Suportul Xbox One 1440p va veni „foarte curând” pe Xbox One X și Xbox One S

Când Microsoft a lansat Xbox One X în toamna trecută, marketingul în jurul consolei emblematice a determinat suportul pentru rezoluțiile 4K. În timp ce beneficiile 4K sunt în mare parte limitate la cei cu afișaje compatibile, utilizarea tehnologiei de supraeșantionare a oferit și beneficii pentru cei la 1080p. Deși departe de modul ideal de a experimenta puterea consolei, acest lucru face în esență sau imagine mai clară, cu margini și umbre frecvente mai netede.

Supereșarea ar putea oferi unele puține vizuale vizuale impresionante pe ecran 1080p, dar beneficiile pentru cei de pe monitoare 1440p sunt limitate. În prezent, Xbox One X reduce eșantionarea exclusiv la 1080p, rezultând o rezoluție mai mică decât cea nativă pe ecranele 1440p. Microsoft a promis că suportul pentru 1440p va veni „curând” după lansare, deși nu a reușit să ofere un interval de timp stabilit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Kevin Gammill, manager de program pentru Xbox Platform Partner Group de la Microsoft, a ajuns acum pe Twitter, indicând că suportul 1440p va face în curând debutul. Tachinând că cei din programul Xbox Insider vor fi „plăcut surprinși”, este corect să presupunem că caracteristica va sosi într-o actualizare iminentă.

Multe întrebări recente despre momentul asistenței noastre 1440p. Aceia dintre voi din ringul nostru de previzualizare timpurie ar trebui să fie plăcut surprinși foarte curând dacă aveți un Xbox One S sau Xbox One X.

— Kevin Gammill (@CmdrDesslock) 16 februarie 2018

Acest lucru confirmă, de asemenea, că suportul 1440p este pe drum nu numai către Xbox One X, ci și Xbox One S. Cu toate acestea, cu jocurile 4K limitate în prezent la nava de vârf, capabilități Xbox One S 1440p se vor limita probabil la redarea video.

Știrile de astăzi ale unui tweet recent al șefului programului Xbox Insider, Brad Rossetti, care tachinează că noi versiuni pre-lansare ar putea fi chiar săptămâna aceasta. Deocamdată, va trebui să așteptăm un anunț oficial, probabil cu o viitoare versiune pentru Xbox Insiders în inelul de previzualizare Alpha.

  • Vezi la Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here