Cel mai ușor Ultrabook din lume despre care nu ați auzit niciodată vine în America de Nord în luna mai

Lenovo este una dintre acele companii care a avut mult succes cu Windows, iar ecranele lor CES 2015 le consolidează angajamentul față de platformă. Știați, de asemenea, că Lenovo are o joint venture cu marca japoneza de calculatoare NEC? În mod normal, Lenovo păstrează acele dispozitive NEC pe piața lor natală din Japonia, dar nici măcar ei nu au putut rezista LaVie.

Ce este LaVie? Doar un Ultrabook de 13 inchi cu un procesor Core i7 și ecran tactil QHD+. Și mai bine este faptul că Lenovo lansa acest Ultrabook absurd de mai ușor în America de Nord în luna. Citiți mai departe pentru notele noastre.

Specificațiile LaVie

  • 13.IPS QHD de 3 inchi
  • Intel Core i7 (Broadwell, a 5-a generație)
  • 8 GB RAM
  • 128 GB de stocare
  • 2.04 lbs. (0.92 kg)
  • Durată de viață a bateriei până la 8 ore
  • Design flip (mod cort și tabletă)

Cum au făcut-o?

NEC LaVie, care va fi marcat sub numele Lenovo în SUA și în alte părți, este fabricat dintr-un alții de magneziu-litiu. Da, asta înseamnă că este metal, dar nu ai putea să-ți dai seama când îl ții. Într-adevăr, se simte la fel de ușor ca plasticul, dar mult mai rezistent. De exemplu, nu există nicio îndoire sau îndoire în șasiul dispozitivului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu vreau să toc cuvintele aici: când iei pentru prima dată LaVie, crezi că este un dispozitiv fals fără „curătură” în interior. În schimb, este un laptop complet funcțional, cu un Core i7 în interior! Am folosit un semn de exclamare pentru că cel puțin am crezut că acesta ar fi un Core M cu putere redusă, cu un design fără ventilator. În schimb, acest lucru are unul dintre cele mai puternice procese mobile din jur.

Atinge și non-touch

Chiar dacă versiunea tactilă a LaVie este ușoară, există și o opțiune non-touch care este 1.9 lire (0.86 kg) care pot fi, de asemenea, aduse pe piață. Din ce în ce mai mult, producătorii oferă consumatorilor ambele opțiuni și asta îmi place foarte mult. În primul rând, nu tuturor le place ecranele tactile și dacă puteți reduce prețul și adăugați durata de viață a bateriei, de a nu oferi asta ca să alegeți?

Ce bine va fi?

NEC este o companie foarte cunoscută în Japonia, motiv pentru care Lenovo le-a cumpărat. Totuși, aici, în Occident, laptopurile lor nu sunt deloc obișnuite. Ca atare, va trebui să ne rezervăm judecată până când acest lucru va ajunge în luna mai pentru a vedea dacă se potrivește. Veste bună este că Lenovo preia acest proiect de la NEC, așa că dacă vă place Lenovo, probabil că vă va plăcea acest hardware.

Prețul este încă nedeterminat, dar așteptați-vă ca acesta să vină în gama superioară a Ultrabook-urilor, nu în cei mai mici. Acest lucru ar putea pune acest laptop la nord de 1600 USD pentru versiunea Core i7 sau chiar mai mult. Totuși, odată ce simțiți acest lucru în mâinile voastre, faceți dublare și gândiți-vă cât de ușor va fi de transportat în oraș, puteți reconsidera.

Windows Central vă va ține, desigur, la curent cu evoluțiile viitoare ale acestui dispozitiv fascinant.

Actualizați: O versiune anterioară a acestei povești a raportat incorect că Lenovo „deținea” NEC. De fapt, este un joint-venture cu 51% din pachetul de acțiuni deținute de Lenovo.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here