Wraith: The Oblivion - Afterlife este următorul joc VR de la dezvoltatorii Budget Cuts 2 și Apex Construct

Sursa: Jocuri de călătorie rapidă

Ce trebuie sa stii

  • Wraith: The Oblivion - Afterlife este un joc horror VR care are loc în universul World of Darkness.
  • Jocul este un joc bazat pe narațiune, axat pe explorare, care va folosi personaje și setări specifice din jocul de rol Wraith: The Oblivion.
  • Wraith: The Oblivion - Afterlife va fi lansat pe toate platformele VR majore, cu un debut în gameplay la sfârșitul lunii august la Gamescom Now.

Fast Travel Games, dezvoltatorii de spații unor titluri populare precum Budget Cuts și Apex Construct 2, schimbă puțină formulă de date și caută să creeze un joc horror VR într-un univers stabil. Cunoscut sub numele de Wraith: The Oblivion - Afterlife, primul joc de groază VR din Fast Travel Games pune jucători în pielea proverbială a unui wraith; un personaj care a murit recent și s-a trezit în mijlocul unei vieți de apoi sumbre și terifiante.

Cele mai bune accesorii pentru Oculus Quest în 2020

Numit corect, jocul are loc în aceeași lume creată de jocul de rol Wraith: The Oblivion creat în anii 1980 și face parte dintr-un univers de groază mai larg cunoscut sub numele de World of Darkness. Momentan, detaliile sunt puțin ușoare cu privire la specificul jocului, dar creatorii spun că s-au inspirat în mare măsură din jocuri precum Amnesia: The Dark Descent și Alien: Isolation. Dacă ați jucat vreodată pe acesta din urmă în VR la un moment dat, veți ști cât de înfiorător ar putea fi orice bazat pe acest tip de joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Wraith: The Oblivion - Afterlife pare a fi un titlu de groază bazat pe narațiune, axat pe explorare, care vă oferă o perspectivă unică ca monștri care băntuie adesea jucători în alte tipuri de jocuri de groază. Este plasat în vremurile moderne, ceea ce ar trebui să contribuie, de asemenea, la oferirea unui strat de realism experienței pe care alte jocuri de groază nu sau neapărat.

Fast Travel Games spune că va debuta trailerul de joc în timpul Gamescom Now, care începe pe 27 august. Deocamdată, au creat mai jos un scurt teaser trailer, care vă va oferi o idee despre sentimentul de bântuire care îi așteaptă pe jucători când va fi lansat pe toate platformele VR majore.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here