WM6 la 3GSM: Mega Roundup 2, inclusiv fotografiile dispozitivului

Astăzi trebuia să fie pentru Windows Mobile 6, dar ce embargoul a fost încălcat la sfârșitul săptămânii trecute, multe detalii sunt deja cunoscute pe scară largă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu există o grămadă de informații despre noi despre care veți dori să știți astăzi. Cele mai interesante: fotografii cu WM6 care rulează pe o grămadă de dispozitive vechi și noi - fotografii după pauză.

Se pare că T-Mobile va fi primul operator de transport american care iese din poartă cu livrarea WM6 pe Dash. Veste cu adevărat surprinzătoare este că se pare câteva dispozitive WM5 actuale vor primi upgrade - T-Mobile a anunțat deja că va oferi un upgrade gratuit pentru Dash, iar Palm este de așteptat să anunțe un upgrade pentru Treo 750, deoarece bine. Având în vedere procedura standard de operare a majorității operatorilor și producătorilor, a nu fi nevoie să cumpărați un nou gadget pentru a obține noul sistem de operare este o schimbare binevenită.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un alt aspect interesant în această dimineață este atât Toshiba, cât și Lenovo sunt acum în jocul Windows Mobile (Toshiba a ieșit din joc acum câțiva ani, bine ai revenit!). MotoQ vine și pe GSM. De asemenea, după pauză: comunicatul oficial de presă, „Fișa informativă” WM6 de la Microsoft și o tonă de fotografii cu aparatul.

Lucruri oficiale

Iată comunicatul oficial de presă. Dacă ați urmărit povestea, nu sunt prea multe noutăți aici. Dacă nu ați făcut-o, iată câteva elemente importante:

 • Vizualizați e-mailurile în HTML, e-mailul necesită, de asemenea, mai puține clicuri pentru a face lucruri precum ștergerea și redirecționarea e-mailurilor.
 • Windows Live Search încorporat
 • Editați documentele Office pe toate platformele
 • WM6 Pro este versiunea pentru smartphone cu ecran tactil, WM6 Standard este versiunea pentru smartphone fără ecran tactil, iar WM6 Classic este versiunea non-smartphone, cu ecran tactil (nu mai rânduiți, voi, unii oameni încă mai doresc asta).
 • Direct Push cu Exchange Server încorporat (pentru cei dintre voi cu o versiune terminală veche a WM5)
 • Dispozitiv disponibil în Q2.
 • Tot felul de companii sunt la bord, inclusiv: "AT&T, Chunghwa Telecom, Dopod International Corp., HP, LG Electronics, Motorola Inc., Palm Inc., Samsung, Sprint, Telefónica, Toshiba, Verizon Wireless și Vodafone."
 • Partajare Internet „One-Click easy” (a se citi: Rețea dial-up) prin bluetooth și USB. Vă rog, transportatorii, nu spargeți asta.
 • "backend" VOIP încorporat pentru a facilita dezvoltarea aplicațiilor VOIP.

Poate să aruncați sau priviți și la Fișa informativă WM6, care nu învață, ei bine, nu învață aceleași lucruri, dar într-un format mai scurt și mai arătos.

Din gura calului, ea, vine aceasta galerie de capturi de ecran pentru Windows Mobile 6

În cele din urmă, Microsoft are o nouă pagină Windows Mobile 6 sus, pentru a vă îngriji frumosul oficial. Au, de asemenea, disponibilă o webcast grozavă (este necesar, desigur, Internet Explorer) găzduită de Pieter Knook, vicepreședinte senior, divizia Microsoft Mobile și dispozitiv încorporate (din moment ce mă numesc Dieter, un tip care pune un "i" acolo în numele lui este OK în cartea mea).

Dispozitive WM6 care ar trebui să ajungă în SUA:

Spatele lui Toshiba!

Mă bucur să văd că Toshiba (și Lenovo, vezi mai jos) revin la jocul PocketPC. Toshiba se autodepășește aici, G900 și G500 arată grozav ambele. G900, cel cu tastatura completă acolo, este un telefon HSDPA WM6 Professional cu tot felul de mici inovații îngrijite, inclusiv:
 • Funcția senzorului de amprentă digitală pentru securitate suplimentară și navigare ușoară în meniu
 • Ecran W-VGA color, lat de 3 inchi, pentru o calitate imbunatatita a vizionarii
 • Acces de citire și scriere la un dispozitiv de memorie flash USB
 • camera de 2 mega pixeli
 • Cameră secundară pentru videotelefonie
 • Suport pentru VoIP
Nici G500 nu este rătăcit, în ciuda faptului că are WM6 Standard. Are în esență aceleași specificații ca și G900m, lipsind doar ecranul tactil. În mod ciudat, site-ul Toshiba spune că acest mic bug rulează WM5. Spune că nu este așa, Toshiba.

Moto Q9: Minunat; Moto Q: Vin pe GSM

MotoQ-ul original a făcut un zgomot mare, urmat de un pic de epuizare. Cred că Q9 arată mult mai bine și este mult mai cool, chiar dacă este doar pentru că este oferit ca telefon GSM quad-band cu HSDPA imediat de la intrare. Quad-band GSM plus 3.HSDPA de 6 megabiți
Ecran QVGA
Doar 11.8 mm grosime
camera de 2 megapixeli
stereo Bluetooth
slot pentru card microSD

Citiți: Motorola Q q9 cu HSDPA - MobileTracker


Q-ul original primește și tratament GSM. Odată cu venirea Q9, tot ce pot spune este căsc. Ultima fotografie de aici este versiunea Q GSM de lângă Q9. Știu pe care o prefer.HP: iPaq continuă să tragă

HP nu m-a impresionat în ultima vreme, cu ceva noroc acest nou Voice Messenger iPAQ 500 va schimba asta. Are VOIP încorporat și 6 ore de convorbire pe GSM/EDGE. Fara UMTS sau HSDPA, tsk tsk, HP, continui sa ma dezamagesti. Apreciez totuși WiFi-ul încorporat. Se pare că HP poziționează acest lucru ca un fel de super-telefon de birou, folosește VOIP când ești la serviciu și radioul mobil când nu ești. Mai multe despre iPAQ 500 la Mobility Site

HTC: T-Mobile Dash pentru a rula WM6, HTC Vox: Pretty Please, vino în SUA

Merită să spunem din nou: T-Mobile au anunțat că vor oferi WM6 pe viitor și real liniuțe. Oh, da, upgrade-ul va fi LIBER, disponibil în Q2.

De asemenea, nou de la HTC și care rulează WM6 Standard, HTC Vox. Mi se pare un factor de forma grozav. Aici sper că voi putea obține unul în state în curând. Fotografii cu Vox de mai jos, inclusiv comparații cu Dash (alias. HTC Excalibur)


Samsung SCH-i760: Cel mai bun glisor de până acum?

De când am văzut i760 (fără baterie) la CES, m-am îndrăgostit. Mică minune urmează să apară pe Verizon. Îmi place foarte mult inovația de a deplasa 5 căi în jos pentru a face spațiu pentru un telefon complet cu 12 taste, îmi place foarte mult glisorul de pe acest tip, îmi place foarte mult faptul că rulează WM6 Standard. Samsung pare să facă o treabă foarte bună cu factorii de formă încă în ultima vreme (verificați această minunatie cu alunecare dublă, deși nu se vorbește despre ce va avea f520 conectat pentru un sistem de operare). Übergizmo are un videoclip de la CES cu i760.

Deoarece i760 mă face atât de entuziasmat, trebuie să includă câteva fotografii suplimentare aici.


Palm Treo 750 Running WM6

Iată ce pare a fi un 750 care rulează WM6. Se pare că este acea rezoluție oribilă de 240x240 (deși merită remarcat faptul că WM6 acceptă 320x320, rezoluția Treo pe versiunile PalmOS). Palm va anunța upgrade la 750 mai târziu. BUCURIE.

Căutarea live a ieșit din versiunea beta

L-au redenumit „Live Search”, mulțumesc domnului, astfel încât să se aplice să nu aibă același nume cu privire la căutarea încorporată pe WM. Acesta este un anunț 3GSM pe care îl puteți aplica pe telefonul dvs. actual - funcționează foarte bine cu WM5 (este încorporat în WM6. Poți să-l iei de aici.

Live Search for Mobile, pe care am dezvăluit-o pentru prima dată în decembrie, a ieșit acum din versiunea beta și disponibilă pentru consumul public în două versiuni localizate - Statele Unite și Regatul Unit.

Citiți: Gânduri pentru Pocket PC - Știri zilnice, vizionări, războaie și elogii

WM6 SDK pentru dezvoltatori disponibile în curând

Deși WM6 pare să fie complet compatibil cu aplicațiile WM5, asta nu înseamnă că nu există jucării WM6 nu cu care să dezvolte să se joace. Linked este o carte albă care descrie noi instrumente disponibile pentru dezvoltatori.

Lansarea platformei pentru dezvoltatori Windows Mobile® 6 se concentrează pe câteva obiective de bază: simplificarea dezvoltării și implementarea în linia de afaceri (LOB), simplificarea sarcinilor de a construi o singură aplicație care rulează cu succes pe mai multe dispozitive diferite din familia Windows Mobile, și oferă o experiență apărată pentru utilizator. Această lucrare explică noile caracteristici ale Windows Mobile 6 și scopul dezvoltării perspectivei. This lucrare explică, de asemenea, multe instrumente noi oferite de Kitul de dezvoltare software (SDK) pentru Windows Mobile 6 și oferă câteva îndrumări pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor Windows Mobile 6.

Citiți: Ce este nou pentru dezvoltatori în Windows Mobile 6


Dispozitivele care pot sau nu (sniffle) ajung în SUA

Asus

Asus are câteva dispozitive care vin, vom începe cu Aries, un telefon QWERTY UMTS Tri-band (850, 1900 și 2100) cu o rotiță de defilare, cameră de 2 megapixeli (și o mai mică pe față).


Iată linia Pegasus: P735 (fără tastatură în față) și P526 (tastatură în față). Nu prea multe detalii despre acestea încă, dar P526 este destul de arătos. De asemenea, P526 ar trebui să aibă GPS încorporat și a câștigat și un premiu de design, pe bună dreptate.


i-mate

i-mate anunțat o mulțime de telefoane, sper cu adevărat că nu crezi că vor face drum spre aceste țărmuri, dar optimist. În imagine este i-mate SPL, acum disponibil în culori.


De asemenea, nou de la i-mate este JAQ4, un telefon QWERTY cu Quad-band GSM/GPRS/EDGE, care este dezamăgitor, dar are WiFi, așa că ajută.

JAQ3 va rula și WM6. Iată-l lângă noul anunțat frate mai mare al lui. Specificații pentru ambele aici


Lenovo

Vești bune: Lenovo se urcă și la bordul Windows Mobile Bandwagon! Vești proaste: nu știm aproape nimic despre aceste două telefoane. Mai multe detalii pe măsură ce vin - dintre care unul sper să fie explicația pentru acel „Google G” intrigant pe care îl vedem în prima fotografie.


Uf! Asta va fi pentru moment. Există și alte produse, precum și din partea altor producători și Q dar nu cred că există șanse mari de a le vedea pe piața americană.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here