Știri Xbox Live - Un interviu cu Beth Goza de la Microsoft

În timpul vizitei noastre recente la sediul Microsoft, am avut plăcerea de a ne întâlni cu Beth Goza, Sr. Community Manager la Microsoft. Vedeți, Beth este unul dintre responsabilii de PR pentru titlurile prime Xbox Live atât pe Windows Phone, cât și pe Windows 8. Ea a acceptat cu amabilitate un interviu în care discutăm despre jocurile ei preferate Windows Phone, raportul dintre jocurile ocazionale și cele de bază din gama mobilă, Wordament și alte subiecte legate de jocuri. Verificați după pauză!

Beth are de fapt o licență în literatură ca a ta, așa că imediat am putut comunica în aceeași limbă. Nu ai idee cât de jenant poate fi să începi un interviu și să descoperi că cealaltă persoană vorbește doar portugheză sau așa ceva. Oricum, ea practică și o gamă interesantă de hobby-uri. Pe lângă jocuri (și bineînțeles, citit), Beth tricotează, lipit (și eu) și chiar a construit un MakerBot, albina ocupată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apreciez foarte mult ospitalitatea lui Beth, pe lângă ceilalți oameni de la Microsoft pe care i-am întâlnit săptămâna trecută, inclusiv Ray Estrada și Richard Malsch. A fost o experiență de învățare grozavă, să văd Windows Phone și Xbox Live de cealaltă parte a gardului, ca să spunem așa. Încă mai avem noutăți din călătoria din Seattle săptămâna aceasta, așa că continuați să reveniți, jucători Windows Phone!

Fotografia plăcuței de înmatriculare și informațiile de fundal oferite de GeekWire.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here