Jocurile Xbox cu aur pentru septembrie includ Warhammer: Chaosbane, Mulaka și multe altele

Sursa: Xbox | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • Xbox Games with Gold este un program în desfășurare care oferă patru jocuri gratuite pe lună abonaților Xbox Live Gold și Xbox Game Pass Ultimate.
  • Jocurile sunt de diferite niveluri de calitate, iar popularitatea serviciului, în general, a scăzut constant în ultimii ani.
  • Jocurile Xbox cu aur pentru septembrie au fost dezvăluite în sfârșit, arătând patru jocuri noi care se îndreaptă către abonați.
  • Selecția include Warhammer: Chaosbane, Mulaka, Zone of the Enders și Samurai Showdown II.

O altă lună se apropie de sfârșit, iar Xbox a accesat internetul pentru a anunța septembrie. Lotul din 2021 de jocuri Xbox cu aur. Cele patru jocuri, care vor fi oferite gratuit abonaților Xbox Live Gold și Xbox Game Pass Ultimate, continuă programul de lungă durată, care recent a căzut din favoarea comunității Xbox din cauza calității sale inconsecvente. Cu toate acestea, patru jocuri gratuite sunt patru jocuri gratuite, iar selecția din această lună vă poate entuziasma.

Jocurile Xbox cu aur pentru septembrie. Se presupune că 2021 valorează o valoare combinată de 100 USD și 4.000 în Gamerscore și începe cu Warhammer: Chaosbane din septembrie. 1 până la sept. 30. Zone of the Enders HD Collection, un titlu Xbox 360, va fi disponibil din septembrie. 1 până în sept. 15. Samurai Showdown II începe acolo unde se termină Zone of the Enders și va fi disponibil din septembrie. 16 până în sept. 30. În cele din urmă, Mulaka va fi disponibil din septembrie. 16 până în octombrie. 15.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune propuneri de valoare care includ jocuri Xbox cu aur, cu siguranță ar trebui să luați în considerare Xbox Game Pass Ultimate. Acest serviciu de abonament include beneficii multiplayer online ale Xbox Live Gold, Xbox Games with Gold, Xbox Game Pass atât pentru consolă, cât și pentru PC și Xbox Cloud Gaming. Xbox Game Pass include sute de jocuri de înaltă calitate, iar cele mai bune jocuri Xbox Game Pass sunt unele dintre cele mai bune jocuri din ultimii câțiva ani.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Distracția online

Xbox Live Gold

Standardul pentru jocurile online.

Xbox Live Gold este cheia pentru standardul de facto pentru jocurile online, Xbox Live. Multiplayer online pentru mii de jocuri cu toți prietenii și familia, precum și jocurile gratuite în fiecare lună, toate la un preț lunar scăzut. Alăturați-vă milioane de oameni care sunt deja membri Xbox Live Gold.

  • 25 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here