Xbox Chaturdays 15: teoriile conspirației Silent Hill, FPS Boost și dezvoltatorii omit Xbox?

Pentru cel de-al 15-lea episod din Xbox Chaturdays, vom merge la ultima teorie a conspirației din Silent Hill, vom discuta despre lansarea recentă a FPS Boost pe Xbox Series X|S și vom evidenția tendința ciudată ca dezvoltatorii și editorii să sară peste. lansările pe Xbox. Dacă poți să vă alăturați conversația în direct, asigurați-vă că ne prindeți Sâmbătă (20/2) la 12:00 ET.

Ce se întâmplă cu Silent Hill?

După cum știm cei mai mulți dintre noi, seria Silent Hill a fost într-o pauză lungă după dezvăluirea infamă și anularea ulterioară a Silent Hills în 2015. Datorită naturii aproape de cult a fandom-ului, zvonurile despre renașterea lui sunt răspândite de ani de zile. Se pare că o dată la șase luni există o nouă teorie, care pătrunde, despre starea francizei și exclusivitatea platformei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce ne-am depistat cibernetic, ne-am teoriei noastre proprii ale conspirației despre cine poate dezvolta nu unul, ci două proiecte viitoare de Silent Hill, unele noi dezvoltări foarte multe. Asigurați-vă că vă aduceți pălăria din staniol pentru că ne-am pierdut cu adevărat în aceasta.

Bun venit la Xbox Chaturdays!

Xbox Chaturdays este podcastul nostru săptămânal Windows Central Gaming. În fiecare sâmbătă, ne întâlnim cu o varietate de dezvoltatori Xbox, entuziaști și personalități din industrie pentru a discuta despre toate lucrurile legate de Xbox. Spectacolul nostru este conceput pentru a oferi conținut interesant și captivant pentru jucătorii Xbox și PC, care se concentrează pe evidențierea lucrurilor pe care le iubim la jocuri.

Deși spectacolul este destul de nou, am creat un public incredibil de spectatori live care păstrează constant emisiunea proaspătă și incitantă cu întrebările lor. Dacă nu ați prins niciun episod până acum, accesați canalul YouTube Windows Central Gaming pentru a viziona episoadele anterioare.

Lider în 4K

Xbox Series X

Experiența completă de generație următoare.

Xbox Series X este noul flagship al Microsoft, fiind cea mai puternică consolă cu performanță GPU de peste 12TF și un SSD personalizat. Se mândrește cu rezoluție până la 4K și 120 FPS, compatibilitate completă cu versiunea precedentă de-a lungul a patru generații și suport pentru ray-tracing.

 • Vezi la Microsoft
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Best Buy

Următoarea generație în HD

Xbox Series S

Experimentați jocurile de nouă generație pentru mai puțin.

Microsoft servește următoarea generație pentru mai puțin cu Xbox Series S, prieten cu bugetul. Consola are aceeași tehnologie CPU și SSD de înaltă performanță ca și Xbox Series X, în timp ce reduce GPU-ul și îndepărtează unitatea de disc.

 • Vezi la Microsoft
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here