Xbox Game Pass pentru PC nu este suficient de bun

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Xbox Game Pass a devenit cea mai importantă inovație a Microsoft în ultimii ani, aducând un punct de vânzare uriaș unic platformei Xbox, oferind jucătorilor unul dintre cele mai bune servicii pe care le sunt oferite industria. Lista completă de jocuri din Xbox Game Pass continuă să crească, cu titluri foarte așteptate precum Halo Infinite și Starfield la orizont, ca includeți prima zi.

Totuși, o mare parte din accent tinde să cadă pe Xbox Game Pass pentru consolă. La urma urmei, Xbox este chiar acolo în nume. Xbox Game Pass sunt și un serviciu partener, numit Xbox Game Pass pentru PC. oferă Game Pass pentru PC cu Xbox Game Pass Ultimate sau ca serviciu separat. Game Pass pentru PC include, de asemenea, zeci și zeci de jocuri de înaltă calitate, inclusiv titluri râvnite pentru computer precum Football Manager și, în curând, Age of Empires IV.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox Game Pass pentru PC ar trebui să fie un motor de creștere a serviciului. PC-ul are unul dintre cele mai mari audiențe de acolo, plin de consumatori conștienți de valoare care caută sau ofertă bună. Realitatea, totuși, că Xbox Game Pass pentru PC o experiență cu totul nu este vorba în multe privințe, până la punctul în care nu există cantitate de jocuri grozave nu ar putea compensa cât de frustrant este să folosești ca platformă.

Dacă Microsoft dorește să vadă o adoptă crescută în domeniile sale de creștere, în special PC, serviciul are nevoie de o injecție masivă de calitate.

Calitatea aplicației Xbox este atroce

Sursa: Windows Central

Punctul central al problemelor mele cu Xbox Game Pass pentru PC se învârte în jurul aplicației Xbox pentru Windows 10. Este o creștere semnificativă față de „Aplicația însoțitoare Xbox” UWP de odinioară, dar bara respectivă nu ar fi putut fi mai mică. Din păcate, ritmul actualizărilor și îmbunătățirilor Microsoft pentru aplicația Xbox pe Windows 10 a crescut cu un ritm de melc și devine inacceptabil.

Prima problemă cu aplicația Xbox pe Windows 10 este pur și simplu viteza veche. Microsoft: Sunteți în competiție cu Steam și Discord pentru multe dintre funcțiile pe care le oferiți aici. Așteptați ca utilizatori să accepte dureros de lent, ei bine, totul, având în vedere că concurența există doar un clic sau doi distanță, nu este o afacere inteligentă.

Ai crede că mai puține funcții ar duce la o aplicație mai simplificată și mai rapidă. Aparent, nu este cazul.

Trimiterea de mesaje pe Xbox Live prin aplicația Xbox este o experiență dureros de lentă. Meniurile cu clic pe dreapta și navigarea generală sunt blocate de încărcare activă pe web, ceea ce este doar un design slab. Dacă dau clic pe ceva, acțiunea ar trebui să fie instantanee, în toate scenariile. Faptul că aplicația Xbox nu poate oferi acest lucru, în timp ce Steam și chiar și Epic Games Store pot, este o mare problemă.

Aplicației Xbox îi lipsesc, de asemenea, sau mulțime de funcții oferite de platformele concurente. Capacitatea de a face clic dreapta pe un joc din biblioteca dvs. pentru a accesa mai multe setări este ceva ce platformă Windows a Microsoft m-a antrenat de ani de zile. Nu există astfel de caracteristică oferită aici. Nu pot ascunde sau sorta jocurile din biblioteca mea. Nu pot face nimic pentru a configura stilul sau aspectul aplicației. Nu pot crea liste de redare. Nu există biblioteci de mod, nici forumuri de discuții, funcții ale comunității dincolo de incredibilă listă de inutilă „prietenii tăi joacă asta”. Nu există nicio modalitate de a vedea actualizările pentru dezvoltatori dintr-o privire. Nu există nicio modalitate de a vedea cu ușurință notele de patch-uri. Aș putea continua.

Serios, care este exactă intenția aici? Ai crede că mai puține funcții ar duce la o aplicație mai simplificată și mai rapidă. Aparent, nu este cazul. Am iertat aplicația Xbox când s-a lansat, dar de atunci a renunțat la eticheta (beta) cu mult timp în urmă. E timpul să fim serioși în privința acestor lucruri, așa spune, Microsoft.

Sistemul de livrare a jocurilor din Windows 10 este pur și simplu nasol

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Caracteristica mea cea mai urâtă a platformei moderne Windows este de departe sistemul de livrare a pachetelor de aplicații, care nu a fost niciodată potrivit scopului. Când Microsoft a început să lanseze jocuri în containere UWP în acea zi, sistemul s-a defectat. Nu fusese proiectat să livreze pachete care rulau în zeci de gigaocteți, iar multe dintre aceste probleme vechi persistă și astăzi.

Având în vedere că aplicația Xbox folosește sistemul de livrare a pachetelor bazate pe Windows 8, instalarea de jocuri poate fi un coșmar din motive care sunt adesea indiscernibile. O problemă frecventă în care eu și alții ne confruntăm adesea este în cazul în care Microsoft Store pur și simplu se blochează și refuză să descarce sau să actualizeze ceva. Adesea, acest lucru poate fi rezolvat prin resetarea memoriei cache a Microsoft Store, dar este 2021, nu ar trebui să fac asta când tot ce vreau să fac să acceseze un joc - într-o aplicație completă separată.

cât de rău este Microsoft Store pe Windows 10? Poza asta proastă.stare de nervozitate.com/h8jBOyCtvg

– Tom Warren (@tomwarren) 28 iulie 2021

Magazinul Microsoft se îndepărtează de formatul său container cu Windows 11, dar rămâne de văzut în ce măsură va avea impact asupra jocurilor.

Sistemul de containere a fost dezvoltat în vederea securității, dar nu pare să poată discrimina între ce sunt hack-urile și ce sunt modurile. Aplicația Xbox vă permite să „deblocați” fișierele unui cu un avertisment foarte favorizant dacă vă puteți modifica jocurile, actualizările jocului sau Windows 10 în orice modificare adusă fișierelor jocului, deoarece containerele Windows verificați constant conținutul unui pachet de aplicații pentru fișiere. „aprobat”. Modificarea este o mare parte a spațiului PC, nu numai pentru distracție, ci și pentru a remedia erori. Aceleași moduri ar putea rezolva și o altă problemă energetică cu Xbox Game Pass ...

Versiunile jocurilor pentru PC Xbox Game Pass sunt adesea mai rele

Sursa: Windows Central | Neon Giant

Poate cel mai enervant lucru dintre toate cu Xbox Game Pass este faptul că ai deseori sau experiență sub nivelul normal în comparație cu versiunile Steam sau Win32 de pe alte vitrine. Indiferent de motiv, fie că este vorba despre probleme cu sistemul de containere, fie despre probleme cu procesul de certificare Microsoft Store în general, jocurile de pe Xbox Game Pass de multe ori nu reușesc să se ridice la aceleași standarde de calitate ca versiuni concurente.

Ascent, de exemplu, acceptă NVIDIA DLSS pe Steam, dar nu și pe Microsoft Store. Acesta este probabil ceva de-a face cu portarea jocului din versiunea Xbox la Xbox Game Pass pentru PC, dar asta nu scuză că jucătorii de pe Xbox Game Pass pentru PC primesc în cele din urmă o experiență mai proastă. De asemenea, am găsit erori în diverse alte jocuri. Pillars of Eternity, de exemplu, este complet spart pe Xbox Game Pass pentru PC, cu obiecte plutitoare care se deplasează între ecrane. De fapt, am lucrat direct cu Obsidian pentru a remedia această problemă și a remedia problema în trecut, dar eroarea persistă și până în ziua de azi. Același bug nu există pe versiuni Xbox sau Steam ale jocului, ceea ce este extrem de frustrant.

Microsoft le permite dezvoltatorilor să-și folosească propriile rețele de livrare de conținut pentru modernizarea magazinului Windows 11, din fericire și să renunțe la cerințele de container pentru jocurile și aplicațiile listate în magazin. Dar acești dezvoltatori existenți vor intra și vor actualiza jocurile versiunilor Win32? Mă îndoiesc cumva. Chiar dacă ar face-o, probabil că ar fi la pierderea realizării Xbox în acest proces.

Un drum lung înainte

Sursa: Windows Central

Xbox Game Pass pentru PC nu este suficient de bun acum. De la o aplicație defectă, la un sistem de livrare de conținut defect, la o platformă de modificare defectă și versiuni de joc strict, fiecare unghi al Xbox Game Pass pentru PC țipă doar „utilizați Steam în loc." Faptul că jocuri precum Sea of ​​​​Thieves, Flight Simulator și alte titluri Microsoft continuă să aibă tendințe pe Steam, în ciuda faptului că sunt mai accesibile cu Xbox Game Pass, ar putea dovedi acest lucru - oamenii ar plăti mai degrabă pentru o experiență mai fiabilă și mai consistentă.

Necunoașterea către Microsoft a comunității de jocuri pe computer se simte evidentă cu aplicația Xbox pe PC.

Necunoașterea către Microsoft a comunității de jocuri pe computer se simte evidentă cu aplicația Xbox pe PC. Lipsa caracteristicilor, personalizării și configurabilității zboară în fața a tot ceea ce înseamnă jocurile pe computer. Într-o lume în care Steam generează o valoare incredibilă cu vânzările sale masive, iar jucătorii se confruntă cu mai multă concurență pentru timpul lor liber decât oricând, oferirea unei biblioteci mari de jocuri nu este suficient de aproape pentru ca Microsoft să pătrundă pe această piață. Experiența este cea care va conduce la adoptarea în Xbox Game Pass pentru PC și, în acest moment, această experiență este pur și simplu nasol.

Windows 11 oferă o licărire de speranță că situația se va avea în, dar nu există o fă de parcurs oficial cu privire la ceea ce Microsoft intenționează să facă (dacă acest lucru) pentru viitorul serviciul Xbox Game Pass pentru PC acum. Alte servicii de jocuri prin multe mai serioase să concureze pentru interesul meu. Pot să intru în versiunea beta Steam și să obțin notă uriașe de patch-uri și informații despre planurile lor pentru iterațiile viitoare ale aplicației. Discord apare cu informații de actualizare și, uneori, chiar și un videoclip care prezintă noi funcții. Se pare că dezvoltarea aplicației Xbox s-a oprit, fără funcții noi semnificative în ceea ce se pare că sunt luni în acest moment.

Sunt optimist că lucrurile vor ajunge și nu am nicio îndoială că echipele lucrează din greu pentru a-și sincroniza vizionarea pentru aplicația Xbox cu efortul mare de Windows 11. O oarecare transparență ar fi totuși bună, mai ales pentru cei care plătesc în mod activ pentru serviciu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here