adoptarea VR continuă să se extindă, un sondaj recent pe hardware Steam din septembrie sugerând că proprietatea este în jur de 24.93% pe PC. Microsoft are propria sa platformă VR pentru computerele cu Windows 10, Windows Mixed Reality, pe care compania intenționează să o folosească pentru a rula sa inițială de teste Flight Simulator VR.

Între timp, Xbox Series X și Xbox Series S vor fi lansate pe 10 noiembrie 2020.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here