Xbox se îndreaptă către Tokyo Game Show, dar temperează-ți așteptările

Sursa: Tokyo Game Show

Xbox are o istorie cu carouri în Japonia, dar situația se poate alege. Există rapoarte pentru Xbox Series X și Xbox Series S vând deja peste linia Xbox One în regiune, în ciuda faptului că sunt disponibile doar pentru un an, chiar în mijlocul unei penurii de cipuri. Microsoft a obținut, de asemenea, sprijin din partea francizelor de bază precum Yakuza și Dragon Quest, care din trecut au omis platforma anglo-centrică.

Microsoft are regiune intensifică treptat în cadrul unei game, folosind primul său studio din Japonia cu Tango Gameworks. Microsoft va face și o apariție la Tokyo Game Show, care va avea loc pe 3 octombrie 2021.

Site-ul oficial TGS pare să sugereze că Xbox va avea exclusiv de făcut în timpul emisiunii, traduce aproximativ pentru a citi „vor fi care pot fi auzite doar aici”!" Textul de pe site-ul în limba engleză a fost însă modificat pentru a elimina referințe la orice formă de anunț "exclusiv". Sentimentul a fost reiterat de managerul general de marketing Xbox, Aaron Greenberg, care le-a spus fanilor Xbox să-și tempereze așteptările.

Ei bine, de când ai întrebat, @tokyo_game_show este un spectacol pentru jucătorii noștri din Japonia și din toată Asia. Așteptați-vă la niveluri relevante la nivel regional, dar nu dezvăluire actual sau anunț major, deoarece echipele noastre de joc sunt concentrate să continue să livreze lansări mari în octombrie, noiembrie și decembrie. ?

— Aaron "Day One On Game Pass" Greenberg ??‍♂️?U (@aarongreenberg) 1 septembrie 2021

Greenberg spune că nu vor fi dezvăluiți să fie majore, deoarece echipa de bază Xbox se concentrează pe marea gamă de jocuri Q3/4, inclusiv jocuri precum Age of Empires IV, Halo Infinite și Forza Horizon 5..

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mă așteaptă ca TGS să se învârte în principal în jurul lor pe care îi îngrijesc de bază Xbox le știu deja. Microsoft va vorbi cel mai probabil despre Xbox Game Pass, jocuri în cloud Xbox, jocuri de prezentare despre care știm deja și așa mai departe. Va fi doar împachetat și prezentat unui public care, în general, nu cunoaște Xbox și poate chiar să fie sceptic la Xbox. Totuși, pot fi dezvăluite câteva jocuri indie japoneze promițătoare. Poate exista și o apariție a unui editor mare pentru a susține ideea că Xbox primește sprijinul dezvoltării japoneze din regiune, deși nu sunt sigur că vom vedea ceva nou major de la aceștia.

Dacă sperai că acesta va fi evenimentul în care Persona a fost dezvăluită pentru Xbox (ca mine), s-ar putea să fii dezamăgit, din păcate. Alți expozanți vor fi prezenți la expoziție, inclusiv actualizări de la Capcom și Konami și un flux de 50 de minute de la Square Enix.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here