Fanii Xbox din întreaga lume s-au unit pentru a solicita o localizare mai bună

Sursa: Microsoft

Microsoft are unul dintre cei mai buni ani ai săi pentru jocuri. O prezentare puternică la E3 2021, succesul uriaș cu Xbox Game Pass și vânzările competitive de console Gen 9 determină Microsoft să obțină profituri și venituri record pentru divizia sa de jocuri. Cu toate acestea, mai este mult de lucru.

Din punct de vedere istoric, Microsoft a fost foarte U.S.- și centrat pe Marea Britanie. Regiunile din afara teritoriilor anglo familiare ale Microsoft sunt notori mai mici ca amprenta, din cauza anilor si anilor de neglijență în strategia mai largă a Microsoft. Am acoperit înainte de efortul de localizare neregulat la Microsoft și, pentru a fi corect, Microsoft a început să răspundă. Magazinul Xbox a primit funcții suplimentare pentru a ajuta oamenii să afle dacă un joc acceptă limba lor locală, de exemplu, dar problemele sunt încă destul de profunde.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În acest scop, o nouă comunitate a început să crească pe Discord, numită Xbox Community Hub, plină de oameni din toate regiunile, limbile și naționalități pentru a-și împărtăși nemulțumirile cu privire la diferențele dintre diferitele oferte locale ale Microsoft. Comunitatea de acolo a transmis o scrisoare deschisă către Microsoft, explicând această poziție, în timp ce a înaintat sau petiție pentru a încerca să obțină un răspuns la Microsoft cu privire la planurile și foaia de parcuri pentru o mai bună asistență regională.

Astăzi, pentru majoritatea acestor comunități, Xbox nu există. Casa pe care am găsit-o pare să fie cu puține sau deloc servicii și poate fi dificil să abandonați noi console și suport. Speranța noastră se subțiază și curajul ne slăbește. Încă suferim din cauza epavelor care ți-au fost aduse.

Liderii comunitari și regionali din zeci de țări din întreaga lume s-au adunat ca o singură voce. Acolo unde înainte ne simțeam atât de neputincioși să vorbim singuri, acum vorbim ca un singur suflet și te întrebăm: te rog să asculți. Cu toții ne dorim să fim pe deplin sprijiniți membri ai familiilor Xbox!

Scrisoarea deschisă din interiorul petiției detaliază unele dintre solicitări, inclusiv suport pentru lucruri precum Microsoft Rewards și concursuri, stocare mai bune, prezență locală sporită, funcții precum jocurile în cloud Xbox Game Pass și o foaie de parcuri pentru funcțiile de localizare.

Sursa: Microsoft Azure

Deși există unele probleme geopolitice care împiedică Microsoft să opereze în anumite țări, din cauza sancțiunilor guvernamentale, de exemplu, Microsoft a extins treptat amprenta Azure în timp. Se zvonește că Microsoft va deschide încă patru centre de date în China, ceea ce va ajuta să livreze Xbox Cloud Gaming în regiune. De asemenea, Microsoft colaborează activ cu guvernele din Asia-Pacific pentru a unifica politică și standardele de securitate cibernetică, ceea ce va ajuta să rezolve în cele din urmă probleme legislative complex care să împiedice să funcționeze la nivel local.

Indiferent, există multe lucruri pe care Microsoft le-ar putea face în regiunile în care se află deja pentru a suporta și, în cele din urmă, să-l iubească pe acel jucător de 2 miliarde North Star despre care vorbește adesea în ritmurile. vânzare de marketing. Xbox se va extinde în afara S.U.A.S. și Marea Britanie numai cu sprijin adecvat și serios. Un pic de transparență implicarea comunității la nivel mondial este modalitatea de a ne asigura că Microsoft poate depăși problemele istorice în încercările sale de a pătrunde în Japonia și în alte regiuni.

Actualizare 29 iunie 2021: Un purtător de cuvânt al Microsoft a răspunsului solicitării noastre de a comenta această petiție.

„Ne străduim să ofere cea mai bună experiență pentru fanii Xbox din toată lumea, astfel încât toată lumea să se simtă inclusă și ca acasă atunci când joacă. La începutul acestui an, am dezvăluit etichete de limbă acceptate care sunt disponibile pentru titluri și care pot fi vizualizate în Microsoft Store pe Xbox și în aplicația Xbox Game Pass. Cu această actualizare, jucătorii pot găsi titluri care conțin suport lingvistic în joc, în 27 de limbi, în limba preferată. Ne uităm mereu la nevoile și preferințele jucătorilor și recunoaștem că localizarea este un factor cheie pentru jucători. Localizarea pentru noi și acest lucru pentru care lucrăm activ pentru aceasta importantă."

Petiție: Dragă Xbox, avem nevoie să te globalizezi corect

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here