Ați cumpărat husă din lemn pentru Surface Go 2?? Aproape

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Toast a dezvăluit o husă din lemn pentru Surface Go 2.
  • Husa este realizata din lemn real.
  • De asemenea, puteți alege un trackpad surround sau o tabletă frontală care să înconjoară ecranul dvs.

Toast și-a dezvăluit capacele din lemn pentru Surface Go 2. disponibila o husa pentru spatele si suportul dispozitivului sau o husa care inconjoară trackpad-ul. De asemenea, puteți lua o tabletă frontală care se înfășoară în jurul ecranului Surface Go 2.

Editorul nostru executiv Daniel Rubino este un mare fan al Toast. El a revizuit capacul din lemn de la Toast pentru laptopul Surface, Surface Go și multe alte dispozitive. Câteva dintre produsele Toast au câștigat nota 5/5 aspectului lor unic, calității construcției, varietății de opțiuni de lemn și nivelului de protecție. Deoarece Surface Go are un design similar cu Surface Go originală, revizuirea lui a capacului Toast ar trebui să vă ofere sau idee grozavă despre cum vor arăta capacele din lemn.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toast este un producător unic de acoperire. Oamenii de la Toast folosesc lemn real, care vine cu aspectul natural, mirosul si textura lemnului. alege dintre diferite materiale, inclusiv nu, bambus, lemn de trandafir și multe altele.

În recenzia sa despre husa Toast pentru Surface Go, Rubi a numit-o „O modalitate premium, superbă de a vă proteja Surface Go."

Husa din lemn pentru tableta costă 49 ​​​​USD, iar surroundul trackpad-ului pentru tabletă costă 19 USD. Capacul din lemn pentru tabletă are, de asemenea, opțiunea de a adăuga un logo Windows decupat sau un design personalizat pentru un cost suplimentar.

Husa din lemn pentru tableta Toast Surface Go

This hus for Surface Go 2 învelește Surface-ul în lemn real pentru a adăuga protecție și un aspect unic.

  • De la 49 USD la Toast

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here