Foaia de parcurs Xbox Game Studios: pot livra cu adevarat un titlu AAA pe trimestru?

Xbox și-a împărtășit recent declarația de misiune pentru livrarea unui joc AAA de la prima parte pe trimestru. Dar ceea ce mulți dintre noi vor să știți când ne putem aștepta ca Xbox Game Studios să ofere pe deplin această acadență. Astăzi, vom arunca o privire asupra viitoarei foi de parcurs pentru jocurile Xbox și vom discuta când vom vedea Xbox să-și îndeplinească promisiunile primare.

Microsoft este "all-in" în domeniul jocurilor

Sursa: Microsoft

Înainte de marele Xbox și Bethesda Games Showcase de la E3 din acest an, Microsoft a găzduit-o prezentare pentru presă pentru a oferi context pentru unele dintre strategiile pe termen lung ale companiilor cu Xbox. CEO-ul Microsoft Satya Nadella a declarat că compania este „all-in” în domeniul jocurilor. Alături de această declarație puternică a lui Nadella au venit și mai multe detalii despre misiunea Xbox de a lansa un titlu principal principal pe Xbox Game Pass pe trimestru.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu a fost prima dată când auzim despre obiectivele pe termen lung ale Microsoft de a lansa un joc mare la fiecare trei luni, dar după mai multe lucruri și o grămadă de noi dezvăluiri exclusive, avem o idee mai bună despre cum propune Xbox să livreze cu succes acest program. Scopul meu aici este să defalc toate titlurile Xbox Game Studios despre care știm în prezent și să construiesc o foaie de parcurs cu ferestre estimate lansate care să demonstreze cum și când Xbox ar putea atinge acest punct de referință.

Datele de lansare a jocului Xbox pentru 2021

Sursa: Windows Central

Nu este un secret pentru nimeni că Xbox a început destul de lent cu lansarea Xbox Series X|S. Deoarece aceste console au fost livrate, încă nu am văzut cu adevărat noi lansări majore de la Xbox Game Studios. Titluri precum Gears 5: Hivebusters și Gears Tactics pentru consolă au fost completări binevenite la Xbox Game Pass, dar unii fani sunt înfometați de ceva complet proaspăt de experimentat. Din fericire, prezentarea Xbox și Bethesda Games ne-a oferit o imagine mult mai clară a ceea ce nu va avea viitorul. Dar, înainte de a ne arunca o privire asupra a ceea ce se află la orizont pentru Xbox în 2022 și mai departe, să recapitulăm rapid la ce ne putem aștepta pentru restul anului 2021.

Microsoft Flight Simulator

Sursa: Xbox Game Studios

În primul rând, cea mai recentă intrare din seria Microsoft Flight Simulator face debutul pe consolă 27 iulie. După lansarea pe PC în august 2020, jucătorii Xbox Series X|S vor avea șansa de a ieși pe această temă. Deși aceasta nu este o versiune complet nouă, aceasta va fi prima de siguranță o primă pentru jucătorii de consolă dedicată.

Psihonauții 2

Sursa: Double Fine Productions

În continuare, avem sau continuare foarte așteptată a clasicului cult Xbox Psychonauts 2 care se lansează 25 august. Fanii au așteptat de peste 15 ani o continuare a succesului ciudat al lui Double Fine, ar trebui să o campanii de finanțare publică de succes din 2016, precum și a unor investiții suplimentare de la Xbox, acest joc merită așteptarea.

Age of Empires 4

Sursa: Microsoft

O altă franciză de lungă durată face marea reveni când apare Age of Empires 4 oct. 28. Jucătorii de consolă ar putea fi ușor dezamăgiți să audă că acest îndrăgit titlu RTS va sări peste Xbox Series X|S la lansare, dar nu există nicio îndoială că jucătorii de PC sunt dornici să pună mâna pe această versiune.

Forza Horizon 5

Sursa: Mercedes-AMG | Stare de nervozitate

Pe nov. 5, Festivalul Horizon va duce jucătorii în Mexic cu Forza Horizon 5. După câteva prezentări impresionante ale audio/vizuale a până acum, nu există niciun joc îndoială că acesta va fi un titlu de prezentare incredibil pentru Xbox Series X|S și PC. Abia aștept să navighez prin aceste medii minunate.

Halo Infinit

Sursa: 343 Industries

Ultima piesă a puzzle-ului Xbox Game Studios pentru 2021 se învârte în jurul Halo Infinite și o dată de lansare. Știm că această repornire spirituală a sagăi Master Chief va apărea cândva Vacanta 2021, dar momentan nu avem o dată stabilită. Jurnalele mari precum Call of Duty și Battlefield 2042 sunt probabil un factor aici, dar mă aștept ca Halo Infinite să lanseze mijlocul lunii noiembrie la începutul lunii decembrie.

În ciuda începutului lent la Xbox în 2021, există, fără îndoială, câteva jocuri care merită încântați să vină de la Xbox Game Studios. Microsoft pare hotărât să mențină acest impuls și să asigure un flux constant de titluri convingătoare care au ajuns la Xbox Game Pass. Dar după un sezon greo de vacanță cu Forza Horizon 5 și Halo Infinite, pot ei să țină pasul? Haideți să discutăm cum arată gama principală a Xbox în timp ce nu îndreptăm spre 2022.

Lansări de jocuri Xbox pentru 2022

Sursa: Microsoft

Pe hârtie, avem o idee destul de bună despre cum ar putea arăta producția primară a Xbox în 2022. Și, la fel ca în 2021, există un decalaj vizibil între vacanță și vară pentru lansările Xbox Game Studios. După lansarea Halo Infinite, ar putea exista o perioadă de 7 luni între exclusivități Xbox de la prima parte. Mi-ar plăcea să văd Xbox să iasă în ianuarie cu o listă a celor patru jocuri first party pe care intenționează să le livreze în fiecare trimestru în 2022. Până atunci, iată cum ar putea arăta.

Impământat 1.0

Sursa: Obsidian Entertainment

După cum am menționat, Xbox nu sunt în prezent un joc primar programat T1 din 2022. Cred ca 1.Lansarea 0 a Grounded ar fi o modalitate uimitoare de a umple acest gol. Știu că, din punct de vedere tehnic, aceasta nu ar fi o versiune nouă, deoarece titlul este disponibil prin Xbox Game Preview de peste un an, dar un 1 oficial.Versiunea 0 a jocului ar atrage probabilitatea și mai mulți jucători. Pentru critici, acest lucru ar putea fi considerat înșelăciune, dar ar oferi un titlu Xbox de primă parte arc.

Redfall

Sursa: Xbox Game Studios

Unul dintre titlurile Xbox Game Studios, confirmat în prezent pentru o lansare în 2022, este RPG-ul Arkane, pe tema vampirilor, Redfall. Acest titlu cooperativ inspirat de groază este programat vara anului viitor. Deoarece se pare că acest shooter va avea toată persoana de jucători pentru care este cunoscută Arkane, acesta ar trebui să fie puternic Q2 lansare pentru Xbox Game Studios.

Deathloop

Sursa: Arkane

Un alt titlu important Arkane care va ajunge probabil pe Xbox în 2022 este Deathloop. În prezent, acest joc stealth elegant este programat să se lanseze la sfârșitul acestui an ca exclusivitate PS5. Cu toate acestea, unele detalii din cel mai recent trailer nu oferă o idee destul de bună despre când ne așteptăm la versiunea Xbox a jocului. Se pare că Deathloop s-ar putea lansa în Xbox Game Pass Sept. 14, 2022 deoarece atunci se încheie contractul de exclusivitate.

Forza Motorsport

Sursa: Xbox Game Studios

Deși următorul titlu nu are o fereastră de lansare oficială, istoricul seriei și detaliile despre ciclul de dezvoltare al jocului indică un potențial Toamna 2022 lansare pentru Forza Motorsport. Știm că echipa de la Turnul 10 a muncit din greu pentru a crea următoarea intrare, precum și un motor nou-nouț pentru Forza Motorsport, așa că nu îmi imaginez că vom mai aștepta prea mult pentru a-l vedea în acțiune.

Starfield

Sursa: Bethesda

La Xbox și Bethesda Games Showcase, am fost tratați cu prima vedere a imaginilor din motor pentru noul IP Starfield foarte așteptat de la Bethesda. Cu toate acestea, aproape mai surprinzător decât dezvăluirea reală a fost faptul că data lansării lui Starfield a fost confirmată nov. 11, 2022. Fanii așteaptă cu nerăbdare interpretarea lui Bethesda asupra unui RPG spațial de ceva timp, așa că se pare că Starfield va servi drept marele final pentru Xbox Game Studios în 2022.

În acest moment, nu este clar dacă Xbox va putea livra sau nu o lansare majoră primară pentru fiecare trimestru din 2022. Aproape sigur vor fi mai mult de patru titluri Xbox Game Studios care se lansează în Xbox Game Pass, dar este posibil să avem o altă situație în care Xbox iese din poartă puțin încet la începutul anului. Cu toate acestea, având în vedere toate proiectele despre care știm că sunt în dezvoltare, este sigur că spunem că Xbox nu va avea probleme în atingerea acestei cadențe de lansare în 2023.

Lansări de jocuri Xbox pentru 2023

Sursa: Xbox Game Studios

Pe măsură ce privilegiăm puțin mai departe și discutăm despre posibilitățile titlurilor Xbox Game Studios pentru 2023, ne îndreptăm mai adânc în teritoriul speculației. Mă voi concentra doar pe titlurile Xbox care au fost dezvăluite oficial până acum și voi face predicți cu privire la momentul în care aceste jocuri ar putea fi lansate. 

Ghostwire Tokyo

Sursa: Bethesda Softworks

După o întârziere recentă până la începutul anului 2022, se pare că jucătorii Xbox vor trebui să aștepte puțin mai mult pentru a juca Ghostwire Tokyo, exclusiv PS5, programat în prezent. Acest proiect ambițios de la Tango Gameworks combină acțiunea exagerată cu groază modernă. Deoarece oferta de exclusivitate de aici este probabil foarte asemănătoare cu Deathloop, aștept ca acest titlu să ajungă la Xbox Game Pass în începutul anului 2023.

Contrabandă

Sursa: Avalanche Studios | YouTube

O altă posibilitate pentru un impresionant Î1 lansarea pentru Xbox Game Studios ar fi noul furt cooperativ al Avalanche IP Contraband. Deși până acum am văzut doar un mic teaser trailer, se pare că titlul a fost în dezvoltarea de ceva timp și ar putea veni mai devreme decât se așteaptă mulți jucători. O nouă franciză a unui dezvoltator talentat open-world ar fi o modalitate puternică de a începe 2023.

Declarat

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Obsidian Entertainment este într-o serie fierbinte chiar acum după hituri mari precum The Outer Worlds, Grounded și Pillars of Eternity. Fanii vor să știe când vor putea pune mâna pe viitorul RPG Avowed al dezvoltatorului. Având în vedere cât de eficient și consistent a fost Obsidian Entertainment în ultimii ani, aștept ca acest RPG epic să fie lansat cândva vara 2023.

Întruneric perfect

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

În timp ce Microsoft a consolidat Xbox Game Studios prin activități și parteneriate strategice, a lucrat din greu pentru a-și construi propriile studiouri. Inițiativa pare să servească drept o declarație de misiune îndrăzneață pentru posibilități viitoare ale Xbox Game Studios, iar primul proiect al echipei Perfect Dark propune să reimagineze sau franciză iconică. Toamna 2023 pare a fi momentul perfect pentru întoarcerea Joannei Dark.

Hellblade 2

Sursa: Microsoft

Senua's Saga: Hellblade 2 este cu ușurință unul dintre cele mai așteptate jocuri ale mele în acest moment. Trailerul dezvăluirii de la Game Awards din 2019 a rămas cu mine. Ninja Theory a demonstrat câte de dedicată aceasta echipă atunci când vine vorba de a-și livra cel mai mare și mai impresionant proiect de până acum și îmi imaginez că Xbox dorește ca acest joc să fie cu mâna drept titlul său principal din 2023. Mi-aș dori să pot juca Hellblade 2 mâine, dar, în mod realist, mă aștept la Saga lui Senua în Vacanta 2023.

Ceea ce este cel mai interesant despre gama Xbox Game Studios pentru 2023 este faptul că toate proiectele majore de la orizontul despre care știm public nu sunt singurele pe care Microsoft le are în dezvoltare în acest moment. Noi titluri de la InXile, Compulsion Games, The Coalition și multe altele nu au fost încă dezvăluite. Unele dintre acestea ar putea viza chiar și o lansare din 2023. Așadar, în timp ce unii oameni ar putea avea preocupări cu privire la atingerea Xbox-ului acestor valori în 2022, se pare că Xbox Game Studios ar trebui să aibă un 2023 și mai departe.

Lansări de jocuri Xbox pentru 2024

Sursa: Microsoft

Unii dintre voi ar putea spune: „stai, Miles, ai uitat de Everwild, State of Decay 3 și Fable!„Nu aș putea uita niciodată de acele trei jocuri! Deoarece Xbox lucrează pentru a se asigura că o serie previzibilă de jocuri de înaltă calitate ajunge la Xbox Game Pass în mod constant, sunt sigur că Xbox poartă lungi conversații despre momentele potrivite pentru a-și lansa cele mai mari titluri.

Devine puțin mai greu să prognozezi ferestrele de lansare pentru 2024, dar acum aș spune că mă așteaptă la Everwild în T1 2024, Stare de degradare 3 in Q2, și Fable în Q3 sau Î4. Există, de asemenea, posibilitatea să vedem că titluri precum The Outer Worlds 2 sau The Elder Scrolls 6 umple unele dintre aceste fap-uri. Evident, aceste ferestre de lansare sunt în mare parte presupuneri educate, iar unele dintre acestea probabil nu se vor alinia perfect, dar dacă Xbox se apropie de această foaie de parcurs, vor fi câțiva ani incredibili pentru fanii Xbox.

Impartaseste-ti gandurile!

Ce părere aveți despre foaia noastră de parcurs pentru jocurile Xbox? Când vă îndepliniți Xbox pe deplin promisiunea de a avea un joc principal principal pe trimestru? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos! Și dacă căutați ceva de jucat în timp ce așteptăm aceste titluri Xbox Game Studios, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Atâte jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Sute de jocuri grozave la un preț lunar mic.

Xbox Game Pass este deja o afacere remarcabilă, dar pe măsură ce se adaugă din ce în ce mai multe jocuri Xbox mari, serviciul devine din ce în ce mai greu de ignorat. Scufundați-vă și verificați singur.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here