Xbox Live este oprit, împiedicând conectarea pentru unii utilizatori

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Jucătorii Xbox se confruntă în prezent cu probleme în încercarea de a se conecta la rețeaua Xbox.
  • Această problemă îi împiedică pe jucători să-și acceseze contul, ceea ce, la rândul său, le perturbă capacitatea de a-și juca jocurile.
  • Microsoft a confirmat că investighează problemele, așa că sperăm că problema va fi rezolvată mai devreme decât mai târziu.

Actualizare sept. 15 (3:28 p.m. ET): Microsoft a confirmat că le-ați conectat și de a conecta la Xbox Live au fost probleme.

Mulți jucători Xbox care caută să se conecteze la profilurile lor de rețea Xbox (cunoscută anterior ca Xbox Live) întâmpină în prezent probleme de conectare, ceea ce indică faptul că sistemele Microsoft trec printr-o durată dificilă. Problema afectează în primul rând utilizatori care încearcă să se conecteze la conturile lor de rețea Xbox, dar, de asemenea, se pare că unii utilizatori care sunt deja conectați se confruntă cu unele probleme de conexiuni și întreruperi ale serviciului.

Mai exact, pagina de stare Xbox notează următoarea: "Este posibil să nu vă puteți conecta la profilul Xbox, să fiți deconectat în timp ce sunteți conectat sau să aveți alte probleme asociate. Funcțiile care necesită conectarea, cum ar fi majoritatea jocurilor, aplicațiile și activitățile sociale, nu vor fi disponibile."

În prezent, investigăm rapoarte despre utilizatorii care nu se pot conecta la rețeaua Xbox. Vă rugăm să urmăriți actualizările aici sau la //t.co/PzAdjUFMJj

— Asistență Xbox (@XboxSupport) 15 septembrie 2021

Microsoft a anunțat că investighează în prezentările privind problemele de conectare, așa că sperăm că problema va fi rezolvată mai devreme decât mai târziu. Urmărim îndeaproape situația și vom actualiza acest articol când vom afla mai multe. Cu ceva noroc, Microsoft va putea să citească totul în starea de funcționare în scurt timp, astfel jucătorii Xbox să se poată întoarce să se bucure de jocurile lor.

Actualizare sept. 15 (3:28 p.m. ET) — Microsoft rezolvă problema

Microsoft a anunțat că a rezolvat problemele care îi împiedică pe jucătorii Xbox să se conecteze la rețeaua Xbox și să-și joace jocuri. Utilizatorii ar trebui acum să se poată conecta și să se joace fără probleme.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here