Xbox Cloud Gaming vine pentru Insider pe Windows 10 PC Xbox App

Sursa: Daniel Rubino | Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Xbox Cloud Gaming a ajuns la PC-urile cu Windows 10 și dispozitivele iOS la începutul acestui an printr-o opțiune bazată pe browser.
  • Xbox Insiders pot accesa acum Xbox Cloud Gaming prin aplicația Xbox.
  • Xbox Cloud Gaming este disponibil și prin intermediul unei aplicații pe dispozitivele Android chiar acum.

Microsoft a anunțat luni prin Xbox Wire că jucătorii înscriși în programul Xbox Insider pot acum accesa Xbox Cloud Gaming prin aplicația Xbox pe PC Windows 10. Xbox Cloud Gaming a fost lansat pentru utilizatorii Windows 10 și iOS la începutul acestui an, prin opțiunea bazată pe browser.

Dacă sunteți în programul Xbox Insider, trebuie doar să vă asigurați că aplicația este actualizată, apoi conectați un controler Xbox prin USB sau Bluetooth. De acolo, veți găsi o opțiune în aplicație care vă permite să alegeți un joc în cloud și să începeți să jucați.

Xbox Cloud Gaming, cunoscut anterior sub numele de Project xCloud, a primit recent și un upgrade care permite streamingul 1080p la 60 FPS, bladele serverului Xbox Series X contribuind la alimentarea serviciului. Versiunile optimizate Xbox Series X ale unor jocuri sunt disponibile pentru a fi transmise în flux, ceea ce înseamnă că, atunci când sunt asociate cu cele mai bune telefoane sau tablete pentru serviciu, jucătorii pot avea o experiență de înaltă calitate jucând în deplasare.

Xbox Cloud Gaming este disponibil momentan pentru oricine este abonat la Xbox Game Pass Ultimate, care include și Xbox Game Pass, Xbox Game Pass pentru computer și Xbox Live Gold.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri din mers. Asta înseamnă acces la sute de jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here