Xbox are un nou filtru de lumină albastră „Mod noapte”, iată cum funcționează

Sursa: Windows Central

Dacă, la fel ca mine, nu reușiți să menținem un ciclu normal de somn, asta ar putea fi din cauza somnului că sunteți treaz 1 dimineață, scriind un articol despre noi funcții de filtru de lumină albastră „Mod noapte” de la Xbox. Cu toate acestea, poate fi și pentru că utilizați un telefon sau un computer noaptea târziu, lumina albastră care zboară în ochi, păcălindu-vă creierul să creadă că este încă ziua (se presupune că, conform științei).

În ultimii ani, telefoanele mobile și tabletele au introdus noi funcții „Modul de noapte”, nuanțând ecranele în galben. Se presupune că acest lucru este mai ușor pentru ochi și vă ajutați creierul să se pregătească pentru somn, deși, am folosit setările de pe dispozitivele mele de ani de zile și nu le-am găsit să contribuie la sănătatea somnului meu. Vai, poate sunt doar ciudat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Adăugat astăzi la Xbox Insider Alpha Skip Ahead Ring (încercați să spuneți asta rapid de trei ori), Xbox are o nouă setare de preferință numită „Modul de noapte” care vă oferă o mulțime de funcții care vă ajută să vă ajutați ritmul circadian. Sau, faceți ecranul să arate puțin portocaliu, cel puțin.

Cum se accesează Modul Noapte

Sursa: Windows Central

Este relativ ușor și simplu să accesezi și să configurați Modul Noapte, deși reclamă că este disponibil numai pentru utilizatorii Xbox Insiders din momentul scrierii. Vom actualiza acest articol pe măsură ce va deveni disponibil pentru mai mulți utilizatori.

  1. Deschide Meniu ghid apăsând butonul Xbox de pe controler.
  2. Navigați la dreapta pentru a găsi Meniul Setări.
  3. Odată înăuntru, coboară la Preferințe.
  4. Selectați Modul de noapte.

Caracteristicile modului de noapte

Sursa: Windows CentralNight Mode dezactivat vs. Modul de noapte activat, cu Simulatorul de mașină de tuns iarba.

Din noul meniu Night Mode, Microsoft vă oferă o gamă largă de instrumente cu care să vă jucați. seta program, puteți ajusta tema consolei, puteți reduce LED-urile de pe hardware și multe altele.

  • După ce ați activat Modul Noapte, puteți configura un program de timp pentru când se pornește și când se oprește.
  • De asemenea, puteți configura pentru a se ajusta în mod specific la răsărit și apus, în funcționarea funcției curente a anului.
  • cantitatea ajustată de estompare și cantitatea de filtrare.
  • seta consola să blocheze HDR, ceea ce anulează acele lumini strălucitoare.
  • Îl puteți seta să comute între o temă întunecată și o temă deschisă în funcție de ora din zi.
  • Îl puteți seta să reducă luminile atât pe controler, cât și pe butonul de pornire.

Modul de noapte este o altă caracteristică minunată pentru Xbox în care Microsoft a depus în mod clar mult efort. Rămâne de văzut dacă te va ajuta să nu te relaxezi într-o seară, dar cu siguranță nu poate strica.

Veți încerca Modul Noapte când va ajunge în versiunea dvs. OS Xbox? Spune-ne în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here