V-ați „upgrade” computerul la Windows 10 S?

Am publicat deja multe povești despre Windows 10 S, chiar dacă nu este disponibil momentan și va fi livrat mai întâi cu noul laptop Surface, care este de așteptat să fie disponibil începând cu 15 iunie. Pentru o citire generală, „6 lucruri pe care trebuie să le știți despre „Windows 10 S,”” sau pentru mai multe detalii, treceți la recenzia noastră Windows 10 S.

Există un subiect plin de viață în forumurile noastre chiar acum, care discută despre Windows 10 S și motivele pentru care ați putea dori să faceți upgrade la acesta dacă ați putea, precum și motivele pentru care nu ați face-o.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vandabil Fawn 05-03-2017 05:49

Bună tuturor, mă întreb dacă Windows 10S va fi disponibil pentru cei care folosesc în prezent Windows 10 Home? Dacă da, ar exista vreun beneficiu de performanță pentru dispozitivele low-end, de tip 2-în-1? Noroc, Mitch

Răspuns

Ce spui, cititor Windows Central? Sunteți interesant în Windows 10 S sau pur și simplu îl vedeți ca o versiune "chilodă" a sistemului de operare? Întregul aspect blocat în Magazin ar putea fi limitativ, cu siguranță, dar suntem, de asemenea, intrigați de noul software și abia așteptăm să începem să mergem acolo. Accesați linkul de mai jos și spuneți-ne ce părere aveți pe forumuri.

De pe forumuri: Disponibilitatea Windows 10S pe dispozitivele existente

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here