Xbox One Digital TV oferă servicii TV în direct dvs. europeni

Clienții din SUA au putut accesa TV în direct pe Xbox One conectând consola un set-top box, dar achiziționați alte regiuni nu au putut accesa această funcție. Microsoft acumulează problema prin lansarea unui tuner TV digital Xbox One bazat pe USB, care oferă o „experiență de televiziune digitală terestră over-the-air”, eliminând nevoia de a conecta un set-top box printr-o intrare HDMI. cablu. Tunerul TV digital va fi disponibil în Marea Britanie, Franța, Italia, Germania și Spania în octombrie și va suporta standardele de televiziune DVB-T, DVB-T2 și DVB-C gratuite. Utilizatorii cu o versiune Kinect a Xbox One pot folosi navigarea cu ghid vocal pentru a accesa conținut prin OneGuide.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată câteva dintre funcțiile de care vă veți putea bucura de a utiliza tunerul TV digital Xbox One:

  • Vizionați TV HD pe Xbox One: Cu tunerul TV digital Xbox One, puteți vizualiza canalele de televiziune DVB-T, DVB-T2 și DVB-C gratuite fără a modifica intrările TV. primii invitații de joc și notificări în timp ce vă uitați la televizor și vizionați televizorul în timp ce așteptați începerea unui meci multiplayer.
  • Vizionare TV în modul Snap: viziona laterale pentru televizorul modul Snap, vizionați televizorul în și părăsind ecranul principal, Skype sau alte aplicații.
  • Întrerupeți TV în direct: Întrerupeți emisiunea preferată când vă treziți pentru a lua o pauză.
  • Listări TV în OneGuide: Listările TV vor fi disponibile în OneGuide. De oriunde, spuneți „Ghidul emisiunii Xbox, ce este pe BBC One?" pentru a naviga rapid direct la listele canalului respectiv*.
  • Canale preferate din OneGuide: Creați-vă propriile personale favorite în One, astfel încât să puteți alege cu ușurință ceea ce puteți să vizionați.
  • Reglarea canalului prin voce: OneGuide vă permite să sunați canalul dvs. TV preferat după nume și să începeți să îl vizionați instantaneu*. OneGuide pe Xbox SmartGlass: Acum aveți acces la OneGuide complet pe noua aplicație Xbox SmartGlass, cu posibilitatea de a regla canalele pe televizorul dvs.
  • TV la cerere: Listările TV din OneGuide vor indica ce emisiuni sunt disponibile la cererea de aplicații video.

Tunerul TV digital va fi disponibil la sfârșitul lunii octombrie în Marea Britanie pentru 24 ₤.99, iar Franța, Italia, Germania și Spania pentru 29 EUR.99. Nu există niciun cuvânt despre când dispozitivul va fi disponibil în alte regiuni.

Ce părere aveți despre tunerul TV digital Xbox One? Există și alte alternative OTA care merită luate în considerare? Spune-ne în comentarii.

Sursa: Xbox

Mulțumesc Sebastian pentru pont!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here