Interviu World of Warcraft Shadowlands: Deblocarea zborului, progresia Torghast, fandom și multe altele

Sursa: Blizzard Entertainment

World of Warcraft: Shadowlands va fi lansat pe 23 noiembrie, la aproape o lună după data de lansare anunțată inițială, 27 octombrie. În timp ce fanii au reușit deja să guste noua poveste prin evenimentul de pre-expansiune Scourge Invasion, a existat o mulțime de anticipații cu privire la ceea ce le așteaptă atunci când călătoresc în tărâmurile morților.

Am participat la un interviu de grup săptămâna trecută cu directorul de joc World of Warcraft, Ion Hazzikostas, care ne-a împărtășit câteva fațete ale World of Warcraft: Shadowlands care nu au fost încă dezvăluite public. De asemenea, a discutat despre filozofia din spatele unora dintre cele mai noi mecanici ale jocului si despre provocările de a avea un fandom atât de devotat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unele răspunsuri și întrebări au fost ajustate pentru concizie și claritate.

Incarca

Luptă.card cadou net

Ușor de folosit

Cu Battle.carduri cadou net, puteți să vă stocați și să luați orice jocuri sau suplimente disponibile, inclusiv World of Warcraft: Shadowlands, următoarea expansiune majoră pentru acest MMORPG de lungă durată.

  • De la 20 USD la Amazon

Complot și tradiție

Sursa: Blizzard Entertainment

Cum plănuiți să împiedicați arcul lui Sylvannas din Shadowlands să se simtă ca o repetare a complotului lui Garrosh din Mists of Pandaria, asigurându-vă totodată că povestea îi satisface atât pe jucătorii Hoardei, cât și pe cei ai Alianței?

Directorul jocului World of Warcraft, Ion Hazzikostas: Cred că în acest moment poveștile lor au diverjat deja destul de semnificativ. În timp ce Garrosh a pus capăt Pandariei în lanțuri și a scăpat pentru a încerca să adună rezistența și să schimbe cursul timpului și să schimbe istoria pentru a păstra Hoarda pe care și-a imaginat-o, Sylvannas a plecat foarte mult în propriile condiții. Ea a fost cu siguranță dezvăluită în fața Hoardei, dar a plecat cu controlul deplin și a pus în mișcare o serie de evenimente pe care le-am văzut împlinindu-se acum.

Există o mulțime de complexități și lucruri care diferă în ceea ce privește personajele lor. Este greu să spui ceva despre asta în mod substanțial fără a oferi spoilere, dar sunt destul de sigur că, pe măsură ce Shadowlands continuă să se desfășoare, discuțiile despre paralele între aceste două personaje și narațiunile lor se vor diminua constant în timp.

Sursa: Blizzard Entertainment

Pe măsură ce vă apropiați de Shadowlands, care sunt cele mai mari lecții pe care le-ați învățat din dezvoltarea Battle for Azeroth și reacția jucătorului la aceste lucruri, mai ales când vine vorba de personajele cheie și de mutarea metaplotului universului mai departe?

În ceea ce a găsit povestirea, una dintre realizările BfA, unul dintre lucrurile pe care le-am făcut în mod conștient și suntem mulțumiți de modul în care să funcționeze, este integrarea poveștilor noastre cinematografice și a poveștilor noastre, încercând cu adevărat să spunem. câteva povești mai întâmpinate, mai ambițioase, folosite mai multe din acele ritmuri cinematografice mari ca puncte de vârf ale arcurilor de joc.

Acesta este ceva pe care intenționăm să-l continue prin Shadowlands. Ar trebui să existe o grămadă de scene și cinematice cu adevărat interesante pe care lumea le va vedea în următoarele două sau trei săptămâni. Cred că este una dintre cele mai tari lucrări ale echipei cinematografice până acum. BfA a încercat uneori să spună povești cu multe personaje diferite, dinamică politică și rivalități. Sincer, asta nu este puterea lui World of Warcraft când vine vorba de mediul nostru de povestire.

Shadowlands revine la narațiuni epice mai mari, care se concentrează pe amenințările existențiale, pe eforturile eroilor, ale răufăcătorilor și ale noastre, care operăm alături de ei pentru a încerca să depășim. Există toată nuanța și caracterizarea povestirii acolo în misiuni și media externă. Cred că încercăm să ne asigurăm că ne concentrăm pe beat-urile mai mari și mai digerabile, pe care să-i ofere mai bine, având în același timp straturi și straturi profunzime pentru fanii care doresc cu adevărat să descopere motivele principale.

Există anumite povești specifice personajelor care sunt spuse prin poveștile Covenant. Va fi văzut vreunul evenimentele din acelea povești dintre jucătorii care aleg alte Legăminte?

Toată lumea încă împărtășește o realitate comună. Intenționăm ca aceste povești să se împletească. The Shadowlands este încă o poveste coerentă care se va desfășura pe următoarea expansiunii.

Sursa: Viscol

Shadowlands ne duce pe un tărâm cu totul nou. Cum echilibrează echipamentul păstrează conținutul trecut relevant pentru jucători în timp ce deschide sau ușă către acest nou loc masiv?

Cei 16 ani de conținut ai World of Warcraft sunt sau resursă pe care să te bazezi atunci când are sens. În Battle for Azeroth, a existat o integrare mult mai strânsă și au avut loc evenimente cheie în locuri precum Stormwind și Lordaeron și Portalul Întunecat. Am străbătut cu adevărată lumea.

În Shadowlands, vom petrece cea mai mare parte a timpului avansând povestea în Shadowlands. Aceasta este natura separării plane și nu este diferită de modul în care Warlords of Draenor se petrece într-o linie temporală alternativă în altă parte și a o conexiune mai puțin directă. Dar dacă joci campania Night Fae, vei învăța despre multe origini ale lui Drust, pe care i-am văzut în Drustvar, și există câteva părți care vor trimite jucătorii înapoi la Drustvar.

Acțiunile dintr-un plan de existență îl afectează pe celălalt. În ceea ce privește folosirea restului lumii, unul dintre lucrurile de care suntem cu adevărat încântați este să avem campanii Timewalking care oferă cu adevărat viața reînnoită întregului conținut, chiar dacă nu vă trimitem înapoi acolo pentru Shadowlands. Fiecare personaj nou, fiecare alt pe care îl nivelează are oportunitatea de a experimenta conținutul într-un mod care nu a fost adevărat de mult timp.

Sursa: Blizzard Entertainment

Există momente în care pui ceva în joc și ești surprins de modul în care oamenii reacționează la asta?

Suntem cu siguranță surprinși. Există momente în care comunitatea caută indicii și citește lucruri care nu au fost menite să fie indicii și dintr-o dată apar toate aceste teorii ale fanilor. Asta face parte din orice fandom. Este o onoare să lucrez la un joc, să dezvolte o lume care să inspire sau să pasiune.

Este, de asemenea, o responsabilitate grea. Știm că în special atunci când navigăm în povești care implică personaje îndrăgite sau personaje urâte, aproape orice facem, indiferent în ce direcție o luăm, vom enerva o bună parte din oameni și îi vom face pe alții mulți. și confirmă că au avut dreptate tot timpul.

Trebuie să fim atenți la ceea ce este acolo, astfel încât să putem fi sensibili la această serie de preocupări. Chiar dacă vom dezamăgi oamenii care speră la un anumit rezultat, încercăm să-i dezamăgim cât mai ușor posibil. La sfârșitul zilei, în multe cazuri, avem aceste povești planificate cu mult timp înainte, dar nuanțele lor, deoarece creăm sau cinematograf, lăudându-ne pe anumite animații sau intonații, de multe ori avem grijă să nu diminuăm acest personaj. sau faceți acest lucru să se înțeleagă într-un mod în care mulți oameni sau vor lua pentru că acestea sunt lectii pe care le-am învățat din trecut. Aceasta interacțiune continuă. Este distractiv peste tot, dar cu siguranță funcționează, de asemenea.

Sursa: Blizzard Entertainment

Prezența crescută a lui Vol'jin este o reacție la fanii care s-au simțit dezamăgiți de scurta sa mandată ca șef de război?

Pe măsură ce creăm Shadowlands, una dintre primele întrebări a fost cine are povești neterminate? Pe cine vom vedea aici? Cine se potrivește firesc în aceste locuri? Cred că Vol'jin a bifat aceste toate căsuțe. Nu a fost ceva pe care l-am făcut în mod special pentru a răspunde problemelor oamenilor care sunt mari fani ai trolilor care s-au simțit afectați, dar să fac asta este un plus.

Auzim feedback din gama jucătorilor noștri. Vrem să ne asigurăm că poveștile pe care le spunem și în care punem în lumina reflectoarelor conținutului pe care îl construim sunt îmbucurătoare și oferă ajutor unui joc largi de jucători care au preferințele lor și personajele lor preferate și piețele preferate din tradiția Warcraft. Noi suntem paznicii săi, iar fanii Warcraft sunt adevărații proprietari ai acestei lumi. Ne străduim să facem tot ce putem pentru toți. Nu le putem face pe toate simultan, dar încercăm să luăm la inimă interesele și dorințele tuturor.

Optimizarea talentului și a abilităților Covenant

Sursa: Blizzard Entertainment

Shadowlands introduce o mulțime de sisteme noi cu Covenants și am avut o mulțime de anulări de tăiere a claselor în care am recuperat o mulțime de abilități interesante. Odată cu adăugarea tuturor acestor lucruri, așteptați să afecteze filosofia „aduceți jucătorul nu clasa”?

Aș dori să repudiez în mod oficial filosofia de a aduce jucătorul, nu clasa.„Cred că a fost care a fost articulat cu o duzină de ani în urmă într-un timp foarte diferit. Jocul în sine s-a îndepărtat foarte mult de probleme pe care declarația încerca să le abordeze.

Aș dori să repudiez în mod oficial filosofia de a aduce jucătorul, nu clasa."

Acest lucru a fost exprimat în Wrath of the Lich King, când o mulțime de avantaje au fost extinse în raid, o mulțime de copii de clasă s-au exclus reciproc. A fost încercarea de a scăpa un loc în timpul raidurilor de la sfârșitul Burning Crusade, dacă nu încercați să alcătuiești un grup pentru Sunwell, aveai nevoie de compoziții de grup foarte specifice. S-ar putea să ai un Războinic uimitor, care a fost doar un jucător fantastic, dar dacă nu ai avut loc pentru acel Războinic într-un grup cu un Șaman, acel Războinic nu merită să fie adus în grupul tău. Dacă nu ai avut un Preot Umbră care să-l alimenteze pe Mag sau Vrăjitor, nu merită să fie încadrați în grupul tău.

Încercam să nu dăm înapoi de la asta. Dar clasa ar trebui să conteze. Nu ar trebui să ai un raid care are 10 vrăjitori sau 10 druidi sau 10 vânători. Dacă sunteți grup de preluare un lider de încercare să formeze un PUG (grup de preluare), dacă vă uitați în lista de clasă pe care vă aveți și aveți deja doi vrăjitori, dar zero magi, ar trebui să căutați un mag.

Cred că este sănătos să nu dorim un grup bine rotunjit, deoarece avem o bază de jucători bine rotunjită care joacă toate aceste clase și există multă valoare ca toată lumea să aibă o nișă în care se simte că lor aduce ceva special. , specificațiile lor aduc ceva special. Evident, există riscul să ducem asta prea departe și să nu ne întoarcem la extreme pe care le-am avut acum o duzină de ani, dar cred că suntem destul de departe de asta.

Avem multă flexibilitate cu o structură raid flexibilă. Lucrurile sunt încă la nivelul raidului, dar există o dorință deliberată de a face oamenii să aibă motive să spună „Sunt foarte bucuros că am un paladin în grupul meu de temniță.„Acesta este un loc mai profund din punct de vedere texturat pentru joc, decât toată lumea aduce același lucru și cine poate apăsa mai tare, dar este cel mai bun bun.

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce pași ia echipa pentru a încuraja jucătorii să acționeze într-un mod mai social decât într-un mod optimizat?

Aceasta este dilema meta in jocurile moderne multiplayer alimentate de internet. Asta e o problemă pe care nu cred că a rezolvat-o cineva cu adevărat. Chiar dacă jucătorii sunt cei care îi au aceste decizii pentru altul, dacă sunt cineva care joacă WoW și vrei să conduci sau temniță mitică și petreci sau o să fie refuzat din nou și din nou din cauza ta spec. sau alegere pe care ați făcut-o, alți jucători fac asta, dar sunteți îndreptați să dați vina pe Blizzard și pe dezvoltatori pentru că nu au reușit să vă ofere sau experiență mai bună.

Ceea ce am încercat să urmăm este că avem acel răspuns la „Ce este mai bun”?' pe cât posibil fie 'depinde. Situațional, aici este mai bine, acolo este mai bine.' Dacă vii la World of Warcraft sau te întorci la joc de la o vreme și încerci să întrebi ce personaj să faci și să întrebi un grup de jucători competitivi, 'Ar trebui să joc Hunter sau ar trebui să joc Mage?Sincer, nu există un răspuns corect la acea întrebare, indiferent cât de min-max sunt oamenii pe care îi întrebă. Ambele sunt cu adevărat foarte puternice și au argumente pro și contra și pot concura într-o mare varietate de conținut. Se reduce la care te bucuri mai mult? La ce ești mai bun? Ceea ce te face mai fericit?

Nu există un adevărat glonț de argint pentru asta, dar încercarea de a tulbura apele și de a elimina superioritatea clară extinde spațiul meta.

Știm că, privind un anumit rând de talent sau două abilități, va exista întotdeauna un răspuns corect. O parte din ceea ce am încercat să facem cu Covenants ca întreg este să le facem o găleată mai mare, o colecție de opțiuni cu diferite argumente pro și contra, astfel încât chiar dacă în această situație, acest Legământ sau această clasă nu este optimă. , au timpul lor să strălucească în altă parte și în general, ceea ce îi face o parte acceptată a meta.

S-ar putea să citească prea multe filozofiei, dar cred că atunci când oamenii formează grupurile, ei folosesc adesea aderarea pentru „Ești un jucător bun”? Ești min-maxed? Știi ce faci?Dacă joci o spec. nepopulară, ei deduc din asta o grămadă de alte lucruri despre tine. Este mai probabil să stai în foc, probabil că nu știi traseele din această temniță, probabil că nu știi ce abilități să întrerupi pentru că dacă ți-ar păsa de acele lucruri nu te-ai jucat ce joci.

Este o judecată nedreaptă. Cu Pactele, atunci când există argumente pro și contra și este valabil și obișnuit, de fapt, să văd un jucător de top dintr-o anumită clasă în oricare dintre aceste Legăminte, toate devin opțiuni acceptate și niciuna dintre ele nu devine descalificatoare. Dacă cineva formează un grup MDI literal, e posibil să fie super min-max, dar o va face și cu rasiale și nimeni nu pune pe lista neagră oamenii din raiduri în funcție de rasă. Nu există un adevărat glonț de argint pentru asta, dar încercarea de a înfunda apele și de a elimina superioritatea clară extinde spațiul meta și ceea ce este viabil.

Temnițe și raiduri

Sursa: Blizzard Entertainment

De câte straturi vă așteptați ca jucătorii să curgă în Torghast în săptămâna întâi și vor fi necesare niște echipamente mai bune pentru etajele cele mai înalte?

De fapt, vom avea doar primele trei straturi de Torghast disponibile la lansare. Straturile patru până la șase vor deveni disponibile când Nathria se deschide și începe sezonul. Straturile șapte și opt vor deveni disponibile săptămâna alături de Mythic Nathria.

Intenția este, cu siguranță, ca straturile superioare să fie reglate în jurul nivelurilor de viteză mai înalte. Desigur, cei mai buni jucători vor putea depăși obstacole, dar există o progresie spre care încercam să construim.

Unul dintre lucrurile de care păreau să te îndepărtezi în BfA este raid-uri. Reevaluați săriturile de raid care vor intra în această expansiune??

Castelul Nathria sunt un skip. Privind retrospectiv, ar fi trebuit să avem unul în Battle of Dazar'alor. În general, a fost o evaluare a cazului la caz, o funcție de dimensiune a raidului și dacă există o furcă care se simte ca un teren de punere în scenă la care puteți sări înainte, dar greșim în favoarea adăugării lor mai mult decât să nu fi auzit feedback-ul pe tot timpul BfA.

Recunoaștem că, pe măsură ce oamenii trec prin dificultăți, dacă chiar trec la raidurile mitice, pot să poți continua să te întorci și să elimini ultimii șefi din Heroic. Dacă faceți un raid cu un program limitat, acesta este un angajament de timp prohibitiv fără săriți, așa că este posibil să facem oriunde putem.

Sisteme de final de joc

Sursa: Blizzard Entertainment

Va continua să evolueze mecanismele de progres, cum ar fi Soulbinds și Conduits pe următoarele Shadowlands, așa cum Corupția a fost adăugată la echipamentul azerit în Battle for Azeroth??

Da, cu siguranță vor continua să evolueze. Scopul nostru cu Shadowlands și s-ar putea să regrete aceste cuvinte - sper că nu le face - este să nu fie nevoie să adăugăm noi sisteme, ci să le stingem pe cei care îi îngrijesc. Vom vedea un nou Soulbind în viitor? Asta pare probabil. Lucruri de genul acesta și noi rețete legendare care pot fi găsite și noi Conduite.

Am pus o bază destul de largă cu o grămadă de sisteme. Vrem ca acele sisteme să nu conducă prin întregul Shadowlands. Într-un fel, lucruri precum Esențe și Corupție în Battle for Azeroth au fost soluții la probleme. Ele umpleau găurile care au devenit evidente după lansarea BfA.

Am dori să ne întoarcem într-un loc în care expansiunile aduc sisteme noi mari, acele sisteme evoluează pe acele expansiuni, iar următoarea extindere este cea care aduce alte sisteme. Până la sfârșitul BfA, cred că jucătorii au avut o critică foarte justificată că s-a simțit ca prea multe lucruri stratificate unul peste altul și asta pentru că expansiunea nu a fost proiectată, așa cum a fost în primul rând.

Sursa: Windows Central

Există un fluier al maestrului de zbor planificat pentru Shadowlands și dacă nu de ce??

Nu este planificat un Fluier al maestrului de zbor din cauza modului în care este aranjat Shadowlands. Nu mai avem emisari. În schimb, avem apeluri care vă vor trimite într-o singură zonă. Ceea ce a dat naștere Fluierului de zbor înapoi la Legiune au fost lucruri precum Emisarul Wardens sau Emisarul Kirin Tor sau Emisarul campaniei de război, unde jocul vă spunea să vizitați patru zone și să traversați mii de metri în joc pentru îndeplinirea acestui obiectiv unic.

Acest lucru s-a transformat într-o perioadă oneroasă de timp de călătorie. Nu le cere acest jucător să facă asta de date. Cu toate acestea, în ceea ce ce privește zborul, planul nostru pentru a zbura în Shadowlands este că nu am dori să câștigăm zborul, probabil în următorul nostru patch de conținut major după lansare. Am dori să renunțăm la utilizarea reputației și, în schimb, să legăm deblocarea zborului de finalizare a campaniei principale Covenant și a capitolelor sale succesive.

Reputația sa schimbat de-a lungul timpului și pentru mulți jucători se văd că deblocarea zborului le cere să facă ceva prea repetitiv de care s-ar putea să nu facă plăcere, că s-ar putea să nu le ofere alte recompense pentru modul lor. de joc, în timp ce arcul narativ de bază oferă recompense esențiale și este unul dintre cele mai bune conținuturi ale noastre, așa că cred că aceasta este calea spre deblocarea zborului și a contului este o direcție mai bună în viitor.

Procesul de dezvoltare

Sursa: Blizzard Entertainment

După amânarea lansării cu o lună, ce s-a schimbat, cum arată produs și credeți că a meritat totul?

Nu există nicio îndoială că a meritat. A fost o lună grozavă pentru echipă. A fost incredibil de îmbucurător ca experiență de dezvoltare. A fost o decizie oarecum dureroasă să spui „Știm că ți-am promis că jocul va apărea în octombrie. Știm că mulți dintre voi contați pe asta. Știm că unii dintre voi v-ați luat timp liber de muncă doar pentru a juca, dar nu va fi la standardele și nivelul de calitate pe care le-ați îngrijit și pe care jucătorii le așteaptă și merită.'

Fiecare expansiune vine mereu fierbinte, coboară până la fir. Așa merge dezvoltarea jocului. Așa a fost Mânia Regelui Lich. Așa a fost Legion. Ne-am dat seama în săptămânile care se apropie de termenele noastre finale că pur și simplu nu era acolo și comunitatea nu spunea și asta. A fost o ușurare când am anunțat schimbarea datei pentru a vedea câte de înțelegătoare această comunitate și pentru a vedea că sunt dispuși să aștepte mai mult pentru a se asigura că ceea ce au primit la sfârșitul zilei este grozav.

Timpul pe care l-am petrecut, accentul sa pus pe bucla generala de progres a nivelului maxim, diferite activitati ale tale, economia anima si a sufletului lor, iti doresc sanctuarul tau, claritatea a ceea ce ar trebui sa faci pentru a recompense pentru a-ti face acest lucru, instruirea și explicarea diferitelor sisteme atunci când vă alăturați pentru prima dată legământului, pe măsură ce vă deblocați Legărea Sufletului, pe măsură ce intrați în Maw și descoperiți scopul său, precum și varietatea conținutului din Maw, joc moment în moment și claritatea sistemului și a recompenselor.

Toate aceste lucruri erau zone pe care știam că trebuie să le sprijinim înainte de a putea elibera Shadowlands. Deși știam că o parte a jocului are nevoie de timp suplimentar pentru a fi pregătiți, unele echipe erau gata să iasă atunci când intenționam inițial. Acest timp suplimentar s-a transformat într-o oportunitate de a reveni și de a șlefui, de a repeta mai departe, de a găsi modalități de a adăuga bucăți de dragoste și inspirație - indiferent de ceea ce le-a atras capul.

Asta face parte din ceea ce a fost atât de îmbucurător. Când facem World of Warcraft, suntem întotdeauna la un termen limită și acel termen limită este de comunitatea noastră, deoarece este impus un serviciu live și știm că lunile au trecut și jucătorii sunt înfometați de ceva nou de făcut, de nouă aventură. Încercăm mereu să găsim acel echilibru între a oferi jucătorilor conținut nou în timp util și a încercat să nu ridicăm la standardele noastre perfecționiste și să facem acel conținut cât se poate de grozav.

Este un răsfăț rar pentru o mare parte a echipei să aibă timp deschis pentru a face lucrurile mai cool. Adaugă acea mică glumă, adaugă acea vignetă, adaugă acel om, întoarce-te și adaugă puțină aromă cosmetică fundalului acestui eveniment. Cred că atunci când jucătorii sar în Shadowlands, sperăm că toate acestea vor apărea. A fost un joc și o lume care a fost într-adevăr o muncă de dragoste pentru echipa care a făcut-o și a fost o bucurie. A fost un an stresant, cu suișuri și coborâșuri cel puțin, dar să văd totul împreună în ultima lună a fost incredibil.

Un gust din ceea ce urmează

World of Warcraft: Shadowlands se lansează pe 23 noiembrie și suntem încântați să ne scufundăm și să începem să explorăm toate noile sisteme și zone. Verificați atunci pentru revizuirea noastră completă și spuneți-ne dacă aveți nevoie de răspuns.

Incarca

Luptă.card cadou net

Ușor de folosit

Cu Battle.carduri cadou net, puteți să vă stocați și să luați orice jocuri sau suplimente disponibile, inclusiv World of Warcraft: Shadowlands, următoarea expansiune majoră pentru acest MMORPG de lungă durată.

  • De la 20 USD la Amazon

Jocuri PC

Principal

  • Cele mai bune jocuri pentru PC din 2020
  • Cel mai bun mouse pentru jocuri pentru PC din 2020
  • Cele mai bune tastaturi pentru jocuri pentru PC din 2020
  • Cele mai bune laptopuri de gaming din 2020
  • 12 accesorii esențiale pentru PC sub 30 USD

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here