Căști și adapter stereo Xbox One vor veni săptămâna viitoare, precomandați astăzi

La începutul acestui luni, v-am spus băieților și fetelor despre două accesorii noi de la Microsoft care vor fi lansate pentru Xbox One. Există adaptorul pentru căști stereo Xbox One și căștile stereo Xbox One. Ambele erau programate să apară la începutul lunii martie, dar nu a fost comunicată nicio dată fermă de lansare. Se pare că Microsoft a reușit să facă ceva ce nu fac des, să trimită un produs mai devreme. precomanda accesorii și le puteți găsi săptămâna viitoare.

Accesați site-ul Microsoft Store și veți vedea adaptorul pentru căști stereo Xbox One disponibil pentru precomandă. Vă va aduce înapoi doar 24 USD.99 și are o dată de lansare 25.02.2014. Care este marțea viitoare. Cu acestea precomandăm unul dintre. Adaptor pentru căști stereo Xbox One vă permite să vă conectați propriile căști la controlerul Xbox One. Presupunând că este compatibil, veți putea să reglați sunetul chatului, să dezactivați sunetul și multe altele de la controler.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acum nu vedem o dată de lansare pentru căștile stereo Xbox One pe site-ul Microsoft Store, dar o vedem pe Amazon. La fel ca adaptorul, lansarea căștilor stereo Microsoft este stabilită pentru 25.02.2014, cu un preț cu amănuntul de 79 USD.99. precomanda prin Amazon și îl puteți obține săptămâna viitoare. Aceasta este o opțiune bună pentru a vă îngriji nu au deja un set de căști pe care îl folosesc pentru jocuri și doresc ceva din cutie care să funcționeze doar cu Xbox One. 

Mă gândesc că voi lua unul pentru echipă și voi precomanda pe ambele dacă sunteți cu toții interesați de o analiză/recenzie. Sunete mai jos dacă intenționați să obțineți unul dintre aceste accesorii pentru Xbox One.

Sursa: Microsoft Store, Amazon

Mulțumesc pentru sfat Allos Autos!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here