Xbox Game Pass pentru familii și gospodării: unde este planul de familie?

Sursa: Matt Brown / Windows Central

Primesc foarte mult această întrebare. Unde este exact un plan de familie pentru Xbox Game Pass? Este ceva care s-ar putea întâmpla în mod realist? Și ce ar putea să o rețină?

Xbox Game Pass este serviciul de jocuri de noroc de la Microsoft, care se bazează pe Netflix și Spotify. Pentru o taxă relativ mică, obțineți acces la sută dintre cele bune jocuri Xbox pentru a juca oricând când luați. Cu nivelul de jocuri în cloud la Xbox Game Pass Ultimate, puteți să transmiteți în flux acele jocuri pe un smartphone Android, iar versiunea web pentru iOS și PC va veni mai târziu.

Xbox Game Pass poate părea similar cu Spotify și Netflix la suprafață, dar asemănările sunt doar la nivelul pielii. Spre deosebire de Netflix, versiuni native de vânzare cu amănuntul ale jocurilor rămân populare, iar Xbox Game Pass poate chiar să ajute la creșterea vânzărilor cu amănuntul de jocuri, spre deosebire de Netflix și Spotify, care pot ucide vânzările cu amănuntul în industria respectivă. În orice caz, există un avantaj major pe care Netflix, Spotify și alții îl face față de Xbox Game Pass - includerea unui plan de familie, pentru partajarea abonamentului într-o singură gospodărie.

De ce Xbox Game Pass nu are asta? Și este posibil să vedem asta în viitor?

De ce este nevoie de Xbox Game Pass pentru gospodării

Sursa: Windows Central

Xbox Game Pass se referă la crearea accesului la jocuri, scăderea barierei tradiționale care vine odată cu cumpărarea unei console sau a unui computer de jocuri. Pentru mulți, a cheltui sute pe o consolă de jocuri video nu este ceva demn de luat în considerare, motiv pentru care jocurile mobile au devenit o industrie atât de populară. Oamenii sunt dispuși și interesați de jocuri, atâta timp cât bariera de intrare este suficient de mică. Dacă pot juca pe dispozitivele existente, la un cost scăzut, frecarea din jurul ecosistemului Xbox este redusă. Aici se află toată ideologia Xbox Game Pass și componenta sa de streaming în cloud.

Pentru părinții care au mai mulți copii, costul Xbox Game Pass crește exponențial.

Acest lucru se clătește oarecum când te gândești la familii. Xbox Game Pass are oportunitatea unui bloc următoarea generație de jucători mai tineri și de a așteptări pentru ceea ce ar trebui să fie norma în viitor. Probabil că Nintendo a capturat deja o întreagă generație de tineri cu factorul său de formă portabil și am argumentat înainte că Xbox Game Pass ar trebui să aibă un dispozitiv portabil oficial, chiar dacă un subiect complet separat. Pentru părinții care au mai mulți copii, costul Xbox Game Pass crește exponențial, având în vedere că fiecare copil trebuie să aibă propriul cont și abonament. pot folosi partajarea contului pentru a ocoli o parte din acest lucru, dar pierdeți o mulțime de beneficii ca urmare și nu este perfectă - mai ales dacă pot ca mai mulți copii să se joace în același timp. Partajarea contului funcționează doar între două console și nu este ceva care să fie aprobat oficial de Microsoft.

Microsoft are controale și funcții solide pentru familie, dar acestea se destramă dacă trebuie să vă conectați la contul dvs. pentru a oferi copiilor dvs. accesează la Xbox Game Pass din profilul tău. Un plan Xbox Game Pass pentru familie sau gospodărie ar rezolva multe dintre aceste probleme inutile, dacă ar fi permis doar pentru conturile pentru copii.

Dincolo de a oferi copiilor tăi acces ușor, există potențial doar o problemă de valoare. Este ciudat că pot partaja cu ușurință Netflix sau Spotify cu membrii familiilor din gospodăria mea, dar nu pot face același lucru cu Xbox Game Pass Ultimate. De ce ar putea fi asta? Ar putea fi o castă de licență și puterea rămasă a retailului.

S-ar putea întâmpla în mod realist?

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Cred că ceea ce ar putea împiedica acest lucru este potențialul scepticism din partea partenerilor Microsoft. Xbox Game Pass este încă un model relativ „nedovedit” pe termen lung pentru editorii terți. Deși, există o mulțime de date care arată că serviciul este doar un câștig-câștig pentru toți cei implicați. Am văzut documente din prezentările interne ale Microsoft care detaliază modul în care jucătorii din Xbox Game Pass nu numai că petrec mai mult timp jucând, ci cheltuiesc în mod activ mai mult pe jocuri și în retail.

De ce ar putea fi asta este ghicirea oricui. Poate că oamenii încă mai doresc senzația de cumpărare pentru a-și deține. Poate că vor să profite de reducere exclusivă Xbox Game Pass pe care să-ți ai grijă de a obține după ce un joc părăsește serviciul. Poate că viralitatea accesului „free-to-like” la jocuri de ajutor la creșterea profilului lor de a partaja a min. Sau poate că vor doar să sprijine dezvoltatorii. Oricum, Xbox Game Pass pare să stimuleze vânzările cu amănuntul de jocuri care sunt în serviciu, nu să împiedice.

Totuși, am auzit în trecut că unii editori terți au respins ideea unui plan de familie pentru Xbox Game Pass, îngrijorându-se că jocurile lor din serviciu ar putea fi împărțite în mai multe moduri, în schimb. de unul singur. Este potențial o îngrijorare corectă. Netflix și alte funcții de partajare a familiilor sunt adesea „abuzate” și partajate cu prietenii dincolo de gospodăria proprietarului contului.

Sursa: Microsoft

Netflix nu a început să reprime partajarea în afara casei până de curând, când a început să testeze blocuri pentru utilizatorii care folosesc în mod clar o altă IP față de titularul contului. Este greu de cu exactitate câți utilizatori și câtă părtășie mentală poate pierde Netflix din cauza asta. Poate că sunt îngrijorați că cei eliminați din serviciul nu vor reveni, ceea ce va afecta numărul utilizatorilor pe care îi pot raporta acționarilor.

În orice caz, acesta este motivul pentru care am susținut anterior că Microsoft ar trebui să ia în considerare un Xbox Game Pass „Lite” care include doar propriul conținut. Microsoft are un munte de exclusivități Xbox construit în interior și chiar mai multe cu Bethesda pe serviciu acum. Ar putea evita în acest fel de preocupări dezvoltatorilor terți și, de asemenea, ar putea aduce Xbox Game Pass pe platforma care altfel nu ar putea vinde acel conținut, cum ar fi Nintendo Switch. De, Nintendo și-ar dori să poată vinde jocuri de la terți prin propriul magazin, dar nu cred că ar spune nu unui serviciu care includea Halo, dacă ar fi singura modalitate de a asigura acele jocuri.

Cealaltă opțiune este pur și simplu ca Microsoft să convingă terți precum EA, Capcom etc., care sunt potențiale sceptici că un plan de partajare în familie ar ajuta doar, nu ar împiedica, investițiile lor în serviciu. Datele par să sugereze, cu siguranță, că ușurința sporită de acces pentru jocuri precum Outriders și altele ajutor la cumpărarea de mindshare și vânzări cu amănuntul, astfel încât acordarea accesului la mai mulți utilizatori într-o gospodărie ar contribui doar la creșterea gradului de adopție și a a utilizatorilor din serviciu. Poate ajuta chiar și vânzările de console Xbox.

Xbox Game Pass pentru gospodării este probabil pe drum

Sursa: Windows Central

Am auzit de mai multe ori de-a lungul anilor de surse de încredere că Microsoft a explorat multă vreme sau formă de Xbox Game Pass pentru gospodării și familii. Este cu siguranță ceva care este cel puțin în mintea lor. Asta nu înseamnă că se va concretiza în realitate cu siguranță, din cauza complexității licențelor, dar personal cred că probabil că este pe drum într-o anumită formă. Indiferent dacă este vorba despre partajarea bibliotecii complete Xbox Game Pass numai către conturile pentru copii, o versiune "lite" cu IP-ul Microsoft sau chestia completă bazată pe adresa IP sau pe persoane din familia dvs. Microsoft, eu nu am nicio idee. Ce știu că Microsoft are deja aceste caracteristici pentru Office 365, așa că nu este ca și cum nu ar exista precedent în cadrul companiei pentru acest tip de caracteristică.

Xbox Game Pass este cu siguranță un lucru în curs de desfășurare, cu noi funcții mereu în lucru, alături de upgrade-uri Xbox Series X pentru serverele de streaming în cloud. Un plan sau politică de a partaja a familiei ar fi extrem de popular, mă aștept și este siguranța ceva ce sper că Microsoft îl poate oferi în viitorul apropiat.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate vă oferă acces la jocuri de pe PC, Xbox și dispozitiv mobil Android. Nu există niciun plan de familie în momentul în care scriu, dar hei, nu spune niciodată niciodată.

  • 15 USD/lună la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here