Următoarea actualizare a World of Warcraft, „Chains of Domination”, a fost dezvăluită la Blizzcon 2021, iată detaliile

Sursa: Viscol

World of Warcraft avansează cu o actualizare mare, care urmează să fie lansată în viitorul apropiat. Cea mai recentă expansiune a World of Warcraft, Shadowlands, duce jucătorii în viața de apoi, unde spiritele morților se unesc și sunt judecate. Ciclul morții și renașterii a fost spulberat de regina Banshee Sylvanas Windrunner și aliatul ei sumbru, temnicerul.

Mai acum, jucătorii au făcut raid în temnița gotică Castle Nathria și au săpat prin nivelurile de dificultate Mythic+, dar conținutul începe să devină puțin învechit. De obicei, raidurile durează cu câteva săptămâni înainte ca Blizzard să dezvăluie următorul nivel mare de patch-uri, iar la Blizzcon 2021, compania a dezvăluie ce urmează.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Următorul nivel mare de conținut se numește Chains of Domination și continuă povestea în moduri neașteptate. Spoilerele sunt înainte.

  • Maw continuă să crească în putere, cu puterile Shadowlands dezbătând asupra următoarei mișcări.
  • Anduin a devenit sclav de The Jailer, deși se pare că Sylvanas are îndoieli.
  • Korthia este o nouă secțiune din zona finală The Maw, plasată într-un oraș pierdut. Jucătorii vor afla despre „Primii” și vor debloca noi recompense cosmetice.
  • Noul raid se numește Sanctum of Domination și îi va prezenta pe Tarragrue, Kel'Thuzad și Sylvanas.
  • Urmează o nouă megadungeon cu opt șefi, numită Tazavesh, plasată într-un oraș comerciant de brokeri. Are și un dragon pirat. Pentru motive.
  • Torghast primește o nouă aripă, pe lângă noi dușmani, puteri și design.
  • Zborul vine, deblocat prin activitățile Covenant mai degrabă decât prin rep. Fiecare Legământ primește sau montură unică.
  • Sezonul 2 Shadowlands va veni cu noi afixe ​​​​de dificultate Mythic+, reîmprospătări de talent de onoare și noi recompense PvP.

Blizzard are mai multe detalii pe forumul său oficial.

World of Warcraft rămâne unul dintre cele mai populare jocuri MMO din lume, în ciuda faptului că a intrat în al 16-lea an. Jocul trece prin faze de popularitate și declin, dar pandemie cuplată cu WoW: Classic l-a susținut în ultimele luni. Rămâne de văzut dacă Shadowlands va ajunge considerată una dintre cele mai bune expansiuni ale jocului, dar aceste completări vor reîmprospăta conținutul pentru cei încă la bord.

Into the Shadowlands

World of Warcraft

World of Warcraft merge în viața de apoi

World of Warcraft este la cel de-al 16-lea an al său, cu o expansiune plasată în lumea umbră de apoi a Shadowlands.

  • 50 USD pe Amazon
  • 50 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here