World of Warcraft: Burning Crusade Classic va fi lansat pe 1 iunie 2021

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • World of Warcraft: Burning Crusade Classic este prima expansiune a World of Warcraft: Classic.
  • Jocul îi duce pe jucători prin Portalul Întunecat pentru a lupta cu forțele Legiunii Arzătoare.
  • Jucătorii pot alege să rămână într-un tărâm la Epocii Clasice dacă nu doresc să-și schimbe experiența actuală.

După ce a anunțat World of Warcraft: Burning Crusade Classic va fi lansat în 2021 în timpul evenimentului său BlizzConline din februarie, Blizzard Entertainment a confirmat că prima expansiune a World of Warcraft: Classic din 2019 va fi lansată în întreaga lume la ora 3 p.m. PDT pe 1 iunie.

Jocul va recrea expansiunea din 2007, care a permis jucătorilor să se aventureze prin Portalul Întunecat în Outland, un tărâm devastat de Legiunea Arzătoare demonică. Patch-ul de pre-expansiune va intra în vigoare după întreținerea programată pe 18 mai. Fiecare jucător va avea opțiunea de a alege să avanseze în Burning Crusade sau să mute persoana într-un tărâm care va rămâne în epoca clasică. De asemenea, pot plăti o taxă pentru a-și clona personajul, astfel încât să poată avea o versiune pe fiecare tip de tărâm.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă ești încântat să te aventurezi în Outland, s-ar putea să vrei să citești despre știrile care implică zona și forțele de acolo, luând unele dintre romanele World of Warcraft. Spune-ne în secțiunea de comentarii dacă vei face călătoria.

Luptă cu moartea însăși

World of Warcraft: Shadowlands

Învinge-l pe The Jailer.

World of Warcraft nu încetează să uimească. Blizzard continuă să obțină tone de kilometraj din legendarul MMO, cu un pas înainte pentru povestirea în direct, direcția artistică uimitoare și una dintre cele mai bogate experiențe de lansare finală pe care le-am văzut până în prezent.

  • 40 USD la Blizzard

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here