Xbox detaliază accesoriile viitoare pentru Microsoft Flight Simulator, care vor ajunge mai târziu în acest an

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Flight Simulator se pregătește să aterizeze pe Xbox pe 27 iulie, dar jucătorii interesați vor avea lipsă de opțiuni de accesorii.
  • Xbox a detaliat două accesorii viitoare pentru simulatorul de zbor care vor avea experiența Xbox în viitor.
  • Un sistem de control al zborului TurtleBeach sosește în toamna anului 2021, în timp ce opțiunea Honeycomb nu ajunge până la începutul lui 2022.
  • Cel mai bun accesoriu simulat de zbor existent pe Xbox câștigă și o nouă opțiune de pachet, care va fi lansat cu MSFS pe 27 iulie.

Microsoft Flight Simulator sosește în sfârșitul pe Xbox pe 27 iulie 2021, iar mulți fani dornici fac tot posibilul să se pregătească înainte de lansare. Pentru mulți, acest lucru poate însemna să cumpărați accesorii pentru simulatoare de zbor compatibil cu Xbox pentru a îndepărta de controlul standard limitat. Din păcate, opțiunile pentru accesorii Microsoft Flight Simulator pe Xbox sunt extrem de limitate în acest moment. Astăzi, Xbox și câteva opțiuni viitoare pentru Microsoft Flight Simulator pe Xbox.

În primul rând, unul dintre cele mai bune stick-uri de zbor Xbox pentru jucători care doresc să se scufunde în simulatoarele de zbor, acest stick-ul de zbor Thrustmaster HOTAS One și pedalele TFRP, oferă calitate și caracteristici decente la un preț accesibil. Pe măsură ce Microsoft Flight Simulator se lansează, un nou pachet care conține aceste accesorii excelente va fi disponibil la un preț și mai accesibil. Și mai bine, puteți precomanda chiar acum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă preferați să așteptați când altceva devine disponibil, Xbox a confirmat două accesorii viitoare. Zborul Turtle Beach VelocityOne este disponibil în curând pentru precomanda Turtle Beach și opțiunea de vârf pentru jucătorii Xbox. Venind la 350 USD și lansând în toamna 2021, VelocityOne Flight este un sistem cuprinzător de control al zborului, cu un număr ridicol de opțiuni, comenzi, un afișaj încorporat și multe altele. Acesta este siguranța unuia de care trebuie să vă asigurați dacă sunteți să profitați la maximum de Microsoft Flight Simulator.

În cele din urmă, avem Honeycomb Alpha Flight Controls XPC, un multifuncțional mai accesibil (două?) sistem de control al zborului care se concentrează pe personalizare fără unele dintre clopotele și fluierele de lux ale opțiunilor mai scumpe Turtle Beach. Sistemul Honeycomb va fi disponibil pentru precomandă la sfârșitul acestui an și ar trebui să fie lansat la începutul anului 2022. Honeycomb a confirmat, de asemenea, că lucrează la un nou stick de zbor, care ar trebui să fie lansat și la începutul lui 2022.

Pe măsură ce timpul trece, mai mulți producători vor sări pentru a sprijini Microsoft Flight Simulator cu periferice și accesorii de înaltă calitate. Deocamdată, jucătorii care au nevoie de ceva la lansare vor dori să se uite la Thrustmaster T.Opțiune de zbor sau așteptați lansarea altor produse mai târziu.

Microsoft Flight Simulator va fi lansat pe 27 iulie 2021 pentru Xbox Series X, Xbox Series S și Xbox Game Pass pentru console. Jocul este deja disponibil pentru PC și Xbox Game Pass pentru PC. precomanda Microsoft Flight Simulator pentru Xbox și îl preinstalați chiar acum.

Cel mai bun chiar acum

Thrustmaster T.Kit complet de zbor X

Disponibil în prima zi

T.Perifericele de zbor sunt deja cele mai bune pe care le veți putea găsi pe Xbox și, din păcate, nu se vor schimba în ziua lansării Microsoft Flight Simulator. Cu toate acestea, puteți economisi niște bani pe o opțiune excelentă existentă cu T.Flight Full Kit, se lansează în același timp cu MSFS.

  • 200 USD la Microsoft (precomandă completă)
  • Vedeți la Microsoft (numai pedale)
  • Vedeți la Microsoft (numai Stick)

Aterizare pe Xbox

Microsoft Flight Simulator (precomandă Xbox)

Microsoft Flight Simulator se îndreaptă către consolă

După ce a spulberat așteptări și a stabilitate bare pe PC, Microsoft Flight Simulator face oficial saltul pe console prin lansarea pentru Xbox Series X|S pe 27 iulie 2021. Acum puteți precomanda versiunea Xbox a Microsoft Flight Simulator, cu trei ediții pline de conținut din care să alegeți.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here