WolframAlpha este o aplicație puternică pentru matematică, știință și informații

WolframAlpha este un motor de căutare și calcul extrem de puternic și complet. Serviciul este disponibil pentru o varietate de platforme, inclusiv pe internet, dar există și aplicații pentru a-l folosi pe Windows 10 și Windows 10 Mobile pentru 2 USD.99.

Este, într-un fel, un motor de căutare, dar, în loc să caute doar răspunsuri pe web, calculează răspunsurile. Deci, în loc să vă bazați pe găsirea unui forum sau a unui site web pentru a găsi răspunsuri, vă bazați pe calculul dinamic al lui WolframAlpha.

Merită subliniat că numele, inclusiv „Alpha” nu este deloc legat de stadiul de dezvoltare în care se află serviciul sau aplicația.

Vedeți WolframAlpha în Magazinul Windows

Ce poți căuta

WolframAlpha are o listă lungă de subiecte și zone pe care le puteți căuta, dar un set comun de utilizare a acestei matematice și inginerie. Vă ajută cu algebră, calcul, fizică, chimie, inginerie, astronomie, știința Pământului, știința computațională și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă trebuie să faceți orice tip de calcul, merită să vedeți dacă WolframAlpha se poate descurca. Când introduceți o interogare în WolframAlpha, obțineți date afișate în mai multe moduri. De exemplu, dacă introduceți „derivată a lui x^4 sin x” obțineți diagrame, forme alternative, integrale nedefinite și rădăcini numerice. Dacă introduceți un calcul de pierdere în greutate, obțineți mai multe seturi de date pentru a vă ajuta să înțelegeți răspunsul.

Caracteristici specifice aplicației

După cum am menționat mai devreme, WolframAlpha este disponibil pe web, iar aplicația are nevoie de web pentru a funcționa, așa că trebuie să cântăriți dacă merită să cumpărați sau să utilizați aplicația web. Există câteva avantaje ale aplicației care o fac să merite luate în considerare pentru potrivite.

O caracteristică utilă este tastatură matematică disponibilă pentru introducerea ecuațiilor. Vă permite să accesați cu ușurință o varietate de caractere și simboluri matematice care ar fi greu de găsit pe o tastatură obișnuită. Pentru a obține aceeași tastatură pe web, trebuie să obțineți WolframAlpha Pro, care vine la un cost suplimentar.

Unde se poate alege

WolframAlpha este puternic, dar nu este perfect. Aplicația are nevoie de revizuire a designului pentru a se potrivi cu limbajul de design Windows 10. Caracterele și pictogramele sunt prea mici pe unele dispozitive și este clar că această aplicație a fost concepută cu mult timp în urmă. În plus, faptul că nu este optimizată pentru Windows 10 face ca aplicația să piardă lucruri precum integrarea Cortana.

Pe lângă design și integrarea sistemului de operare, WolframAlpha se confruntă cu o problemă de expirare în care trebuie să retrimiteți calculele. Acest lucru s-a întâmplat de câteva ori în timpul testării aplicației, dar după ce am retrimis o dată sau de două ori a părut să funcționeze bine.

Rezumând lucrurile

WolframAlpha este un instrument standard pentru studenți, matematicieni și ingineri. Sprijinul său în rezolvarea problemelor și statistici este largi și ajutați oamenii într-o varietate de domenii. Dacă te întorci la școală sau la universitate sau ai o muncă în care trebuie să faci o mulțime de calcul, WolframAlpha merită o privire.

Vedeți WolframAlpha în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here