Actualizare Xbox E3 2021: vom vedea spectacolul Starfield, Hellblade 2 și Elden Ring?

Sursa: FromSoftware

În ultima săptămână, au existat câteva evoluții majore în cele câteva dintre cele mai mari titluri așteptați la E3 2021. Din păcate, nu toate au fost ideale pentru fanii Xbox. Să discutăm despre starea actuală a Hellblade 2, Elden Ring și Starfield. Scuze anticipat.

Gameplay Starfield și data lansării?

În primul rând, ne vom scufunda în cele mai recente informații despre noul spațiu spațial foarte așteptat al lui Bethesda, IP Starfield. Vinerea trecută, editorul GamesBeat de la VentureBeat, Jeff Grubb, a lansat un tweet care a zguduit complet spațiul de joc. Ca răspuns la întrebare, Grubb a declarat că „Starfield este exclusiv pentru Xbox și PC. Perioadă. Acesta sunt eu care confirm asta.„El a chiar atât de departe-a mers adăugat un tweet suplimentar pe care ai grijă de „like, du-te să scrii deja povestea”."

Starfield este exclusiv pentru Xbox și PC. Perioadă. Acesta sunt eu care confirm asta. //t.co/j78Msk8nyG

— Jeff Grubb (@JeffGrubb) 15 mai 2021

Acest lucru a fost speculat și asumat pe scară largă de mulți membri cheie ai comunității Xbox, dar această declarație definitivă a lui Grubb indică că are informații legitime care să susțină aceste afirmații. Discuții despre exclusivitatea Starfield au umbrit aproape orice alt element al jocului dezvăluirii, așa că sperăm că vom primi în curând confirmarea oficială a Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Bethesda

În alte știri potențiale mari despre Starfield, s-ar putea să avem o idee mai bună despre data lansării lui Starfield și nu este în 2021. Într-un schimb între Jeff Grubb și Blessing Adeoye Jr. din distribuția Kinda Funny Games, Grubb a confirmat speculațiile privind privirea la o lansare pentru Starfield în trimestrul I 2022, declarând: „Aveți dreptate cu privire la data lansării Starfield."

@BlessingJr Ai dreptate cu privire la data lansării Starfield.

— Jeff Grubb (@JeffGrubb) 17 mai 2021

Mulți fani și comentatori din industrie sperau și chiar se așteptau la o dată de lansare în 2021 pentru acest RPG SF, așa că pentru unii, acesta a fost un mare succes pentru gama de toamnă a Xbox. Se pare că planurile inițiale vizau 2021, dar este posibil ca aceste conversații să se fi schimbat în ultimele luni. Deși primul trimestru al anului viitor ar putea fi posibil pentru lansarea lui Starfield, nu aș fi surprins dacă vedem acest titlu împins și mai departe. De fapt, am putut vedea cu ușurință Starfield servi ca una dintre lansările proiectelor pentru Xbox în toamna lui 2022.

Deci, ce înseamnă toate acestea pentru Starfield la E3 2021? Deși pare aproape sigur că data lansării a fost împinsă dincolo de acest an, încă mă aștept pe Starfield pe scena Xbox la E3. Așa cum stau lucrurile, am văzut doar un mic teaser trailer care nu le-a oferit fanilor nicio informație despre ce va fi jocul. Dacă nu ajungem să obținem un gameplay aprofundat, există încă șansa să vedem un trailer actualizat, oferind jucătorilor o idee mai bună despre ce să așteaptă noua IP ambițioasă a Bethesda. Nu știu că vom vedea neapărat o dată de lansare la E3, dar aceasta ar putea fi o oportunitate excelentă pentru echipă de a clarifica exclusivitatea pentru Starfield confirmând că acest titlu va fi disponibil doar pe Xbox, PC și Xbox Game Pass.

Primul trailer de joc Elden Ring?

Sursa: FromSoftware

Am fost destul de vocal în convingerea mea că marea dezvăluire a gameplay-ului lui Elden Ring va fi pe scena Xbox la E3 anul acesta. Jocul a fost anunțat inițial alături de Xbox, împreună cu alte titluri FromSoftware precum Dark Souls 3 și Sekiro: Shadows Die Twice. De asemenea, s-a zvonit de mult că Xbox are parteneriatul oficial de marketing cu Bandai Namco pentru Elden Ring, așa că pare să se potrivească perfect. Din păcate, unele evoluții recente indică o lume în care nu-l vedem pe Elden Ring în nicio calitate la E3 2021.

Într-un episod recent din GamesBeat Decide cu Jeff "Destroyer of Dreams" Grubb și Mike "Mangler of Hope" Minotti, duo-ul a împărtășit o actualizare despre dacă credeau sau nu că Elden Ring va apărea la E3 anul acesta. Din păcate, potrivit Grubb, se pare că Elden Ring nu va fi pe scena Xbox pentru E3 2021, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca cel mai recent RPG al lui FromSoftware să apară. Echipa este cu capul în jos asupra proiectului, potențial pentru o lansare în Q1 2022, iar speculațiile Grubb par să sugereze că FromSoftware ar putea să nu dorească sau să nu poată furniza forța de muncă necesară pentru a produce un trailer la timp pentru E3.

De asemenea, am primit câteva informații care coroborează un scenariu în care Elden Ring nu apare la E3. Există încă posibilitatea să joci să fie afișat și se pare că Xbox atât, cât și Bandai Namco fac eforturi adevărate pentru a face acest lucru, dar dacă o face, este ceva care se reduce la fir. Indiferent dacă jocul ajunge sau nu la E3, informațiile pe care le-am primit sugerează că Bandai Namco se pregătește să arate Elden Ring când va în viitorul apropiat, dar de acum, nu este foarte clar la ce oră. rama arata ca. Deocamdată, păstrez speranța în timp ce mă pregătesc să-mi zdrobesc inima complet.

Ultimul despre Senua's Saga: Hellblade II

Sursa: Microsoft

Ultimul joc pe care îl vom atinge este cu ușurință una dintre cele mai așteptate lansări ale mele, Hellblade 2. Am urmărit trailerul dezvăluirii unui număr nesănătos de ori și aștept să obțin mai multe informații despre acest proiect promițător al Ninja Theory. După o mică actualizare pentru dezvoltatorii la Xbox Games Showcase anul trecut, mulți fani sperau la o dezvăluire a gameplay-ului la E3 2021. Din păcate, în și mai dezamăgitoare știri Xbox, se pare că Hellblade 2 ar putea fi o altă omisiune de la E3 anul acesta.

Hellblade 2 a dat tonul următoarei generații și viitorul Xbox Game Studios prin anunțul său la Game Awards din 2019. Fanii ca mine au fost captivați de imaginile și lumea convingătoare prezentată în acest scurt teaser. De atunci, mulți au speculat asupra posibilelor ferestre de lansare pentru această continuare foarte așteptată. În cazul în care cineva speră într-o dată de lansare în 2021 pentru Hellblade 2, le voi zdrobi acum. Senua's Saga nu se lansează anul acesta. Deoarece Xbox se îndepărtează de a arăta gameplay-ul prea departe, se vorbește că Hellblade 2 nu va fi afișat la E3 anul acesta și este sigur că spunem că o dată de lansare pentru acest titlu nu este aproape.

Există încă posibil de a primi o actualizare pentru dezvoltatori în ceea ce privește progresul pentru Hellblade 2, sau poate chiar un fel de trailer nou, dar șansele de a vedea jocul în motor rulând pe Xbox Series X sunt mai puține probabilități pentru acest an. Și hei, dacă nu vedem nimic pentru Hellblade 2 la E3, putem oricând să revedem trailerul de dezvăluire pentru a 500-a oară.

Impartaseste-ti gandurile!

Ce jocuri sperați să vedeți de la Xbox anul acesta? Care sunt așteptările tale pentru această vitrină E3? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos! Și dacă căutați ceva de jucat între timp, nu ezitate să verificați lista noastră cu cele mai bune jocuri Xbox.

Cea mai bună ofertă în jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Sute de jocuri grozave la un preț lunar mic.

Cu un catalog în continuă creștere de titluri impresionante de la prima parte și de la terți, Xbox Game Pass este o afacere greu de ignorat dacă joci pe Xbox și PC. Dacă nu ați încercat serviciul până acum, nu a fost niciodată un moment mai bun.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here