World of Warcraft: Burning Crusade Classic anunțat la BlizzCon

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • World of Warcraft: Classic lansat în august 2019.
  • Blizzard Entertainment nuiește să acorde același tratament primei sale expaniuni, The Burning Crusade.
  • Vestea a fost BlizzConline astăzi.

Blizzard Entertainment a anunțat la BlizzConline că intenționează să lanseze World of Warcraft: Burning Crusade Classic când va în 2021.

Vestea nu este deosebit de surprinzătoare, dezvoltării au vorbit despre această posibilitate încă dinainte de lansare World of Warcraft: Classic chiar în august 2019. Blizzard a lansat, de asemenea, tot conținutul prezentat în versiunea originală a MMORPG-ului, așa că le permite jucătorilor să experimenteze prima expansiune în mod similar.

Lansată inițială în 2007, expansiunea îi duce pe jucători prin Portalul Întunecat spre Outland pentru a lupta împotriva Legiunii Arzătoare demonice și a împiedica să invadeze Azeroth. De asemenea, le va oferi jucătorilor șansa de a câștiga monturi zburătoare și de a juca două curse noi: Elfii de sânge și Draenei. Deoarece jocul este gratuit pentru toți jucătorii cu un abonament activ la World of Warcraft, jucătorii vor alege dacă doresc să intre în expansiune să rămână pe un server care se lipește de experiență clasică.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă puteți afla mai multe despre giunea Arzătoare și Portalul Întunecat, s-ar putea să poată lua câteva dintre romanele World of Warcraft înainte de lansarea expansurilor. Reveniți aici pe toate zilele și mâine pentru mai multe știri BlizzConline.

Luptă cu moartea însăși

World of Warcraft: Shadowlands

Învinge-l pe The Jailer.

World of Warcraft nu încetează să uimească. Blizzard continuă să obțină tone de kilometraj din legendarul MMO, cu un pas înainte pentru povestirea în direct, direcția artistică uimitoare și una dintre cele mai bogate experiențe de lansare finală pe care le-am văzut până în prezent.

  • 40 USD la Blizzard

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here