Xbox + Bethesda E3 2021 Showcase: Cele mai nebunești predicții ale tale

Așteptarea este aproape de sfârșit! E3 este la câteva săptămâni distanță. În prezent suntem în proces de pregătire a predicțiilor noastre oficiale pentru Xbox + Bethesda Showcase, dar între timp, am apelat la Twitter pentru a afla ce vor unii dintre voi să vedeți la E3 2021. Videoclipul nostru prezentat vă împărtășește cele mai nebunești imagini.

Am cerut și ați livrat

Sursa: Microsoft

La începutul acestei săptămâni, vechiul nostru prieten Jez Corden a provocat comunitatea Xbox de pe Twitter să renunțe la cele mai nebunești și nerealiste predicții pentru prezentarea Xbox E3 2021. Mi-am petrecut ceva timp cercetând acest thread pentru a găsi cele mai absurde, incredibile și mai multe probabilități posibilități-bombă pe care nu le-ați trimis în cale. De la multe ridicole până la camee hilare ale celebrităților, unii dintre voi au picat aur pur. Deși au existat o mulțime de predicții uimitoare din partea comunității noastre, din păcate am putut alege doar cele mai ciudate din pachet.

Loviți-mă cu cele mai nebunești, nerealiste și fantastice predicții Xbox pentru E3 2021. ??

— Jez Corden (@JezCorden) 25 mai 2021

Doriți să vedeți mai mult conținut axat pe comunitate?

Ne face plăcere să găsim modalități noi și distractive ale interacțiunii cu comunitatea noastră. Videoclipul nostru sălbatic cu predicții Xbox a fost prima noastră incursiune în acest stil pe canalul nostru Windows Central Gaming. Ne-ar plăcea să auzim părerile dvs. despre acest format. Ați fi interesat să vedeți mai mult conținut regulat, bazat pe comunitate, ca acesta?? Există alte subiecte sau idei pe care ați dori să le vedeți livrate într-un mod similar? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Căutăm ceva de jucat în timp ce așteptăm toate jocurile noi care vor fi prezentate la E3 2021? De ce nu consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Cea mai bună ofertă în jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Sute de jocuri grozave și de numărare.

Cu un catalog în continuă creștere de titluri impresionante de la prima și terță parte, Xbox Game Pass este o afacere greu de ignorat dacă joci pe Xbox și PC. Dacă nu ați încercat serviciul până acum, nu a fost niciodată un moment mai bun.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here