Xbox ar putea avea încă jocuri neanunțate lansate în 2021, sugerează un nou interviu

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Într-un interviu pe podcastul Ion Lords, Jason Ronald de la Xbox a spus că nu toate jocurile care vor veni în 2021 au fost încă anunțate.
  • Jason Ronald nu menționează niciodată în mod explicit Xbox Game Studios sau că aceste jocuri neanunțate sunt exclusiviste Xbox, dar la începutul speculațiilor.
  • 2021 se prefață deja a fi un incredibil pentru jocuri și este aproape sigur că Xbox are câteva cărți ascunse în mâneci.
  • În altă ordine de idei, alegea Xbox și Zenimax a depășit recent cel mai mare obstacol care împiedică finalizarea acesteia: aprobarea UE.

Anul 2021 a fost deja un an fructuos pentru jocurile video și ar putea fi anul în care Xbox Series X și Xbox Series S recent lansate și-au atins pasul și vor străluci cu adevărat. Avem deja lista cuprinzătoare a tuturor evenimentelor majore ale jocurilor care au loc în 2021, nu ne așteptăm să vedem, să vă dezvăluiri și actualizările tuturor tipurilor de companii și despre toate tipurile de jocuri video.

Acum, s-ar putea să avem motive să credem că Xbox Game Studios, colecția primară de studiouri directe sub Xbox, nu a văzut tot ce va fi lansat în 2021.

Într-un interviu recent pe podcastul Ion Lords (puteți urmări exactă mai sus), directorul de gestionare a programelor de la Xbox, Jason Ronald, a fost întrebat ce joc care urmează anul acesta îl are cel mai hymed. Ca răspuns, Ronald spune: „Nu toate jocurile care sunt lansate anul acesta au fost anunțate."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși acest răspuns nu menționează în mod explicit proiecte viitoare ale Xbox Game Studios sau chiar că aceste jocuri vor fi exclusiviste Xbox, este încă clar când informațiile provin despre liderul echipei Xbox. Nimic nu este încă pus în piatră, dar comentariul lui Ronald a aprins din nou focul speculațiilor. Vor exista mai multe lansări de la Xbox Game Studios în 2021 decât știm deja?

Xbox continuă să lupte cu narațiunea căreia exclusivităților lor primare le lipsesc în anumite privilegii, prin impulsuri agresive. Păstrăm o listă continuă cu tot ceea ce Xbox Game Studios lucrează în acest moment, iar lista continuă să crească. Achiziția de către Microsoft a Zenimax și Bethesda a câștigat recent și aprobarea UE, marcând finalizarea iminentă a uneia dintre cele mai mari alegeri din istoria jocurilor video.

Mai presus de orice, Microsoft promovează serviciul de acțiune bazată pe valoare Xbox Game Pass, care include sute de jocuri uimitoare pentru un cost lunar. Cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass este o listă impresionantă de titluri, iar jocurile noi se alătură Xbox Game Pass tot timpul. Pentru a profita la maximum de Xbox Game Pass și pentru a stoca toate jocurile dvs., este posibil să aveți nevoie de unul dintre cele mai bune SSD-uri externe pentru Xbox Series X|S.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here