Aplicația Xbox de pe computer primește upgrade pentru a transmite în flux jocuri de consolă prin Xbox Remote Play

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Xbox Cloud Gaming este serviciul cloud la Microsoft care permite ca jocurile consolelor Xbox să fie jucate pe orice dispozitiv care îl acceptă.
  • Microsoft tocmai a anunțat noi actualizări pentru aplicația Xbox pe PC, permițându-i să transmită în flux consolele Xbox direct de pe consola sau din cloud.

Microsoft a lucrat cu sârguință în ultimii câțiva ani la proiect care a propus Xbox să permită utilizatorilor să joace jocurile lor preferate, indiferent unde se află în lume. Xbox Cloud Gaming permite utilizatorilor să joace console Xbox pe dispozitivul mobil, cum ar fi iPhone-uri, iPad-uri și dispozitive Windows, astfel încât jucătorii să poată juca Xbox din mers.

Astăzi, Microsoft a anunțat că va duce acest concept cu un pas mai departe, actualizând aplicația Xbox pe computerele cu Windows 10, cu posibilitatea de a reda jocuri Xbox Game Pass pe computer. În acest fel, utilizatorii Xbox- pot juca acum biblioteca de jocuri consolă pe diferite PC-uri cu Windows, dacă nu au cerințe minime de specificații pentru a rula anumite jocuri. Această actualizare va fi disponibilă pentru abonații Xbox Game Pass Ultimate din 22 de țări. Acum, acești jucători vor putea transmite în flux cele mai bune jocuri Xbox atât pe dispozitivul mobil, și pe computer, profitând în același timp de funcții Xbox Game Pass.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a mai spus că va permite utilizatorilor să folosească Xbox Remote Play pentru a juca de pe consolă, inclusiv Xbox One, pe PC jocuri de astăzi. Pe lângă faptul că permite dispozitivelor PC să transmită în flux jocuri de consolă prin cloud și console. Funcția Xbox Te Play va avea nevoie de Remoți tehnice, cum ar fi o stabilitate, capacitatea de a reda jocuri în flux la 1080p și 60 FPS și posibilitatea de a juca anumite titluri Xbox 360 și Xbox Original. Asigurați-vă că descărcați această nouă actualizare și experimentați următoarea etapă a Xbox Cloud Gaming.

Cele mai bune oferte în jocurile moderne

Xbox Game Pass Ultimate

Pune mâna pe un munte de jocuri la un preț nominal

Profitați la maximum de servicii Microsoft pe bază de abonament cu Xbox Game Pass Ultimate. Pentru doar o mică taxă lunară, Xbox Game Pass Ultimate vă va permite să jucați și să descărcați unele dintre cele mai grozave jocuri din biblioteca Xbox, adăugând în același timp reduceri și privilegii online ale Xbox Live Gold în magazin.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here