Cea mai mare oportunitate a jocurilor in cloud pentru Xbox Game Pass sunt jocurile bazate pe atingere, deci unde sunt?

Sursa: Windows Central

Xbox Game Pass a fost până acum o poveste de succes în jocuri de noroc, cu abonați undeva în jurul pragului de 20 de milioane, cu ceea ce pare a fi o propunere de câștigător atât pentru jucători, cât și pentru dezvoltatori. Datele Microsoft sugerează că abonații nu numai că joacă și împărtășesc jocuri mai multe, dar cumpără și mai multe jocuri, cheltuind pentru a căuta în joc și copii cu amănuntul la sau rata mai mare decât cei care nu fac parte din serviciu.

Xbox Game Pass este vehiculul prin care Microsoft va extinde baza de utilizare dincolo de tradițională a consolei, vizând noi pe computer, dispozitive mobile tablete cu consum redus. Audiența potențială numai pe dispozitivele mobile bazate pe touch se ridică la miliarde, și bazele utilizatorilor de care se bucură aceste jocuri sunt cu adevărat astronomice, cu mult peste ceea ce v-ați putea aștepta dacă sunteți obișnuit cu spațiul consolei. Din acest punct de vedere, trebuie să întrebi: De această selecție de jocuri de pe Xbox Game Pass se joacă în cloud atât de ... limitare?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De ce atingerea va ajuta XCloud să lovească masele

Sursa: Windows Central

Există un număr tot mai mare de accesorii pentru a juca jocuri Xbox pe telefoane și le adunăm pe cele mai bune clipuri de montare a controlerului Xbox pentru jocurile în cloud Xbox Game Pass aici. Să fim sinceri, totuși, niciunul dintre ei nu se simte într-adevăr ca o soluție deosebită de perfectă. Cele mai bune dintre ele, cum ar fi Razer Kishi și GameSir X2, încă ocupă spațiul valoros în buzunar, atunci când s-ar putea să ai doar un telefon.

Jocurile pe telefon iau o formă diferită de cea a jocurilor pe PC sau pe consolă, de multe ori. Este ceva ce am putea face într-un mod relaxat sau tranzitoriu, în timpul unei navete sau în timp ce altcineva din familie a preluat televizorul. Jucătorii mai tineri petrec și mai mulți timp pe telefoanele lor, care au crescut cu idiosincraziile intrărilor tactile pe care mulți jucători de vârsta mea par să le detestă.

Dacă sunteți un jucător pe consolă sau pe computer, ca mine, interesat să utilizați jocurile în cloud pentru a vă completa jocuri obișnuite, atunci sunteți deja client Microsoft. Ceea ce dorește Microsoft cu jocurile în cloud sunt utilizatorii nu care nu sunt neapărat deja în ecosistem. Așa îi va iubi pe miticii „3 miliarde” jucători despre care vorbește adesea în briefurile sale de marketing. Pentru a ajunge acolo, totuși, avem nevoie de mult mai mult sprijin decât avem acum.

Problemele și oportunitățile

Sursa: Jez Corden | Windows Central

Chiar și atunci când nu iei în considerare ergonomice care vin cu jocurile în cloud pe Xbox, cum ar fi conectivitatea, fonturile minuscule, comenzile incomode proiectate pentru consolă și clipurile de gamepad ieftine, cu jumătate de soluție, cea mai mare problemă cu jocurile. cloud pentru mine în acest moment este lipsa. de suport pentru jocurile bazate pe atingere.

Am examinat diverse dispozitive care adaugă controale Xbox unui telefon, inclusiv clipuri care încorporează controlul Xbox complet. Nu am cum să port vreodată un controler Xbox complet cu mine, asigurându-mă că este complet încărcat în orice moment. Totul este despre accesul și eliminarea barierelor din calea conținutului. Dacă cei mai mulți jucători de ocazie nu să intre, nu poți aștepta cu adevărat, serios, să ia un Razer Kishi sau un controler Xbox complet pentru a experimenta jocuri în cloud.

Oportunitatea reală este cu jocurile care sunt prietenoase cu cloud-ul și bazate pe atingere. Jocuri care vizează oamenii cu dispozitivele pe care le au acum, cu capacități de control pe care le au chiar acum. După ce am folosit Surface Duo pentru a juca jocuri în cloud Xbox Game Pass, mi-am dat seama adevărul: jocurile prietenoase cu atingere sunt cele care vor câștiga ziua aici. Cu Samsung Galaxy Note 20 sau Surface Duo, nu am nevoie de un dispozitiv secundar. Pot pur și simplu să deschid aplicația și să joc.

Sursa: Windows Central Monster Train pe cloud Xbox Game Pass.

Frumusețe este că nici măcar nu necesită unul dintre aceste dispozitive de ultimă generație. Un telefon Samsung de 400 USD va face treaba, deoarece este doar streaming în cloud și nu pune nicio sarcină semnificativă pe procesor. Singurul lucru de care aveți nevoie este suportul Wi-Fi de 5 GHz. Dacă jucați un joc pe rând care nu are nevoie de o latență uimitoare, puteți juca în mod fiabil pe 4G sau 2.De asemenea, conexiune Wi-Fi de 4GHz. Cel mai distractiv pe care l-am avut la jocurile în cloud Xbox Game Pass până acum este cu jocuri precum Monster Train, care sunt complet pe turn, cu comenzi simple tactile, care funcționează cu o cameră fixă. Nu am nevoie de precizie fizică a unui joystick suplimentar și nici nu am nevoie de o conexiune superioară la internet pentru a mă bucura de el. Cu toate acestea, există puține jocuri create pentru experiențe tactile pe cloud Xbox Game Pass chiar acum.

Nu aș vrea să joci Sea of ​​​​Thives sau Gears War cu atingere, deoarece adesea necesită acțiuni mai precise. Este dificil să ghidez joystick-ul de aspect fără feedback fizic, deși asta ar putea fi doar vârsta mea sau lipsa de exersare a vorbirii. Am fost enervat să descopăr că Darkest Dungeon, un joc de rol roguelike pe rând, nu acceptă tactile pe Xbox Game Pass. De ce? De asemenea, văd companii precum Square Enix renunțări în stil pixeli ale RPG-urilor sale clasice la stânga, la dreapta și la centru, niciuna dintre acestea nu este programată pentru Xbox Game Pass (și, în unele cazuri, nu este programată deloc pentru Xbox). ). Greii pe rând, precum Persona, sunt încă complet absenți de pe platformă. Chiar și unele dintre jocurile Microsoft, cum ar fi Gears Tactics, care ar fi absolut ideal pentru atingere, nu sunt acceptate.

Încă devreme, sigur

Sursa: Windows Central

Lista completă a jocurilor disponibile pe jocurile în cloud Xbox Game Pass a crescut treptat, dar să fie cu mult în urma aceluiași tip de investiție pe care l-am văzut pe partea de consolă și PC a gardului. Ați putea argumenta că acest lucru se datorează faptului că Microsoft acceptă că vitezele de internet globale nu sunt încă la egalitate pentru a scoate jocurile în cloud din faza sa „beta”, potențial. De asemenea, ați putea argumenta că, din cauza acelor factori și a altor factori, oportunitatea se află acum pe partea consolei și a PC-ului.

Ritmul glacial al actualizărilor bibliotecii tactile pare puțin ciudat.

Chiar și totuși, găsirea jucătorilor acolo unde se află va fi lucrul care începe cu adevărat să miște acul pentru jocurile în cloud Xbox Game Pass. Și da, concurează cu jocuri native populare pentru Android și iOS, de la PUBG la Fortnite și nu numai, dar rămâne cazul că jocurile în cloud sunt singure modalități prin care veți putea experimenta unele dintre acestea. -finalizarea jocurilor.

A face ca jocurile viitoare să pară nativ cu un dispozitiv tactil va fi esențial pentru adoptarea Xbox Game Pass cu noi audiențe. Pentru unele jocuri, cum ar fi Halo Infinite, ar putea fi ca și cum ai încerca să potriviți un cuer pătrat într-o gaură rotundă. Aș argumenta că jocuri precum Flight Simulator, Forza și chiar experiențe de aventură pentru un singur jucător precum Starfield ar putea contribui la creșterea serviciului pe dispozitivul mobil, totusi. Obținerea unor experiențe pe rând de renume, cum ar fi Persona și jocurile clasice Final Fantasy, inclusiv, de asemenea, o mare oportunitate, iar Microsoft a lucrat deja în această direcție, produc rezultate cu Dragon Quest XI și Yakuza: Like a Dragon.

Sunt încă devreme pentru această tehnologie, sigur. Ritmul glacial al actualizărilor bibliotecii tactile pare puțin ciudat. Minecraft Dungeons este SINGURUL joc din serviciul care se simte nativ din cloud, cu meniuri tactile și o interfață tactilă personalizată. Dacă Microsoft nu depune prea mult efort pentru a aduce cele mai bune jocuri Xbox în propria bibliotecă de jocuri tactilă, ce speranță există pentru adoptarea de la terți?

Jocuri din mers

Xbox Game Pass Ultimate

Abonamentul Xbox all-in-one

Abonamentul Microsoft Xbox Game Pass vă oferă acces la sută de jocuri pe PC, console Xbox și dispozitiv mobil. Deși ne-am dori să existe mai multă varietate când vine vorba de jocurile bazate pe atingere, este totuși minunat.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here