Patch-ul de pre-expansiune World of Warcraft: Shadowlands este acum live

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Patch-ul de pre-expansiune World of Warcraft: Shadowlands este acum live.
  • Jucătorii pot petrece acum primele 10 niveluri într-o nouă experiență numită Exile's Reach.
  • Nivelurile personajelor existente vor fi modificate pentru a se potrivi cu noul plafon de 50 pre-Shadowlands.

World of Warcraft: Shadowlands a fost programat inițial să fie lansat în octombrie. 27, dar a fost amânat pentru ca Blizzard Entertainment să-i poată da puțin mai multă lustruire. Cu toate acestea, fanii care anticipează cu nerăbdare unele dintre noi funcții ale expansiunii au acces acum la ele prinții patch-ului de pre-expansiune.

Patch-ul a redus nivelurile de caractere de la 120 la 50, deși personajele vor putea atinge nivelul maxim inițial de 60 al jocului odată ce Shadowlands va lansa. Jucătorii nu vor începe jocul în Exile's Reach, o zonă introductivă menită să-i ajute să învețe elementele de bază ale jocului complex și longeviv.

Jucătorii vor prelua rolul de noi aventurieri cu căutarea unei expediții dispărute. Din păcate, misiunea lor de salvare nu decurge conform planificării și se vor confrunta cu provocări la scară până la atingerea nivelului 10, tutorialul menit să prezinte elementele fundamentale ale jocului, împreună cu abilitățile lor de clasă înainte de a se aventură într-un mini. -dungeon pentru până la cinci jucători cu doi șefi noi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce au finalizat Exile's Reach, jucătorii vor petrece mai departe 40 niveluri jucând prin cea recentă expansiune a jocului, Battle for Azeroth. Jucătorii cu experiență pot încerca în continuare Exile's Reach, dar pot finaliza apoi nivelarea într-o stingere la alegere.

Expansiunea pre-patch deblochează, de asemenea, o serie de noi opțiuni de personalizare a personajelor, permițând jucătorilor să-și schimbe gratuit sexul, coafura și trăsăturile faciale ale personajului prin frizerie din joc. Jucătorii vor putea, de asemenea, să creeze personaje din rase aliate, cum ar fi Vulpera asemănătoare vulpei sau cyborgul Mechagnome, fără a fi nevoie să câștige o reputație Exaltată în grup. În schimb, vor trebui doar să finalizeze o serie de misiuni cu un personaj de nivel maxim al facțiunilor respective.

Există câteva erori cunoscute la instalarea patch-ului. Dacă întâmpinați probleme să funcționeze, încercați să vă actualizați driverele și să dezinstalați Battle.aplicație net.

Incarca

Luptă.card cadou net

Ușor de folosit

Cu Battle.carduri cadou net, puteți să vă stocați și să luați orice jocuri sau suplimente disponibile, inclusiv World of Warcraft: Shadowlands, următoarea expansiune majoră pentru acest MMORPG de lungă durată.

  • De la 20 USD la Amazon

Jocuri PC

Principal

  • Cele mai bune jocuri pentru PC din 2020
  • Cel mai bun mouse pentru jocuri pentru PC din 2020
  • Cele mai bune tastaturi pentru jocuri pentru PC din 2020
  • Cele mai bune laptopuri de gaming din 2020
  • 12 accesorii esențiale pentru PC sub 30 USD

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here