Xbox Live: Actualizarea Kinectimals aduce pisicilor suport pentru Mango și o nouă pisică Live

Cei mai mulți dintre noi au fost mulțumiți când Kinectimals exclusiviți Kinect au făcut călătoria la Windows Phone – vezi recenzia mea, de exemplu. Apoi a fost portat pe iPhone dintr-un motiv oarecare, trimițând niște semnale neplăcute despre încrederea Microsoft în propria platformă mobilă. Pe lângă asta, putem cel puțin să ne bucurăm că Kinectimals pe Windows Phone a primit o mică actualizare drăguță săptămâna trecută.

Kinectimals versiunea 1.1 note de lansare:

  • Comutare rapidă între aplicații
  • Dală de joctă/interactiv:
  • Fixați-vă pe ecranul de pornire pentru a ști mereu cum se simte puiul.
  • Tigla LIVE îți spune dacă puiul tău este foame, fericit, însetat sau are nevoie de o baie.
  • Asistență suplimentară pentru limba în joc (chineză, japoneză, coreeană, portugheză braziliană)

Este bine să vezi în sfârșit suport pentru comutarea rapidă a aplicațiilor – Kinectimals a fost lansat într-un moment în care unii utilizatori nu aveau încă Mango, așa că nu ar fi putut să îl joace înainte de a face upgrade. Și mai multe limbi înseamnă că jocul poate fi vândut pe mai multe piețe - o mișcare inteligentă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În dezavantaj, când această nouă actualizare a devenit disponibilă pentru prima dată, unii utilizatori au raportat dificultăți în descărcarea și instalarea actualizării. Aceasta pare a fi o problemă aleatoare Windows Phone/Marketplace, mai degrabă decât o problemă specifică Kinectimals.  Dacă întâmpinați așa ceva în viitor, oprirea și repornirea telefonului ar trebui să aibă grijă de asta.

Kinectimals costă 2 USD.99 și există o încercare gratuită. Ia-l aici pe Marketplace și începe să-ți mângâie pisicuțele. Au nevoie de iubire!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here